Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.269
- Πόντοι
- 3.556
Ας μπούμε σιγά σιγά στο εορταστικό κλίμα
Ωραία ιδέα!Ας μπούμε σιγά σιγά στο εορταστικό κλίμα
Άστα αυτά. Όλοι ξέρουν ότι το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο είναι οι κουραμπιέδες.Ωραία ιδέα!
Το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο
Με τσακώσατε!Άστα αυτά. Όλοι ξέρουν ότι το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο είναι οι κουραμπιέδες.
Ας τα λεμε τελεια να σκασουν οι οχτροι μας!
Δεν έχουμε οχτρούς. Ο τελευταίος που ξεκίνησε να σκέφτεται κάτι εχθρικό για μας, έσκασε αμέσως.Ας τα λεμε τελεια να σκασουν οι οχτροι μας!
Ποιος είναι αυτός ; ο Κασσελακης;Δεν έχουμε οχτρούς. Ο τελευταίος που ξεκίνησε να σκέφτεται κάτι εχθρικό για μας, έσκασε αμέσως.
Μπουρλοτο!Δεν έχουμε οχτρούς. Ο τελευταίος που ξεκίνησε να σκέφτεται κάτι εχθρικό για μας, έσκασε αμέσως.
Εγώ, καλέ!Ποιος είναι αυτός ; ο Κασσελακης;
To παλικαρι που επαιζε τοτε στο κλιπ της μαντονα τα ειχε καποτε μαζι της και ειναι ελληνικης καταγωγης, της ειχε ξαφρισει και κατι πινακες ζωγραφικης απ το σπιτι αλλα δεν τον κυνηγησε ποινικα, ειπε οτι το παιδι θα ειχε αναγκη σπο χαρτζηλικι και καλα εκανε.
Ησαστε συνάδελφοι στην goldman sucks?Εγώ, καλέ!
Ναι, ξέρω, μου μοιάζει πολύ ο Στέφανος. Έχουμε πολλά κοινά.
Για βαλε μια φωτο σου ωριων και μια ψηφοφορια απο διπλα και ασε το κοινο να αποφασισειΕγώ, καλέ!
Ναι, ξέρω, μου μοιάζει πολύ ο Στέφανος. Έχουμε πολλά κοινά.
Θα το είχα ήδη κάνει αλλά δεν θέλω να πέσει το σύστημα. Όχι τίποτα άλλο, δεν θα έχουμε πού να μπαίνουμε μετά.Για βαλε μια φωτο σου ωριων και μια ψηφοφορια απο διπλα και ασε το κοινο να αποφασισει
Ναι αλλά μετά, εγώ πήγα στην goldman fucks.Ησαστε συνάδελφοι στην goldman sucks?
Χαίρομαι που το ταξίδι μαζί μου σε έκανε άνδρα, Ωρίωνα. Είχες πουστέψει τελευταίαΝαι αλλά μετά, εγώ πήγα στην goldman fucks.
ενταξει τοτε ωριωνΘα το είχα ήδη κάνει αλλά δεν θέλω να πέσει το σύστημα. Όχι τίποτα άλλο, δεν θα έχουμε πού να μπαίνουμε μετά.
ρε μανια να τον αλλαξετε το ανθρωποΧαίρομαι που το ταξίδι μαζί μου σε έκανε άνδρα, Ωρίωνα. Είχες πουστέψει τελευταία
Δεν τους τινάζουμε τους κουραμπιέδες αγαπητέ μου Ωρίωνα Εμένα μου αρέσει η βασιλόπητα που έχει ζάχαρη άχνηΜε τσακώσατε!
Πάντα τους τινάζω, όμως, πριν τους φάω.