KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.965
- Πόντοι
- 6.166
Παρ'το συκώτι μου Αρχοντα και κάντο με πατάτες να τελειώνουμε
??Καλά σου....
Αγαπητέ Ωρίων πλάκα κάνω .. μη θυμώνειςΚαλά σου....
Μόνο μία φορά, τα κατάφερες να θυμώσω μαζί σου. Όταν έφυγες έτσι. (Που ευτυχώς που ήταν ο Jimmy εδώΑγαπητέ Ωρίων πλάκα κάνω .. μη θυμώνεις
Δεν έφυγα ..με είχαν μπαναρει..και είχα χάσει τον κωδικό του mail..Μόνο μία φορά, τα κατάφερες να θυμώσω μαζί σου. Όταν έφυγες έτσι. (Που ευτυχώς που ήταν ο Jimmy εδώ)
Δε θα τα ξανακαταφέρεις, μην ελπίζεις.![]()
Liar...Δεν έφυγα ..με είχαν μπαναρει..και είχα χάσει τον κωδικό του mail..
Δε λέω ψέματα..Liar...![]()
Χαχα τέτοιες μωρουδιστικες δικαιολογίες ούτε εγώ δεν λέωΔε λέω ψέματα..
Πω πω με αποστομωσες ( αμέσως εσύ να δείξεις την εξυπναδα σου)Χαχα τέτοιες μωρουδιστικες δικαιολογίες ούτε εγώ δεν λέωόλοι οι άνθρωποι λένε ψέματα αρισταρχε κάποια στιγμή
Ωρίων πες τού ότι τον πιστεύεις θα μας κρατάει μούτρα μια ζωηLiar...![]()
Εγώ, δεν τον πιστεύω και δεν μπορώ να λέω ψέματα.Ωρίων πες τού ότι τον πιστεύεις θα μας κρατάει μούτρα μια ζωη
Εσένα Ωρίων σε εμπιστεύομαι για να το λες εσύ έτσι θα είναι δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω - λίγο τον πειράζω τον Αρίσταρχο νομίζω είναι ένα μωρό σε σώμα μεγάλουΕγώ, δεν τον πιστεύω και δεν μπορώ να λέω ψέματα.
Όμως, ο @Aristarxos unplugged είναι πολύ μεγαλόψυχος για να κρατήσει μούτρα. Είναι άλλης πάστας άνθρωπος![]()
Κρατάω μούτρα και στο συγκεκριμένο θέμα δε λέω ψέματαΕγώ, δεν τον πιστεύω και δεν μπορώ να λέω ψέματα.
Όμως, ο @Aristarxos unplugged είναι πολύ μεγαλόψυχος για να κρατήσει μούτρα. Είναι άλλης πάστας άνθρωπος![]()
Και τα κορίτσια σαν μωρό τον βλέπουν και θέλουν να τον κανακεύουν συνέχεια...αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημά του γιατί αυτός είναι ένας ώριμος, κατασταλαγμένος άντρας.Εσένα Ωρίων σε εμπιστεύομαι για να το λες εσύ έτσι θα είναι δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω - λίγο τον πειράζω τον Αρίσταρχο νομίζω είναι ένα μωρό σε σώμα μεγάλου![]()
Με μπαναραν κι έχασα πρόσβαση στο mailΤο αφιερώνω σε εμένα(στον Αρίσταρχο ήθελα να το αφιερώσω αλλά θα πέσει
) αρισταρχε σε πιστεύουμε
Με είχαν μπαναρει και έχασα πρόσβαση στο mailΕσένα Ωρίων σε εμπιστεύομαι για να το λες εσύ έτσι θα είναι δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω - λίγο τον πειράζω τον Αρίσταρχο νομίζω είναι ένα μωρό σε σώμα μεγάλου![]()
Μήπως κι ο τζιμις είναι κορίτσι! Ή μήπως θέλει να με κανακεψει ούτω ή άλλως? Τι τρέχει τελικά?Και τα κορίτσια σαν μωρό τον βλέπουν και θέλουν να τον κανακεύουν συνέχεια...αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημά του γιατί αυτός είναι ένας ώριμος, κατασταλαγμένος άντρας.
Δεν είμαι κορίτσι βρεΜήπως κι ο τζιμις είναι κορίτσι! Ή μήπως θέλει να με κανακεψει ούτω ή άλλως? Τι τρέχει τελικά?
Άσχετο: μην ανοίγετε τον χάρτη γιατί είναι ιός. Άπαξ και τον ανοίξεις μια φορά οι θέσεων μπαρ φαίνονται πάντα σε κάθε άνοιγμα χαρτών..Μετά από αρκετό καιρό και αρκετό ψάξιμο, έχω να πω πως ο χάρτης με τα κωλομπαρα της επαρχίας, επιτέλους ολοκληρώθηκε!
Μπορείτε να περιηγηθείτε στον χάρτη πατώντας κάθε σημείο, και αναζητώντας την πόλη που θέλετε.
Με μπλε χρώμα είναι τα κωλομπαρα που λογικά είναι ακόμη ανοιχτα,
Με κίτρινο χρώμα αυτά που δεν είναι σίγουρη η κατάστασή τους
Με κόκκινο χρώμα αυτά που είναι οριστικά κλειστά
Γράψτε μου από κάτω εάν ξέχασα κάποιο Μπαρ, ή αν κάποιο μπαρ που έβαλα δεν είναι κωλομπαρο.
![]()
Κωλόμπαρα Επαρχία – Google My Maps
Χάρτης για τα κωλόμπαρα που υπάρχουν (και υπήρχαν) στην επαρχία (δηλ. όλη την Ελλάδα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης). Απολαύστε το! Πατήστε πάνω σε κάθε σημείο για να δείτε το κάθε μπαρ!www.google.com
Απολαύστε τον!