Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Δεν πειράζει..σε ποιο μπάρ? Αν κατέβω ποτέ Αθήνα, να ξέρωΧθες βράδυ βρέθηκα σε μπαράκι στο κέντρο για ποτό, αρκετές όμορφες παρουσίες, οι οποίες με έτρωγαν με τα μάτια τους..! Δεν έχασα ευκαιρία, αφού είχα πιεί αρκετά, έδειξα τις χορευτικές μου ικανότητες, δυστυχώς όμως δεν είχα καθόλου επιτυχία..
Δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα. Αν κατέβεις, ποτέ Αθήνα -και ο @jim2323- εγώ και ο @Αγράμματος, θα σας πάμε στα καλύτερα.Δεν πειράζει..σε ποιο μπάρ? Αν κατέβω ποτέ Αθήνα, να ξέρω
Θέλω να ξέρω.. είμαι περίεργοςΔε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα. Αν κατέβεις, ποτέ Αθήνα -και ο @jim2323- εγώ και ο @Αγράμματος, θα σας πάμε στα καλύτερα.
Καλά, όταν γυρίσει ο @Αγράμματος από την ταβέρνα που τα τρώει και τα πίνει τώρα, θα σου πει...περίεργο αγόρι!Θέλω να ξέρω.. είμαι περίεργος
Είσαι γκέι τελικά, όπως διάβασα αλλού...δεν το περίμενα! ( o Ναβουχοδονόσορας το λέει)Καλά, όταν γυρίσει ο @Αγράμματος από την ταβέρνα που τα τρώει και τα πίνει τώρα, θα σου πει...περίεργο αγόρι!
Είμαι γκέι και τελικά και αρχικά.Είσαι γκέι τελικά, όπως διάβασα αλλού...δεν το περίμενα! ( o Ναβουχοδονόσορας το λέει)
Μπράβο Ωρίωνα! Είσαι παλικάρι! Να συστρατευθείς με τον κασελακη και με τον άντρα του!Είμαι γκέι και τελικά και αρχικά.
Συγκεκριμένα, είμαι γέρος καραγκέι και εκτός των άλλων, των γνωστών που κάνουν οι γκέι, πληρώνω άντρες για να τους βλέπω να κάνουν σεξ.
Καλέ, τι δεν το περίμενες; Έχω κάνει το coming out μου εδώ και πολλά χρόνια. Παραθέτω ένα σύντομο απόσπασμα από τη σεμνή τελετή, το μακρινό 1967.
Α, σε παρακαλώ, η πολιτική είναι άλλο! Δεν τα μπλέκω! Ψηφίζω μόνο Ανδρουλάκη δαγκωτό!Μπράβο Ωρίωνα! Είσαι παλικάρι! Να συστρατευθείς με τον κασελακη και με τον άντρα του!
Εμπρός οι γκέι -
μαζί σας όλοι οι νέοι!
Μόνο μην τον δαγκώσεις πολύ και κόψεις κομμάτιΑ, σε παρακαλώ, η πολιτική είναι άλλο! Δεν τα μπλέκω! Ψηφίζω μόνο Ανδρουλάκη δαγκωτό!
Πάλι μέχρι σκασμού έφαγα χθες... Είναι εθισμός το καλό φαγητό τελικά...Καλά, όταν γυρίσει ο @Αγράμματος από την ταβέρνα που τα τρώει και τα πίνει τώρα, θα σου πει...περίεργο αγόρι!
Ευχαριστώ φίλε αγγραματε!Πάλι μέχρι σκασμού έφαγα χθες... Είναι εθισμός το καλό φαγητό τελικά...
Αγαπητέ @Aristarxos unplugged είχα πάει στο Θησείο το Σάββατο στο Wine Station, τώρα που χειμώνιασε είναι ωραία για βόλτα στα μέρη εκεί !