Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τι παίζει στη Φιλαδέλφεια? ( Εκτός από το υπέρ - γήπεδο?)Μην τους ακούς Αρίστο. Εγώ σε καταλαβαίνω. Έλα να σε πάω στης Φιλαδέλφειας τα μέρη να γουστάρεις
Τι παίζει στη Φιλαδέλφεια? ( Εκτός από το υπέρ - γήπεδο?)Μην τους ακούς Αρίστο. Εγώ σε καταλαβαίνω. Έλα να σε πάω στης Φιλαδέλφειας τα μέρη να γουστάρεις
Με όλο το σέβας, Καπετάνιε, αλλά αυτό που του βάλατε είναι η επιτομή του καψουροτράγουδου.Μην τους ακούς Αρίστο. Εγώ σε καταλαβαίνω. Έλα να σε πάω στης Φιλαδέλφειας τα μέρη να γουστάρεις
η ΑΕΚΑΡΑ ρε Αρίστο. Δεν έχεις ακούσει το τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι καύλα;Τι παίζει στη Φιλαδέλφεια?
οχι αυτο ωριων του ρεμου - αυτο που βαζω - εσυ δεν το θυμασαι πηγαινες σχολειο τοτενεςΝαι! Ναι! Ναι!
Ε ναι!η ΑΕΚΑΡΑ ρε Αρίστο. Δεν έχεις ακούσει το τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι καύλα;
ολο ναι λες αρισταρχε για αυτο και την πατας στο τελοςΕ ναι!
ολο ναι λες αρισταρχε για αυτο και την πατας στο τελος
Τα ακούν οι γονείς μου και έτσι τα έχω μάθει!οχι αυτο ωριων του ρεμου - αυτο που βαζω - εσυ δεν το θυμασαι πηγαινες σχολειο τοτενες
Τουλάχιστον δεν είναι ΣαφέτηςΤα ακούν οι γονείς μου και έτσι τα έχω μάθει!
Άκου! Άκου!
Αρίστο, δεν ξέρω τί έγινε όσο έλειπα αλλά σιγά μωρέ με τα παλιόμουναΔυόμιση μήνες σαν ζωντανός νεκρός ήμουν..αι στο καλό
οχι αρισταρχε μη- και μην ακουσ το καπτεν -τον καπτεν τον κοψανε στα κτεο λογο ηλικιας για αυτο εχει αφιερωθει μονο στην αεκΝα ξέρετε αποκυρησω όλες τις αναρτήσεις των τελευταίων 2 μηνών..δεν ήμουν ο εαυτός μου.. άλλο κακό να μη με βρει..
Επίσης, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ακούσω τα τραγούδια που αναρτατε Ρέμος, Βαρδής κλπ κλπ
Άσε Τζίμι..τέλος η αρρώστιαοχι αρισταρχε μη- και μην ακουσ το καπτεν -τον καπτεν τον κοψανε στα κτεο λογο ηλικιας για αυτο εχει αφιερωθει μονο στην αεκ
Σέβομαι τα άσπρα σου μυαλά ρε μαθουσάλα ξεκούτη και δεν σου θυμίζω ποιός είναι ο γηραιός εδώ....οχι αρισταρχε μη- και μην ακουσ το καπτεν -τον καπτεν τον κοψανε στα κτεο λογο ηλικιας για αυτο εχει αφιερωθει μονο στην αεκ
Μέσα μου, πιστεύω ότι σας αρέσει πολύ ο Σαφέτης (για αυτό και θυμάστε το όνομά του μετά από τόσους μήνες) και απλώς, δε θέλετε να το παραδεχτείτε ανοιχτά.Τουλάχιστον δεν είναι Σαφέτης
Φίλε μασησα πολύ.. enough is enoughΑρίστο, συνετίσου. Δεν μασάμε σε τέτοια.