Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 19.028
- Πόντοι
- 25.036
Ρώσικα σκυλάδικα ρε αλάνι;
Θα το βάλω στην Kira και θα της ζητήσω να μου χορέψει τσιφτετέλι κάνοντας striptease
Θα το βάλω στην Kira και θα της ζητήσω να μου χορέψει τσιφτετέλι κάνοντας striptease
μην γρινιαζεις ρε θα φωναξω τον ωριων και σημερα να ξερεις δεν ειναι στις καλες τουΔεν ήμουν ποτέ εξαίρεση..( το αντίθετο - στο εγχειρίδιο, κάτω από τον κανόνα που γράφεις, έχει κι εμένα ως παράδειγμα, εκτός των άλλων...)
Τώρα προέκυψαν κι άλλα προβλήματα ( άσχετα με το συγκεκριμένο)...
μην γρινιαζεις ρε θα φωναξω τον ωριων και σημερα να ξερεις δεν ειναι στις καλες του
επρεπε λιγο να τον φοβερισω λιγακι ωριων ο φιλος μας αρχισε να βολευεται με την κλαψα ΔΕΝ θα τον αφησουμε - παιδι δεν ειναι πια - γυναικα δεν ειναι - προς τι η κλαψα
Πλάκα πλάκα, ο Χολομώντας το φθινόπωρο, είναι στην καλύτερη φάση του. Να πας. Θα έρθουμε κι εμείς.Θα αποτραβηχτω στο Χολομώντα στη Χαλκιδική σε μια παραγγα μέσα στα δέντρα για λίγο...
Είμαι συντετριμμένος...
Τραγουδααααααααααααρα!!
Τι έχει?μην γρινιαζεις ρε θα φωναξω τον ωριων και σημερα να ξερεις δεν ειναι στις καλες του
Τι έπαθες?
Είμαι στις ζοχάδες μου.Τι έχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι έπαθες?
Ελάτε!Πλάκα πλάκα, ο Χολομώντας το φθινόπωρο, είναι στην καλύτερη φάση του. Να πας. Θα έρθουμε κι εμείς.
Γιατί?Είμαι στις ζοχάδες μου.
Έτσι. Όλοι θα έχετε κάτι και εγώ δε θα έχω τίποτα ποτέ;Γιατί?
Πάντα άγριο είσαι?Έτσι. Όλοι θα έχετε κάτι και εγώ δε θα έχω τίποτα ποτέ;
Πήγαινε εσύ να απομονωθείς και θα το μοιραστώ με τους φίλους μου, Jimmy και Αγράμματο.Ωχχ..για να βάζεις σκέτο λαικ μάλλον είναι σοβαρό το θέμα..μοιράσου το αν θες