You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message
Ιστορικό τραγούδι
Δεν ειναι εντυπωσιακό βιντεο με ξεβράκωτες γκόμενες να κουνανε τον κώλο τους. Αν ειστε φαν αυτού του ειδους "τραγουδιών" παρακαλώ προσπεράστε. θα βρειτε πολλά παρακάτω.
Αν όμως θέλετε να καταλάβετε πως ξεκίνησαν όλα, αν δίνετε σημασία στη μουσική και στους στίχους - ακουστε το για 6:01 λεπτά.
Μετά απο αυτό ξεπήδησαν ένα σωρό κλώνοι που άλλοι ήταν αντιγραφές και πέθαναν, άλλα ήταν γνησια κινηματα και εξελίχθηκαν σε κάτι νέο
respect enforcer!!!
Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message
Ιστορικό τραγούδι
Δεν ειναι εντυπωσιακό βιντεο με ξεβράκωτες γκόμενες να κουνανε τον κώλο τους. Αν ειστε φαν αυτού του ειδους "τραγουδιών" παρακαλώ προσπεράστε. θα βρειτε πολλά παρακάτω.
Αν όμως θέλετε να καταλάβετε πως ξεκίνησαν όλα, αν δίνετε σημασία στη μουσική και στους στίχους - ακουστε το για 6:01 λεπτά.
Μετά απο αυτό ξεπήδησαν ένα σωρό κλώνοι που άλλοι ήταν αντιγραφές και πέθαναν, άλλα ήταν γνησια κινηματα και εξελίχθηκαν σε κάτι νέο
Lilly και Silva! μερσι για τα καλά λόγια
Θα ποστάρω αλλα 2 βιντεο - δε θέλω να σας κουρασω. Θελω ομως να σας πω μερικά πράγματα, για μια εποχή που έζησα απο πολύ κοντά - και που γουσταρα πολύ
Bull περιμενω και απο εσενα βιντεακια. Σημερα εχω όρεξη
Θα ποστάρω αλλα 2 βιντεο - δε θέλω να σας κουρασω. Θελω ομως να σας πω μερικά πράγματα, για μια εποχή που έζησα απο πολύ κοντά - και που γουσταρα πολύ
Lilly και Silva! μερσι για τα καλά λόγια
Να σε βλέπω να ποστάρεις (κι όχι μόνο 2) ;) :-*
go bull! go!2 Live Crew Pop That Pussy, Two Live Crew
;) :-*
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σε μια εποχή που οι περισσότεροι μιλούσαν για το ποσο μεγάλη την έχουν ή πόσο πολύ αγαπανε (LL cool J και Big Daddy Kane ας πουμε) ο Chuck D, το μυαλό της υπόθεσης, και οι υπόλοιποι βγάζουν το It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back. Το Album απλά γαμάει.
Οταν οι NWA απλά έβριζαν, οι Public Enemy εφτιαχναν κινημα.
Το δικό μου αγαπημένο κομμάτι είναι από το soundtrack του do the right thing αν θυμαμαι καλά
Το 1989-1990 πήγαινα Wild Rose με μαυρο Tshirt Public Enemy και ξυρισμένο κεφάλι (οκ - suedehead).
Παρτε
Public Enemy - Fight The Power.
Οταν οι NWA απλά έβριζαν, οι Public Enemy εφτιαχναν κινημα.
Το δικό μου αγαπημένο κομμάτι είναι από το soundtrack του do the right thing αν θυμαμαι καλά
Το 1989-1990 πήγαινα Wild Rose με μαυρο Tshirt Public Enemy και ξυρισμένο κεφάλι (οκ - suedehead).
Παρτε
Public Enemy - Fight The Power.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66