jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.625
- Πόντοι
- 3.506
το originale γιατι το ειπες στο μουσειο θα μπειTo originale
το originale γιατι το ειπες στο μουσειο θα μπειTo originale
Εσύ καλό θα είναι να γίνεις ραδιοφωνικός παραγωγός γιατί για ναύτης δεν κάνεις
Καπετάνιε μου!!! Γυρίσατε;;;Εσύ καλό θα είναι να γίνεις ραδιοφωνικός παραγωγός γιατί για ναύτης δεν κάνεις
καλως τα δεχτηκες ωριων -λες να ηρθε ο ιδιος που εφυγε ? εχω ακουσει οτι η θαλασσα αλλαζει τους ανθρωπους
Ευχαριστώ! Όλοι καλώς τον δεχτήκαμε!καλως τα δεχτηκες ωριων -λες να ηρθε ο ιδιος που εφυγε ? εχω ακουσει οτι η θαλασσα αλλαζει τους ανθρωπους
η αλλαγη ειναι η μεγαλη εικονα ωριων και το καλο-κακο η μικρη (βασικα δεν ξερω) εσυ για αλλαξες τα μπανια που εκανες ωριων στη θαλασσα το καλοκαιρι δεν σε κανουν και θαλασσινοΕυχαριστώ! Όλοι καλώς τον δεχτήκαμε!
Προς το καλό τους αλλάζει ή προς το κακό;
Πάντως τώρα που το λες, και εμένα με άλλαξε. Απο σκύλος, έγινα γάτος.
Σίγουρα; Αφού βουτούσα και την κεφάλα μου μέσα.τα μπανια που εκανες ωριων στη θαλασσα το καλοκαιρι δεν σε κανουν και θαλασσινο
Δεν πιστεύω να είσαι τέτοιος γάτος αγαπητέ μου Ωρίωνα..Ευχαριστώ! Όλοι καλώς τον δεχτήκαμε!
Προς το καλό τους αλλάζει ή προς το κακό;
Πάντως τώρα που το λες, και εμένα με άλλαξε. Απο σκύλος, έγινα γάτος.
Θα επιθυμούσα να κάνω πρόταση γάμου στην νεαρά αοιδό, δεν ξέρω βέβαια αν είναι αδέσμευτη..
Ωρίωνα, ίσως δεν πρέπει να γίνεις ούτε ραδιοφωνικός παραγωγός. Μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα κάτι άλλο. Γίνε ινφλουένσερ. Γίνε πολιτικός. Άλλωστε πολιτεύτηκες...