super80
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 794
- Πόντοι
- 81
Ναι αρρωστημένα δυνατό!Και αυτό το remix είναι πολύ δυνατό
Όλοι εδώ στα '90s μεγαλώσαμε μου φαίνεται γκούχου γκούχου..
Ναι αρρωστημένα δυνατό!Και αυτό το remix είναι πολύ δυνατό
Όλοι εδώ στα '90s μεγαλώσαμε μου φαίνεται γκούχου γκούχου..
Πάμε και λίγο σε εγχώρια, ελληνική Uplifting Melodic TranceΚαι επιστροφή στην trance..
Πάμε και λίγο σε εγχώρια, ελληνική Uplifting Melodic Trance
Αλλο εψαχνα αυτο θυμηθηκα.. δεν πειραζει ακουστε το
ζηλευω τρελά να ξέρεις!!!....απλά είναι σε λίγο Trance έκδοση...
Θα απαντήσω λίγο με ένα έμμεσο τρόπο....δεν ειναι δικά μου λόγια....αλλά αρκετά σοφά τα λόγια που θα γράψω...ζηλευω τρελά να ξέρεις!!!
Καλά κατάλαβες…Θα απαντήσω λίγο με ένα έμμεσο τρόπο....δεν ειναι δικά μου λόγια....αλλά αρκετά σοφά τα λόγια που θα γράψω...
"I found that nothing in life is worthwhile unless you take risks. Nelson Mandela said: There is no passion to be found playing small and settling for a life that's less than the one you are capable of living!" Και τώρα τα δικά μου λόγια...κάνε πράγματα που θα σε κάνουν να νιώθεις ότι η ζωή σου αποκτά νόημα...αν κατάλαβα θα ήθελες να παίξεις μουσική κι εσύ μπροστά σε ένα κοινό(? αν κάνω λάθος διόρθωσε με ) όπως ο Armin Van Buuren.... σίγουρα σε αυτό το επίπεδο δε ξέρω αν μπορείς να φτάσεις...αλλά αν είσαι άνθρωπος που ξέρεις από μουσική και τη γουστάρεις μπορείς να κάνεις έστω απλά πράγματα...που θα σε φτιάχνουν, όπως το να παίξεις μουσική κάπου σε ένα μικρότερο χώρο κλπ κλπ κλπ, go for it. Έχω δύο φίλους οι οποίοι παρά το γεγόνος ότι δεν είναι βασική τους δουλεία...2-3 φορές το μήνα παίζουν μουσική σε κάποια μαγαζιά και βγάζουν και το έξτρα και κάνουν και διαφήμιση στον εαυτό τους και κάνουν και κανένα ταξιδάκι να παίξουν και έξω σε πολύ μικρότερο βεληνεκές βέβαια...anyway αν δε πάρεις το ρίσκο να το (ξανα) κάνεις...απλά θα τα βάλεις με τον εαυτό σου...αυτό...βέβαια ότι γράφω είναι τελείως υποκειμενικό...δε χριεάζεται να το ασπάζονται και οι άλλοι...
P.S. Σόρρυ που γράφω πολλά και σόρρυ αν δεν εννόησα τη κατάσταση!
Καλά κατάλαβες…
Απλά 2 πράγματα που δεν ξέρεις…
Το πρώτο ότι είμαι πολύ μεγάλος και πολύ καιρό ανενεργός για κάτι τέτοιο!
Το κυριότερο όμως είναι ότι πριν 25 χρόνια, στα πλαίσια reunion τουριστικών κολοσσών στο Southport (λίγο έξω απ’το Λίβερπουλ) θα εκπροσωπούσα το νησί μου, με ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο ωριαίο σετ! Θα έπαιζα μουσική μπροστά σε 6.000 κοσμο…ή κάπως έτσι τέλος πάντων γιατί ήταν πολλά stages!
Δεν είδα ποτέ τον χώρο, διότι ο Άγγλος μπινές-φωτιστής-βοηθός μου, στον οποίο παρεμπιπτόντως εγώ έμαθα να μιξάρει, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού μας!
Είχε βέβαια όλες τις επαφές και τα τηλ, εγώ μόνος μου δεν ήξερα πού να πάω(πρώτη φορά στην Αγγλία άλλωστε) και εμφανίστηκε αυτός ως ο resident dj του κλαμπ μας…
Θα σου πω μόνο ότι για την βαλίτσα με βυνίλια που κουβάλησα μου στοίχισε 100k (δραχμές) …
Ζηλεύω λοιπόν και σιχτιρίζω…
ΥΓ: όπως καταλαβαίνεις με έφαγαν τα στριπτιζάδικα στο Λονδίνο εκείνο το ΣΚ!! Άλλη μπάλα, αδιανόητη για τα ελληνικά δεδομένα… χαχαχα
Ολόσωστος!!P.S. Οκ γλυκά τα στριπτιτζάδικα...αλλά πιστεύω η μεγαλύτερη ηδονή στη ζωή είναι να κάνεις στο τέλος της ημέρας αυτό για το οποίος προετοίμασες και ``έχτισες" τον εαυτό σου! Anyway, that's life, και να θυμόμαστε ότι αυτές οι στιγμές μας σφυρηλατούν στη ζωή….