You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.578
- Πόντοι
- 3.506
Οταν λέμε νυχτοπερπαταει ? δηλαδή από τις 11 που έπεφτε για ύπνο τώρα πάει στις 12Αφιερωμένο στον Ωρίωνα που νυχτιπερπαταει
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Όποιος τη νυχτα περπατει, λάσπες και σκατα πατειΟταν λέμε νυχτοπερπαταει ? δηλαδή από τις 11 που έπεφτε για ύπνο τώρα πάει στις 12
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
Ταινιάρα και τραγουδάρα, όντως!@Ωρίων επειδη βαριέμαι να παω στο νήμα μου τωρα, κατσε να σου αφιέρωσω τραγούδι (ΤΟ ΛΑΤΡΕΎΩ)από την ταινιάρα αυτή, την είδα προχθές παλι...κλασσική αξια, η πλούσια βίζιτα με τον εφοπλιστή,τι στορυ χαχαχαχαχα!
Ανταποδίδω με κάτι κλασικό
Μια γυναίκα φταίει που ένας άντρας κλαίει, μόνο εκείνη ξέρει να τον συνεφέρει...
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
I love you,θες να τα φτιάξουμε;!Αρκεί να μ αφήνεις να κάνω παρτουζες..Ταινιάρα και τραγουδάρα, όντως!
Ανταποδίδω με κάτι κλασικό
Μια γυναίκα φταίει που ένας άντρας κλαίει, μόνο εκείνη ξέρει να τον συνεφέρει...
χαχαχα Είμαι σκύλος και δεν τα φτιάχνω με γυναίκες!I love you,θες να τα φτιάξουμε;!Αρκεί να μ αφήνεις να κάνω παρτουζες..
Κρίμα γιατί με τις παρτούζες δε θα είχα πρόβλημα! Είναι πολύ συνηθισμένες στο είδος μου!
Ωστόσο, I love you, too! Θα ήθελα να με υιοθετήσεις αλλά έχω ήδη αφεντικό!
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
Εντάξει λοιπόν θ αγαπιόμαστε πλατωνικα και θα βρω αλλον να τυλιξω, οκ;!Χαχαχαχα!!χαχαχα Είμαι σκύλος και δεν τα φτιάχνω με γυναίκες!
Κρίμα γιατί με τις παρτούζες δε θα είχα πρόβλημα! Είναι πολύ συνηθισμένες στο είδος μου!
Goodnight καλο σκυλάκι
Τελευταία τροποποίηση:
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
εχεις δει τι γινεται 2-3 μηνυματα πριν το δικό σου ;;
Και καθεσαι και ποσταρεις κιολας ρε μαλάκα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Εγώ θα σου φέρω καλού κακού γιατί αυτές που σε πολιορκούν, ενίοτε είναι λίγο περίεργες...Εμένα να μην μου φέρεις, με πολιορκούν πολλές αυτή την περίοδο
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.578
- Πόντοι
- 3.506
Μπορείτε να μην ερωτ τροπή τε τόσο φανερά -υπάρχουν και μπακουρια που ζηλεύουν (εγώ και Αρίσταρχος) ο Αρίσταρχος ήδη έχει σκάσει από την ζήλεια τού και το έχει ρίξει στα σουβλάκια εγώ θα σκεφτώ τι θα κάνωΕντάξει λοιπόν θ αγαπιόμαστε πλατωνικα και θα βρω αλλον να τυλιξω, οκ;!Χαχαχαχα!!
Goodnight καλο σκυλάκι
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.578
- Πόντοι
- 3.506
Ωρίων από τι βλέπω έχεις κύκλο με φίλες -τωρα να ξέρεις σε συμπαθώ περισσότερο πες μου ποτέ γιορτάζουν οι σκύλοι να σου φέρω δώρο για καλοπιασμαχαχαχα Είμαι σκύλος και δεν τα φτιάχνω με γυναίκες!
Θα σου πω εγώ τι θα κάνεις : θα γυρίσεις Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας, θα έχει έρθει και ο Αρίσταρχος και θα κάνετε παρτούζα με τη SexyJo που και της αρέσει και το αξίζει.Μπορείτε να μην ερωτ τροπή τε τόσο φανερά -υπάρχουν και μπακουρια που ζηλεύουν (εγώ και Αρίσταρχος) ο Αρίσταρχος ήδη έχει σκάσει από την ζήλεια τού και το έχει ρίξει στα σουβλάκια εγώ θα σκεφτώ τι θα κάνω
Αντε, πάλι σας έφτιαξα
Γιορτάζουμε των Αγίων Πάντων.Ωρίων από τι βλέπω έχεις κύκλο με φίλες -τωρα να ξέρεις σε συμπαθώ περισσότερο πες μου ποτέ γιορτάζουν οι σκύλοι να σου φέρω δώρο για καλοπιασμα
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.578
- Πόντοι
- 3.506
Δεν κάνω παρτούζες ποτέ Ωρίων είμαι μονοφαγας και ζηλιάρης σε αυτό το θέμα στη γυναίκα που κάνω σεξ την θέλω ΜΌΝΟ για μένα- εγώ με τζοανα είμαστε ταύροι του Απριλίου- όταν κατέβω Αθήνα ραντεβού λοιπόν σε αρέναΘα σου πω εγώ τι θα κάνεις : θα γυρίσεις Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας, θα έχει έρθει και ο Αρίσταρχος και θα κάνετε παρτούζα με τη SexyJo που και της αρέσει και το αξίζει.
Αντε, πάλι σας έφτιαξα
Γιορτάζουμε των Αγίων Πάντων.
Κατάλαβα....μη φοβάσαι τον ανταγωνισμόΔεν κάνω παρτούζες ποτέ Ωρίων είμαι μονοφαγας και ζηλιάρης σε αυτό το θέμα στη γυναίκα που κάνω σεξ την θέλω ΜΌΝΟ για μένα- εγώ με τζοανα είμαστε ταύροι του Απριλίου- όταν κατέβω Αθήνα ραντεβού λοιπόν σε αρένα
Ο Αρίσταρχος είναι καλός τύπος...θα σε αφήσει και σένα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 977
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις