Θα μου κάνεις like;Ξαναμπήκα..γράψε κριτική
Κάτι μου λέει ότι δεν μπορείς χωρίς εμάς, Aρίσταρχε.
Θα μου κάνεις like;Ξαναμπήκα..γράψε κριτική
Τι θα ψωνίσεις από τι Μεταξουργείο, Ωρίωνα ; κανένα κιμονό;Έπρεπε να φύγει για να αντρέψω....
Την επόμενη φορά που θα ξαναμπεί, θα έχω ψωνίσει και από το Μεταξουργείο.
Θα σου κάνω λαϊκ!!! Εντάξει είμαι σε φάση επαναπροσδιορισμού της εγγενούς ψυχοκοινωνικοιστορικης μου διάθεσης, και χρειάζομαι λίγο χαβαλε..Θα μου κάνεις like;
Κάτι μου λέει ότι δεν μπορείς χωρίς εμάς, Aρίσταρχε.
Πάμε στα φαντάσματα; είναι απολαυστικό νήμα. Είναι κάτι τύποι εκεί που βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο (3 φορές) τα ξημερώματα και μετά εμφανίζονται κάτι νάνοι κλπ.Θα σου κάνω λαϊκ!!! Εντάξει είμαι σε φάση επαναπροσδιορισμού της εγγενούς ψυχοκοινωνικοιστορικης μου διάθεσης, και χρειάζομαι λίγο χαβαλε..
Όχι, κάτι σοκολατίνες από το bread factory.Τι θα ψωνίσεις από τι Μεταξουργείο, Ωρίωνα ; κανένα κιμονό;
Για τον Τζίμη έρχονται. Νοσηλευτές είναι. Χάθηκε πάλι και τον ψάχνουν
Πάντως μόλις μπήκα 32 άτομα βρέθηκαν στο νήμα..( που συνήθως έχει 3-4)
Θα ζητήσω ποσοστά από τις διαφημίσεις..
Διέρρευσε ότι γύρισες και μπήκαν να σε απολαύσουν.
Πάντως μόλις μπήκα 32 άτομα βρέθηκαν στο νήμα..( που συνήθως έχει 3-4)
Θα ζητήσω ποσοστά από τις διαφημίσεις..
το οτι το ειπες και το πιστεψες μονο εσυ καπτενΚαι ο Τζίμης έγινε εντελώς ανοϊκός. Αναποφάσιστη είναι η γκλαβα σου ρε Μαθουσάλα , που ξεχνάς τι ειπώθηκε ένα λεπτό νωρίτερα.
Πάμε!!!Πάμε στα φαντάσματα; είναι απολαυστικό νήμα. Είναι κάτι τύποι εκεί που βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο (3 φορές) τα ξημερώματα και μετά εμφανίζονται κάτι νάνοι κλπ.
Μπάρμπα-Πουρνα για μαλακα και καλόγερο για Μινχάουζεν. Από τα προκριματικά έως τους τελικούς που δόλια ματαίωσαν. Τι δεν καταλαβαίνεις Γηραιέ μου φίλε;το οτι το ειπες και το πιστεψες μονο εσυ καπτεν
δεν σημαινει οτι το πιστεψαν και οι αλλοι
πες καπτεν τι ΘΑ ψηφιζες ?νιπλη η τελη?
μια αδιαφορη ψηφορια ειναι ετσι και αλλιως
καταλαβαμε δυο ονοματα δωσαμε βρεεεεεεεεεεεεεε -Μπάρμπα-Πουρνα για μαλακα και καλόγερο για Μινχάουζεν. Από τα προκριματικά έως τους τελικούς που δόλια ματαίωσαν. Τι δεν καταλαβαίνεις Γηραιέ μου φίλε;
Εδώ είναι παιδιά. Νομίζει ότι είναι στο 1981 αλλά οκ. Του είπα ότι είναι χρονοταξιδιώτης και ησύχασε λίγο ο παππούς
και συ γκει εισαι? τι γινεται εδω μεσα ρε στο blue oyster γραφω?Μα είμαι γκέι - δεν έχω αγαπημένα πουτανάκια.
Νομίζω, όμως, ότι αυτά είναι κάπως πιο ακριβά σε σχέση με τα υπόλοιπα και θέλω να δώσω ισχυρό κίνητρο.
Τέλος πάντων, αν δεν μου ζητήσουν αυτό το δώρο και άλλοι, με διαφανείς διαδικασίες, θα γίνει δικό σας!