jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.617
- Πόντοι
- 3.506
Το έχουμε καταλάβει αρισταρχε νομίζω ήλθε και η ώρα να μας πεις και ιστορίες από το στρατό όπως όλοι οι μπάρμπαδεςΔε μπορώ..το παρελθόν με καλεί..
Το έχουμε καταλάβει αρισταρχε νομίζω ήλθε και η ώρα να μας πεις και ιστορίες από το στρατό όπως όλοι οι μπάρμπαδεςΔε μπορώ..το παρελθόν με καλεί..
Χαχα έχεις ένα δίκαιο αρισταρχε -παρελθον ένα γνωστό φιλικό και ζεστό μέρος για να περνάει ο άνθρωπος μερικές ώρες μια χαρά είναι- άντε και με κανένα ποτό
Τζιμι θα παραβλέψω τα ειρωνικά σου σχόλια, καθώς είναι φανερό ότι βρίσκεσαι υπό την επήρεια ξεκουτιασματος, λόγω της επαφής σου με τις hardly ενήλικεςΤο έχουμε καταλάβει αρισταρχε νομίζω ήλθε και η ώρα να μας πεις και ιστορίες από το στρατό όπως όλοι οι μπάρμπαδες
Χαχα έχεις δίκαιο ξεκουτιανα - εγώ προσπάθησα πάντως να μπω στον ίσιο δρόμο εχτές χτύπησα μια Ουκρανή από τη δουλειά ετών 39 αλλά έπεσε χυλοπίτα δεν έχω πέραση στις μεγάλες δεν έχω -μια μέρα θα με βρείτε τεζα από τις πιτσιρίκες το έχω αποδεχτείΤζιμι θα παραβλέψω τα ειρωνικά σου σχόλια, καθώς είναι φανερό ότι βρίσκεσαι υπό την επήρεια ξεκουτιασματος, λόγω της επαφής σου με τις hardly ενήλικες
Καλύτερα ,οι νεαρές θα διψούν και για μάθηση, επομένως θα μπορείς να τις μεταδόσεις και λίγη από την σοφία - εμπειρία σου κάτι για το οποίο θα σε ευνωμονούν,αν όχι άμεσα, στο προσεχές μέλλον!Χαχα έχεις δίκαιο ξεκουτιανα - εγώ προσπάθησα πάντως να μπω στον ίσιο δρόμο εχτές χτύπησα μια Ουκρανή από τη δουλειά ετών 39 αλλά έπεσε χυλοπίτα δεν έχω πέραση στις μεγάλες δεν έχω -μια μέρα θα με βρείτε τεζα από τις πιτσιρίκες το έχω αποδεχτεί
Παραδέξου ότι ζηλεύεις τον Jimmy και άσε τα ξεκουτιάσματα...Τζιμι θα παραβλέψω τα ειρωνικά σου σχόλια, καθώς είναι φανερό ότι βρίσκεσαι υπό την επήρεια ξεκουτιασματος, λόγω της επαφής σου με τις hardly ενήλικες
Θα ζηλευα, αλλά έχω τόσα προβλήματα που με " τυραννούν" εδώ και καιρό, που δεν έχω την ενέργεια ούτε να ασχοληθώ με νεαρές, ούτε οι συνθήκες το επιτρέπουν, ούτε βολεύει να ασχοληθώ..Παραδέξου ότι ζηλεύεις τον Jimmy και άσε τα ξεκουτιάσματα...
Και γιατί ξεκούτιανε παρακαλώ; Επειδή ζει ακόμα;Θα ζηλευα, αλλά έχω τόσα προβλήματα που με " τυραννούν" εδώ και καιρό, που δεν έχω την ενέργεια ούτε να ασχοληθώ με νεαρές, ούτε οι συνθήκες το επιτρέπουν, ούτε βολεύει να ασχοληθώ..
Ζηλεύω στιγμιαία γύρω στα δέκα δευτερόλεπτα και μετά επιστροφή στα δικά μου..
( Αλλά ο Τζίμης ξεκουτιανε ούτως ή άλλως)
Εντάξει κάθε φάση έχει το αντίτιμο της. Περνάει κάποιες στιγμές έντονες που έχουν κάποια συνέπεια. Δεν είναι μη αναστρεψιμο. Ούτε τον κατηγορώ. Χαβαλε κάνω..Και γιατί ξεκούτιανε παρακαλώ; Επειδή ζει ακόμα;
Απλώς υπερασπίζομαι τους φίλους μου. Κακό είναι και αυτό;Εντάξει κάθε φάση έχει το αντίτιμο της. Περνάει κάποιες στιγμές έντονες που έχουν κάποια συνέπεια. Δεν είναι μη αναστρεψιμο. Ούτε τον κατηγορώ. Χαβαλε κάνω..
( Μήπως είσαι δικηγόρος Ωρίων? Πολύ υπεράσπιση του Τζίμι )
Πρόσθεσες ακόμα μια ιδιότητα εκτός από μούτσος, μάγος και δικηγόρος, πολυτάλαντοςΑπλώς υπερασπίζομαι τους φίλους μου. Κακό είναι και αυτό;
Ναι, δικηγόρος είμαι. Πάρε φέτες.
Φέτες? Τι εννοείς?Απλώς υπερασπίζομαι τους φίλους μου. Κακό είναι και αυτό;
Ναι, δικηγόρος είμαι. Πάρε φέτες.
Είμαι δικηγόρος, όχι παρ' εφέταις αλλά πάρε φέτες.Φέτες? Τι εννοείς?
Μου τον στενοχώρησες τον @jim2323 και έχει καιρό να γράψει και θα σε μαλώσω...Εντάξει κάθε φάση έχει το αντίτιμο της. Περνάει κάποιες στιγμές έντονες που έχουν κάποια συνέπεια. Δεν είναι μη αναστρεψιμο. Ούτε τον κατηγορώ. Χαβαλε κάνω..
( Μήπως είσαι δικηγόρος Ωρίων? Πολύ υπεράσπιση του Τζίμι )
Αν ο Τζίμης στεναχωρέθηκε από αυτά που έγραψα, τότε μάλλον πέφτω μέσα στις εκτιμήσεις μου..Μου τον στενοχώρησες τον @jim2323 και έχει καιρό να γράψει και θα σε μαλώσω...
Μπορεί να ασχολείται με πρωτοετείς νοσηλευτικής.Αν ο Τζίμης στεναχωρέθηκε από αυτά που έγραψα, τότε μάλλον πέφτω μέσα στις εκτιμήσεις μου..
Μάλλον είναι απασχολημένος σε καλύτερα τοπικ...
Πάλι καλά..αφού δεν ασχολείται με υποψήφιεςΜπορεί να ασχολείται με πρωτοετείς νοσηλευτικής.