jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.578
- Πόντοι
- 3.506
Ένταξη μην απολογισαι δεν ρώτησα κιόλαςΝαι ρε μαλάκα.
Δεν μπορώ να πάω με άντρα.
Ομοφυλόφιλε,κίναιδε
Ένταξη μην απολογισαι δεν ρώτησα κιόλαςΝαι ρε μαλάκα.
Δεν μπορώ να πάω με άντρα.
Ομοφυλόφιλε,κίναιδε
Έλα βρήκα αυτό το τραγούδι που μου ζήταγες σε πμ.Ένταξη μην απολογισαι δεν ρώτησα κιόλας
Για βγάλε το πμ που σου έστειλα - εγώ σου δίνω την άδεια να το δείξεις είσαι βρε και γκευ και μικρό παιδί αχαχαχαχ - ούτε στο νηπιαγωγείο δεν τα κάνουν αυτάΈλα βρήκα αυτό το τραγούδι που μου ζήταγες σε πμ.
Ωρίων δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς τι σχέση έχω εγώ με πιτσιρίκες και 18 χρονες - δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω τίποτα ίσως φταίει που είχα και μια διάσειση πρίν λίγο καιρό από την παντόφλα που μου πέταξε η πρώην γυναίκα μου στο κεφάλι αλλα πάλι σοβαρός άνθρωπος είμαι τι δουλειά έχω με αυτά τα πράγματα άκου εκεί πιτσιρίκεςΤέλος πάντων, πέρνα λίγο από το "με ζαχαρώνει 18χρονη" που σε θέλουν λίγο, να δώσεις τα φώτα σου!
Τα έχω σβήσει όλα αυτά τα gay που έστελνες κίναιδε.Για βγάλε το πμ που σου έστειλα - εγώ σου δίνω την άδεια να το δείξεις είσαι βρε και γκευ και μικρό παιδί αχαχαχαχ - ούτε στο νηπιαγωγείο δεν τα κάνουν αυτά
Ουφ ησύχασα Ευτυχώς μεγάλε που το έσβησες στο Τσακ γλυτωσα το δημόσιο διασυρμόΤα έχω σβήσει όλα αυτά τα gay που έστελνες κίναιδε.
Σε κάνω πλόκ
Είμαι καλός άνθρωπος βρε,δεν υπήρχε περίπτωση να σε εκθέσω.Ουφ ησύχασα Ευτυχώς μεγάλε που το έσβησες στο Τσακ γλυτωσα το δημόσιο διασυρμό
Είμαι καλός άνθρωπος βρε,δεν υπήρχε περίπτωση να σε εκθέσω.
Τι σου λέει η μάνα μου για εμένα??Εγώ θα σου φέρω καλού κακού γιατί αυτές που σε πολιορκούν, ενίοτε είναι λίγο περίεργες...
Άμα έχω εσένα στο κρεβάτι περισσεύουν τα υπόλοιπα....@Maximilien @jim2323 να βρεθούμε οι 3 μας να λύσουμε παρεξήγηση μεταξύ σας..στο κρεββάτι ...
Δε γνωρίζω τη μάνα σου.Τι σου λέει η μάνα μου για εμένα??
Με συγχωρείς.Καλέ μου φίλε Ωρίωνα σε βρίσκω τελείως αδιάβαστο στο θέμα της παρτούζας όμως...βέβαια σε δικαιολογώ γιατί είσαι νεαρός ! Λοιπόν να σου εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα, δεν νοείται συνεύρεση τριων και οι δυο εξ αυτών να είναι άνδρες, θα είμαι δηλαδή στο κρεβάτι μαζί με έναν άλλο μαντράχαλο και μια γυναίκα, ανήκουστα πράγματα.. Ενας άνδρας σαν εμένα (που είμαι και σεξ σύμπολ) μοιράζεται το κρεβάτι του μόνο με δυο γυναίκες και τις προσφέρει ατελείωτη ηδονή και ευχαρίστηση
Κράζεις Ωρίωνα αλλά είσαι αδιάβαστος μεσιέ.....Τι σου λέει η μάνα μου για εμένα??
Καλέ μου φίλε Ωρίωνα σε βρίσκω τελείως αδιάβαστο στο θέμα της παρτούζας όμως...βέβαια σε δικαιολογώ γιατί είσαι νεαρός ! Λοιπόν να σου εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα, δεν νοείται συνεύρεση τριων και οι δυο εξ αυτών να είναι άνδρες, θα είμαι δηλαδή στο κρεβάτι μαζί με έναν άλλο μαντράχαλο και μια γυναίκα, ανήκουστα πράγματα.. Ενας άνδρας σαν εμένα (που είμαι και σεξ σύμπολ) μοιράζεται το κρεβάτι του μόνο με δυο γυναίκες και τις προσφέρει ατελείωτη ηδονή και ευχαρίστηση