BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εμ γι αυτο κ το μουνδ..Μας ταξιδευεις πολυυυυ πισω Μπαιτ...αναμνησεις απο ωραιες εποχες :- :-
μπακ του δε ναιντιςςς.. μια μηχανη του χρονου θελουμε μονο χαχαχα
εμ γι αυτο κ το μουνδ..Μας ταξιδευεις πολυυυυ πισω Μπαιτ...αναμνησεις απο ωραιες εποχες :- :-
Ειδικα τον τελευταιο καιρο μια τετοια μηχανη θα μου ηταν πολυ χρησιμη...να επιστρεφαμε και παλι στα θρανια...με τις κοπανες μας και τα τσιγαριλικια στις τουαλετες...τις πλακες στους καθηγητες...την παλια μου γειτονια οπου πηγα σχολειο...πανε αυτα τωρα.... :'( :'(εμ γι αυτο κ το μουνδ..
μπακ του δε ναιντιςςς.. μια μηχανη του χρονου θελουμε μονο χαχαχα
πιστεύω οτι κάθε εποχή εχει τη χάρη τηςΕιδικα τον τελευταιο καιρο μια τετοια μηχανη θα μου ηταν πολυ χρησιμη...να επιστρεφαμε και παλι στα θρανια...με τις κοπανες μας και τα τσιγαριλικια στις τουαλετες...τις πλακες στους καθηγητες...την παλια μου γειτονια οπου πηγα σχολειο...πανε αυτα τωρα.... :'( :'(
Ειδικα τον τελευταιο καιρο μια τετοια μηχανη θα μου ηταν πολυ χρησιμη...να επιστρεφαμε και παλι στα θρανια...με τις κοπανες μας και τα τσιγαριλικια στις τουαλετες...τις πλακες στους καθηγητες...την παλια μου γειτονια οπου πηγα σχολειο...πανε αυτα τωρα.... :'( :'(
λάθος θυμάσαι φίλτατε!..The lεmon tree...αν θυμαμαι καλα το 1993 παιζοταν στο ραδιο...
Batman Returns Mε Βαλ Κιλμερ και την απιχτη μουναρα θεα Νικολ κιντμαν!!!! Γεια σου ρε Νικο!!!!Καλοκαιρι 1995 νομιζω....[youtube=425,350]ateQQc-AgEM[/youtube]
:'( :'(
το δεύτερο το πέτυχες!....Batman Returns Mε Βαλ Κιλμερ και την απιχτη μουναρα θεα Νικολ κιντμαν!!!! Γεια σου ρε Νικο!!!!Καλοκαιρι 1995 νομιζω....
Η λεμονια ποτε παιχτηκε τελικα???το δεύτερο το πέτυχες!....
εγώ ανεβάζω γαμώ τα τραγουδάκια και η άλλημετα τα 2 προτελευταια του νικολακη...
μπαιτ παιρνει ξυραφακι κ κοβει τις φλεβες της... χρατς χρατς... :'(
οταν φάγαμε όλη τη ροδακινιά!!Η λεμονια ποτε παιχτηκε τελικα???
αφου ειμαι ευαισθητο κοριτσι κ με πιανουν νοσταλγιεςεγώ ανεβάζω γαμώ τα τραγουδάκια και η άλλη
θέλει να αυτοκτονήσει......