You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
O Plant εχει αποκυρηξει το παρελθον του και θεωρει οτι ειναι ενας μουσικος που εξελισσεται αρα δεν μπορει να παιζει μονο η πολυ Zeppelin στα live γιατι πιστευει οτι εχει κανει και πιο σημαντικα πραγματα (λεμε τωρα). Εχει ενα θεμα με τους Zeppelin και εχω διαβασει μαλιστα οτι δεν γουσταρε να παιζεται το Stairway to Heaven στα ραδιοφωνα και ειχε απογορεψει το airplay. Xαρακτηριστικα διαβασα οτι ενας ραδιοφωνικος σταθμος σε πολη της αμερικης ειπε οτι μονο αν παρει 100.000 δολαρια θα σταματησει να παιζει το Stairway, o Plant ακουγε τυχαια και τους τα εστειλε. Καλο δισκακι δικο του εχω ακουσει το Fate of Nations αλλα γενικοτερα απο την σολο καριερα του το μονο που ξεχωριζω ειναι αυτο1)Θα σου έλεγα ότι έκανες μαλακία που δεν πήγες να δεις Κοέν αφού σου άρεσε, αλλά και οι δύο το κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Και εξηγούμαι:όταν το 2007 είχε έρθει στο terra vibe ο Robert Plant των Led Zeppelin έσπευσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δυστυχώς. Απλά γκρεμίστηκε ένα είδωλο. Παππούς με μπυροκοιλιά, τόσο γερασμένος που τρόμαξα να τον αναγνωρίσω (δεν είχα δει πώς είχε καταντήσει και είχα στο νου μου την παλιά ψιλόλιγνη φιγούρα) και το χειρότερο:τραγουδούσε μια οκτάβα πιο χαμηλά! Ο τυπος ήταν ένα κακέκτυπο του εαυτού του...είπε τραγούδια από κάτι δίσκους που είχε βγάλει με μια μπάντα που έχει φτιάξει και δεν είχαν καμία σχέση με Ζέππελιν. Μας έκανε την χάρη και είπε το black dock και στο τελος το Whole lotta love (στο δεύτερο με την παρέα μου κυριολεκτικά τα κάναμε πουτάνα για να ξεδώσουμε με την πατάτα που πήγαμε να δούμε...). Σημειωτέον, κάπου είχα διαβάσει δήλωσή του στο νετ ότι ΄δεν είναι περήφανος για τα τραγούδια που έλεγε με τους Ζέππελιν και ότι ήταν σκουπίδια ( ), ενώ πραγματική μουσική είναι αυτή που κάνει τώρα
Συμπέρασμα:πρέπει να ξέρει κανείς πότε πρέπει να αποσύρεται..
Aυτο το ειχα δει σε μια ταινια οχι με το evil? με ενα πιο χαρντκορ και μου εκανε εντυπωση, τι βασανιστηριο ειναι παλι τουτο? Λες να κερνανε και μπυρες? Σε εμενα για να πιασει πρεπει να μου βαλουν σκυλαδικα παντωςθυμάμαι όταν ήμουν στρατό κάποιος μου είχε πει πάνω στην κουβέντα ότι το am i evil των metallica το έβαζαν στο Γκουαντάναμο να το ακούνε οι μουσουλμάνοι κρατούμενοι , σαν ψυχολογικό βασανιστήριο κι έτσι
O Μustaine τους εβγαλε απο φεστιβαλ οταν ειδε οτι επαιζαν την ιδια μερα με τους Megadeth. Eιπε ή εγω ή αυτοιαλλά καλά θα κάνουν να αλλάξουν όνομα προκαλούν
Παρακολουθα το θρεντ και αν παιζει κανα καλο θα σε ενημερωνω οπως σου ειπαμήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, το τραγουδάκι που ανακάλυψες τα σπάει...?
Απλά γαμάτο, τρομερή μελωδία, φοβερή παραγωγή γενικότερα, ό,τι πιο πρωτότυπο έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό The Birdman
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 989
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις