freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
οταν φάγαμε όλη τη ροδακινιά!!
οταν φάγαμε όλη τη ροδακινιά!!
τώρα αυτό θες να το πιστέψω....αφου ειμαι ευαισθητο κοριτσι κ με πιανουν νοσταλγιες
προμπλεμ? *P
ποιό από όλα?..Νικ το βιντεακι δεν παιζει!Για ξανα φτιαξτο...
Το τελευταιο βιντεακι...αλλα ουτε και παλι μου παιζει...ποιό από όλα?..
α δεν με παρακολουθειτετί γίνεται γαμώ τ'#@@$##@234@#$
σε γειώνουμε κοινώς..πες το....α δεν με παρακολουθειτε
λεμε μερικα βιντεο ΔΕΝ επιτρεπουν να τα βαζετε σε αλλα σαιτ.. οπως ειναι εδω
γι αυτο δεν τα παιζει
βαζετε το λινκ κατευθειαν να τα βλεπουμε απ το γιουτουμπ...
Αυτοι να υποθεσω που ειναι δεμενοι ειναι οι μνηστηρες-δεσμωτες του παθους γαι την Μπαιτ και η ξανθια κοπελα ειναι η ιδια που τους υποβαλλει σε ανελεητα βασανιστηρια μεχρι να επιλεξει τον καταλληλο!Εχει και πλοκη το κλιπακι...χαχαχα Δεν ηξερα οτι ειχες τοσο αιμοβορες διαθεσεις στο σχολειο Μπαιτ???!!!!!οκ φρέντι!..
αν εμεις εχουμε σκοτάδιαεεεεγω φταιω που θελω να βοηθησω κ δεν σας αφηνω στα σκοταδια σας
*P
έξυπνος ο φρέντις έχει πιάσει το στόρι!..Αυτοι να υποθεσω που ειναι δεμενοι ειναι οι μνηστηρες-δεσμωτες του παθους γαι την Μπαιτ και η ξανθια κοπελα ειναι η ιδια που τους υποβαλλει σε ανελεητα βασανιστηρια μεχρι να επιλεξει τον καταλληλο!Εχει και πλοκη το κλιπακι...χαχαχα Δεν ηξερα οτι ειχες τοσο αιμοβορες διαθεσεις στο σχολειο Μπαιτ???!!!!!
ουτε εγω το ηξερα φρεντυΑυτοι να υποθεσω που ειναι δεμενοι ειναι οι μνηστηρες-δεσμωτες του παθους γαι την Μπαιτ και η ξανθια κοπελα ειναι η ιδια που τους υποβαλλει σε ανελεητα βασανιστηρια μεχρι να επιλεξει τον καταλληλο!Εχει και πλοκη το κλιπακι...χαχαχα Δεν ηξερα οτι ειχες τοσο αιμοβορες διαθεσεις στο σχολειο Μπαιτ???!!!!!