Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τι σοφός που είσαι!Στο ειπα ωριων δεν κανεις για μαλακας - απο μια τσαντα μπορεις να βγαλεις μονο οτι εχει μεσα - το ιδιο ισχυει και για τους ανθρωπους
Μη στεναχωριέσαι Ωρίων. Πεδίο δόξης λαμπρό σε περιμένει. Με φίλους σαν εμένα και το Τζίμι, κάποια στιγμή θα γίνεις λακαμας νούμερο ένα
Αποφάσισα να εγκαταλείψω την προσπάθεια και να μη μαλακιστώ άλλο. Δεν έχει νόημα. Κρίμα γιατί είχα σχέδια για αυτήν την πρωτιά. Θα έφερνα νέα πνοή μαλακίας στο site. Κρίμα γιατί πίστεψα ότι αυτή η τυχαία υποψηφιότητα, ήταν γραφτή από τη μοίρα. Αρχίδια. Θα προσπαθήσω ξανά από 1/1/24 για του χρόνου, καθώς οι υψηλές θέσεις είναι θέμα ΣΚΛΗΡΗΣ, επίπονης και επίμονης προσπάθειας και όχι θέμα λίγων μόνο ημερών. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με ψηφίσατε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην επικρατέστερη τετράδα.
Ευχαριστώ, φίλε μου. Μου δίνεις κουράγιο.Μη στεναχωριέσαι Ωρίων. Πεδίο δόξης λαμπρό σε περιμένει. Με φίλους σαν εμένα και το Τζίμι, κάποια στιγμή θα γίνεις λακαμας νούμερο ένα
εμ τι να τον κανω δεν ακουει τις σοφες συμβουλες μας θα μου πεις αν ειμασταν καλοι στις συμβουλες δεν θα τις διναμε αλλα θα τις πωλουσαμεΜη στεναχωριέσαι Ωρίων. Πεδίο δόξης λαμπρό σε περιμένει. Με φίλους σαν εμένα και το Τζίμι, κάποια στιγμή θα γίνεις λακαμας νούμερο ένα
Δεν είναι ότι δεν είναι σωστές οι συμβουλές σας! Είναι, μάλλον, ότι δεν κατανοούμε τη βαρύτητα των πράξεών μας την στιγμή που τις διαπράττουμε!εμ τι να τον κανω δεν ακουει τις σοφες συμβουλες μας θα μου πεις αν ειμασταν καλοι στις συμβουλες δεν θα τις διναμε αλλα θα τις πωλουσαμε
Τέρμα τα καψουροτραγουδα.. βαρέθηκα..μόνο ροκ πλέον..Ευχαριστώ, φίλε μου. Μου δίνεις κουράγιο.
Στηρίζω!Τέρμα τα καψουροτραγουδα.. βαρέθηκα..μόνο ροκ πλέον..
γιατι ρε αρισταρχος μονο ροκ εχουμε και μικρο παιδι εδω - θα μας τον χαλασειςΤέρμα τα καψουροτραγουδα.. βαρέθηκα..μόνο ροκ πλέον..
Τέλος οι έρωτες για μένα..γιατι ρε αρισταρχος μονο ροκ εχουμε και μικρο παιδι εδω - θα μας τον χαλασεις
εσυ χανεις - θα σε φαει η ανια να ξερεις - εγω παντως με τον ωριων θα σου βαζουμε καψουροτραγουδα για να μην ξεχνιεσαιΤέλος οι έρωτες για μένα κι οι νταλκαδες..
Άσε Τζίμι..σας χαρίζω και τους έρωτες και τα καψουροτραγουδα..εσυ χανεις - θα σε φαει η ανια να ξερεις - εγω παντως με τον ωριων θα σου βαζουμε καψουροτραγουδα για να μην ξεχνιεσαι
Ναι! Ναι! Ναι!εγω παντως με τον ωριων θα σου βαζουμε καψουροτραγουδα για να μην ξεχνιεσαι
Μην τους ακούς Αρίστο. Εγώ σε καταλαβαίνω. Έλα να σε πάω στης Φιλαδέλφειας τα μέρη να γουστάρειςΤέλος οι έρωτες για μένα..