Ράδιο bourdela.com
C *christi* Μέλος Εγγρ. 19 Δεκ 2008 Μηνύματα 2.776 Like 1 Πόντοι 16 3 Ιαν 2009 #4.427 Campari...It's Fantasy...Amie Stewart
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 3 Ιαν 2009 #4.430 ωραια τραγουδια ποσταρεις λιλλυ!!!! keep on!!!
E Enforcer Μέλος Εγγρ. 17 Μαΐ 2007 Μηνύματα 5.439 Like 9 Πόντοι 66 3 Ιαν 2009 #4.432 Τι ειναι αυτό Lilly; R&B απο λευκά βουτυρόπαιδα;
L lilly Μέλος Εγγρ. 16 Δεκ 2008 Μηνύματα 926 Like 0 Πόντοι 6 3 Ιαν 2009 #4.433 Enforcer έγραψε: Τι ειναι αυτό Lilly; R&B απο λευκά βουτυρόπαιδα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ήθελα καλή ακουστική από αυτό το τραγούδι του Timbaland & Timberlake και η καλύτερη ήταν απο τα τσιπιρίκια... Τι να κάνω? No more whities I promise!
Enforcer έγραψε: Τι ειναι αυτό Lilly; R&B απο λευκά βουτυρόπαιδα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ήθελα καλή ακουστική από αυτό το τραγούδι του Timbaland & Timberlake και η καλύτερη ήταν απο τα τσιπιρίκια... Τι να κάνω? No more whities I promise!
E Enforcer Μέλος Εγγρ. 17 Μαΐ 2007 Μηνύματα 5.439 Like 9 Πόντοι 66 3 Ιαν 2009 #4.435 lilly έγραψε: No more whities I promise! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σε λίγο θα βάλεις και Vanilla Ice Αντε μην αρχίσω να ποστάρω μαυρα και γινει εδω χαμός (μπορει και να σηκωθω απο την πολυθρόνα να ριξω καμμια γυροβολια)
lilly έγραψε: No more whities I promise! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σε λίγο θα βάλεις και Vanilla Ice Αντε μην αρχίσω να ποστάρω μαυρα και γινει εδω χαμός (μπορει και να σηκωθω απο την πολυθρόνα να ριξω καμμια γυροβολια)
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 3 Ιαν 2009 #4.436 Enforcer έγραψε: Σε λίγο θα βάλεις και Vanilla Ice Αντε μην αρχίσω να ποστάρω μαυρα και γινει εδω χαμός (μπορει και να σηκωθω απο την πολυθρόνα να ριξω καμμια γυροβολια) [/qu ote] ice ice baby!!! μη τη μαλωνεις τη κοπελα βρε ανθρωπε κ βαζει ωραια τραγουδακια!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Enforcer έγραψε: Σε λίγο θα βάλεις και Vanilla Ice Αντε μην αρχίσω να ποστάρω μαυρα και γινει εδω χαμός (μπορει και να σηκωθω απο την πολυθρόνα να ριξω καμμια γυροβολια) [/qu ote] ice ice baby!!! μη τη μαλωνεις τη κοπελα βρε ανθρωπε κ βαζει ωραια τραγουδακια!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
L lilly Μέλος Εγγρ. 16 Δεκ 2008 Μηνύματα 926 Like 0 Πόντοι 6 3 Ιαν 2009 #4.437 Enforcer έγραψε: Σε λίγο θα βάλεις και Vanilla Ice Αντε μην αρχίσω να ποστάρω μαυρα και γινει εδω χαμός (μπορει και να σηκωθω απο την πολυθρόνα να ριξω καμμια γυροβολια) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ice ice baby! I would never do that! :-* :-* :-* trina look back at me (πρέπει να το έχω ξαναβάλει δεν θυμάμαι!)
Enforcer έγραψε: Σε λίγο θα βάλεις και Vanilla Ice Αντε μην αρχίσω να ποστάρω μαυρα και γινει εδω χαμός (μπορει και να σηκωθω απο την πολυθρόνα να ριξω καμμια γυροβολια) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ice ice baby! I would never do that! :-* :-* :-* trina look back at me (πρέπει να το έχω ξαναβάλει δεν θυμάμαι!)
E Enforcer Μέλος Εγγρ. 17 Μαΐ 2007 Μηνύματα 5.439 Like 9 Πόντοι 66 3 Ιαν 2009 #4.438 Ωπα. Παρεξήγησις Δεν τη μαλώνω. Το υφος μου ειναι ετσι. Lilly σορυ Βαλε και Vanilla Ice αμα γουλαρεις. Και το ποτο το κερνάω εγω Ερχομαι απο πιο σκληρά μαυρα ακουσματα (old school hip hop το λένε τώρα) και αυτα τα γλυκερα με εκνευρίζουν Αντε, θα ποσταρω το τραγουδι που τα ξεκινησε όλα. Λιγη υπομονή να το βρω
Ωπα. Παρεξήγησις Δεν τη μαλώνω. Το υφος μου ειναι ετσι. Lilly σορυ Βαλε και Vanilla Ice αμα γουλαρεις. Και το ποτο το κερνάω εγω Ερχομαι απο πιο σκληρά μαυρα ακουσματα (old school hip hop το λένε τώρα) και αυτα τα γλυκερα με εκνευρίζουν Αντε, θα ποσταρω το τραγουδι που τα ξεκινησε όλα. Λιγη υπομονή να το βρω
Bull_ Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2005 Μηνύματα 9.887 Like 4 Πόντοι 66 3 Ιαν 2009 #4.439 Enforcer έγραψε: Σε λίγο θα βάλεις και Vanilla Ice Αντε μην αρχίσω να ποστάρω μαυρα και γινει εδω χαμός (μπορει και να σηκωθω απο την πολυθρόνα να ριξω καμμια γυροβολια) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ασε τις δηλώσεις Ενφο και πόσταρε
Enforcer έγραψε: Σε λίγο θα βάλεις και Vanilla Ice Αντε μην αρχίσω να ποστάρω μαυρα και γινει εδω χαμός (μπορει και να σηκωθω απο την πολυθρόνα να ριξω καμμια γυροβολια) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ασε τις δηλώσεις Ενφο και πόσταρε
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 3 Ιαν 2009 #4.440 lilly έγραψε: ice ice baby! I would never do that! :-* :-* :-* trina look back at me (πρέπει να το έχω ξαναβάλει δεν θυμάμαι!) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ετσι!!!! κοπελια τα σπας!!!!
lilly έγραψε: ice ice baby! I would never do that! :-* :-* :-* trina look back at me (πρέπει να το έχω ξαναβάλει δεν θυμάμαι!) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ετσι!!!! κοπελια τα σπας!!!!