Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 73 6,0%
  • Ροκ

Ψήφοι: 324 26,8%
  • House

Ψήφοι: 62 5,1%
  • Soul

Ψήφοι: 12 1,0%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 161 13,3%
  • Trance

Ψήφοι: 47 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,5%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,1%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,7%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 42 3,5%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 41 3,4%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 198 16,4%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 34 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 44 3,6%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,8%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 59 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.208

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.050
Πόντοι
6.236
Από σήμερα αποτοξίνωση..έκοψα τις καταχρήσεις..
Δε θα πέσω άλλο στον βούρκο εξαιτίας μιας γυναίκας..
( Ούτε πουτ@νες πάω.. γιατί θα σκέφτομαι αυτήν..και θα γίνω χαλια μετά..)
Για ένα διάστημα θα αποτραβηχτω από τα εγκόσμια, μέχρι να συνέλθω ..
Ο άλλος γυρίζει τη γη και δεν έχει internet, εσύ θα αποτραβηχτείς από τα εγκόσμια γιατί έφαγες μια χυλόπιτα...να μας βγάλει κανένα φασούλι και ο @jim2323 ότι θα πάει στο Τιρόλο και στον ελεύθερο χρόνο του θα αρμέγει γκρι αγελάδες και δε θα μπαίνει κι αυτός...να μείνω μόνο εγώ με τον @Αγράμματος και να το κλείσουμε το μαγαζί.
American bar το έχουμε κάνει εδώ μέσα, όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει.
Άι σιχτίρ, τα πήρα στο κρανίο τώρα :tickedoff:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.642
Πόντοι
3.506
Ο άλλος γυρίζει τη γη και δεν έχει internet, εσύ θα αποτραβηχτείς από τα εγκόσμια γιατί έφαγες μια χυλόπιτα...να μας βγάλει κανένα φασούλι και ο @jim2323 ότι θα πάει στο Τιρόλο και στον ελεύθερο χρόνο του θα αρμέγει γκρι αγελάδες και δε θα μπαίνει κι αυτός...να μείνω μόνο εγώ με τον @Αγράμματος και να το κλείσουμε το μαγαζί.
American bar το έχουμε κάνει εδώ μέσα, όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει.
Γιατί να μην μπαίνω Ωρίων ? οι φίλοι μου είναι εδώ θα μπαίνω :smiling-face-with-heart-eyes: άμα θέλει ο άνθρωπος πάντα βρίσκει χρόνο

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.050
Πόντοι
6.236
Γιατί να μην μπαίνω Ωρίων ? οι φίλοι μου είναι εδώ θα μπαίνω :smiling-face-with-heart-eyes: άμα θέλει ο άνθρωπος πάντα βρίσκει χρόνο
:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Skipping Best Friends GIF by Brooklyn Nine-Nine
Best Friends GIF by BuzzFeed Animation
Happy I Love You GIF by Mickey Mouse
best friends friendship GIF
Best Friend GIF by ChangBeer

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Οχιιι η μιση οικονομια του πλανητη στηριζεται στα καλα και στα κακα της γυναικας - να το ζησεις Αρισταρχε ο ερωτας ειναι θανατος και ανασταση μαζι:smiling-face-with-heart-eyes: -μια απορια εχω μονο το πουτανες γιατι το γραφεις με @(υποπτο:2funny:)
Ύποπτο ως προς τι?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν ήταν συνηθισμένη χυλοπιτα..
(Αλλά δεν μπορώ να πω άλλα..)

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάντα θα τσιμπας Αρίσταρχος πάντα :2funny:
Σε σένα δε πειράζει αν τσιμπάω..
Πρέπει να σταματήσω να τσιμπάω στα θηρία που μοιάζουν με γυναίκες..
( Είμαι ανεπιδεκτος μάθησης δυστυχώς..)

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.642
Πόντοι
3.506
Σε σένα δε πειράζει αν τσιμπάω..
Πρέπει να σταματήσω να τσιμπάω στα θηρία που μοιάζουν με γυναίκες..
( Είμαι ανεπιδεκτος μάθησης δυστυχώς..)
Θα σού δώσω μια συμβουλή Αρίσταρχος αν καί δεν πρέπει- συμβουλές πρέπει να δίνουν μόνο οι επιτυχιμενοι (εγώ δεν είμαι) οι γυναίκες είναι σαν τίς δουλειές σε 20 θα πάς μια δύο θα κάτσουν :smiling-face-with-heart-eyes: keep walking -μονο ο Θεός δικαιούται να είναι ακινητον κινούν

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Θα σού δώσω μια συμβουλή Αρίσταρχος αν καί δεν πρέπει- συμβουλές πρέπει να δίνουν μόνο οι επιτυχιμενοι (εγώ δεν είμαι) οι γυναίκες είναι σαν τίς δουλειές σε 20 θα πάς μια δύο θα κάτσουν :smiling-face-with-heart-eyes: keep walking -μονο ο Θεός δικαιούται να είναι ακινητον κινούνε
Σωστά!
Τώρα πρέπει να περιμένω να γνωρίσω καμία άλλη αξιόλογη, που επίσης ίσως προκύψει θησαυρός ανθράκων..

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.642
Πόντοι
3.506
Σωστά!
Τώρα πρέπει να περιμένω να γνωρίσω καμία άλλη αξιόλογη, που επίσης ίσως προκύψει θησαυρός ανθράκων..
maybe yes maybe not :smiling-face-with-heart-eyes: αρισταρχε παντως εαν περασει πολυς καιρος και δεν εχεις καθολου αποτυχιες δεν θα ειναι για καλο θα εισαι νεκρος :smiling-face-with-heart-eyes: τετοια πραγματα συμβαινουν στους ζωντανους - θα πας οπως παμε ολοι λιγοτερες επιτυχιες περισσοτερες αποτυχιες- εσυ γιατι να εισαι η εξαιρεση?:grin:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
maybe yes maybe not :smiling-face-with-heart-eyes: αρισταρχε παντως εαν περασει πολυς καιρος και δεν εχεις καθολου αποτυχιες δεν θα ειναι για καλο θα εισαι νεκρος :smiling-face-with-heart-eyes: τετοια πραγματα συμβαινουν στους ζωντανους - θα πας οπως παμε ολοι λιγοτερες επιτυχιες περισσοτερες αποτυχιες- εσυ γιατι να εισαι η εξαιρεση?:grin:
Δεν ήμουν ποτέ εξαίρεση..( το αντίθετο - στο εγχειρίδιο, κάτω από τον κανόνα που γράφεις, έχει κι εμένα ως παράδειγμα, εκτός των άλλων...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom