You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ο άλλος γυρίζει τη γη και δεν έχει internet, εσύ θα αποτραβηχτείς από τα εγκόσμια γιατί έφαγες μια χυλόπιτα...να μας βγάλει κανένα φασούλι και ο @jim2323 ότι θα πάει στο Τιρόλο και στον ελεύθερο χρόνο του θα αρμέγει γκρι αγελάδες και δε θα μπαίνει κι αυτός...να μείνω μόνο εγώ με τον @Αγράμματος και να το κλείσουμε το μαγαζί.Από σήμερα αποτοξίνωση..έκοψα τις καταχρήσεις..
Δε θα πέσω άλλο στον βούρκο εξαιτίας μιας γυναίκας..
( Ούτε πουτ@νες πάω.. γιατί θα σκέφτομαι αυτήν..και θα γίνω χαλια μετά..)
Για ένα διάστημα θα αποτραβηχτω από τα εγκόσμια, μέχρι να συνέλθω ..
American bar το έχουμε κάνει εδώ μέσα, όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει.
Άι σιχτίρ, τα πήρα στο κρανίο τώρα
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί να μην μπαίνω Ωρίων ? οι φίλοι μου είναι εδώ θα μπαίνω άμα θέλει ο άνθρωπος πάντα βρίσκει χρόνοΟ άλλος γυρίζει τη γη και δεν έχει internet, εσύ θα αποτραβηχτείς από τα εγκόσμια γιατί έφαγες μια χυλόπιτα...να μας βγάλει κανένα φασούλι και ο @jim2323 ότι θα πάει στο Τιρόλο και στον ελεύθερο χρόνο του θα αρμέγει γκρι αγελάδες και δε θα μπαίνει κι αυτός...να μείνω μόνο εγώ με τον @Αγράμματος και να το κλείσουμε το μαγαζί.
American bar το έχουμε κάνει εδώ μέσα, όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει.
Γιατί να μην μπαίνω Ωρίων ? οι φίλοι μου είναι εδώ θα μπαίνω άμα θέλει ο άνθρωπος πάντα βρίσκει χρόνο
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ύποπτο ως προς τι?Οχιιι η μιση οικονομια του πλανητη στηριζεται στα καλα και στα κακα της γυναικας - να το ζησεις Αρισταρχε ο ερωτας ειναι θανατος και ανασταση μαζι -μια απορια εχω μονο το πουτανες γιατι το γραφεις με @(υποπτο)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δεν ήταν συνηθισμένη χυλοπιτα..Ο άλλος γυρίζει τη γη και δεν έχει internet, εσύ θα αποτραβηχτείς από τα εγκόσμια γιατί έφαγες μια χυλόπιτα...να μας βγάλει κανένα φασούλι και ο @jim2323 ότι θα πάει στο Τιρόλο και στον ελεύθερο χρόνο του θα αρμέγει γκρι αγελάδες και δε θα μπαίνει κι αυτός...να μείνω μόνο εγώ με τον @Αγράμματος και να το κλείσουμε το μαγαζί.
(Αλλά δεν μπορώ να πω άλλα..)
Τελευταία τροποποίηση:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Θα αποτραβηχτω στο Χολομώντα στη Χαλκιδική σε μια παραγγα μέσα στα δέντρα για λίγο...
Είμαι συντετριμμένος...
Είμαι συντετριμμένος...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 3.506
Πάντα θα τσιμπας Αρίσταρχος πάνταΎποπτο ως προς τι?
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Σε σένα δε πειράζει αν τσιμπάω..Πάντα θα τσιμπας Αρίσταρχος πάντα
Πρέπει να σταματήσω να τσιμπάω στα θηρία που μοιάζουν με γυναίκες..
( Είμαι ανεπιδεκτος μάθησης δυστυχώς..)
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 3.506
Θα σού δώσω μια συμβουλή Αρίσταρχος αν καί δεν πρέπει- συμβουλές πρέπει να δίνουν μόνο οι επιτυχιμενοι (εγώ δεν είμαι) οι γυναίκες είναι σαν τίς δουλειές σε 20 θα πάς μια δύο θα κάτσουν keep walking -μονο ο Θεός δικαιούται να είναι ακινητον κινούνΣε σένα δε πειράζει αν τσιμπάω..
Πρέπει να σταματήσω να τσιμπάω στα θηρία που μοιάζουν με γυναίκες..
( Είμαι ανεπιδεκτος μάθησης δυστυχώς..)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Σωστά!Θα σού δώσω μια συμβουλή Αρίσταρχος αν καί δεν πρέπει- συμβουλές πρέπει να δίνουν μόνο οι επιτυχιμενοι (εγώ δεν είμαι) οι γυναίκες είναι σαν τίς δουλειές σε 20 θα πάς μια δύο θα κάτσουν keep walking -μονο ο Θεός δικαιούται να είναι ακινητον κινούνε
Τώρα πρέπει να περιμένω να γνωρίσω καμία άλλη αξιόλογη, που επίσης ίσως προκύψει θησαυρός ανθράκων..
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 3.506
maybe yes maybe not αρισταρχε παντως εαν περασει πολυς καιρος και δεν εχεις καθολου αποτυχιες δεν θα ειναι για καλο θα εισαι νεκρος τετοια πραγματα συμβαινουν στους ζωντανους - θα πας οπως παμε ολοι λιγοτερες επιτυχιες περισσοτερες αποτυχιες- εσυ γιατι να εισαι η εξαιρεση?Σωστά!
Τώρα πρέπει να περιμένω να γνωρίσω καμία άλλη αξιόλογη, που επίσης ίσως προκύψει θησαυρός ανθράκων..
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 3.506
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ευθυμησαμε
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δεν ήμουν ποτέ εξαίρεση..( το αντίθετο - στο εγχειρίδιο, κάτω από τον κανόνα που γράφεις, έχει κι εμένα ως παράδειγμα, εκτός των άλλων...)maybe yes maybe not αρισταρχε παντως εαν περασει πολυς καιρος και δεν εχεις καθολου αποτυχιες δεν θα ειναι για καλο θα εισαι νεκρος τετοια πραγματα συμβαινουν στους ζωντανους - θα πας οπως παμε ολοι λιγοτερες επιτυχιες περισσοτερες αποτυχιες- εσυ γιατι να εισαι η εξαιρεση?
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τώρα προέκυψαν κι άλλα προβλήματα ( άσχετα με το συγκεκριμένο)...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 986
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις