You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα! Zero
καλημερα σε ολους!
καλημερα σε ολους!
καλημερα Alex με τις ωραιες σου μουσικες!
Επισκέπτης
Παίζει καμιά καλή ;;;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δυσκολο δισκακι πηρες Θα προτεινα για αρχη ενα εκ των HENRY'S DREAM ή LET LOVE IN για αρχη
Ενταξει ειπαμε...Τα αγαθα κοποις κτωνται. Τωρα ειδικα με τα ηλ λεξικα ειναι πολυ ευκολο. Στιχοι και απο διπλα το magenta. Ετσι πηρα εγω το proficiency (με C)
1)Eιχε ερθει στο terravibe και δεν πηγα ο μαλακας γιατι ελεγα οτι θα ειναι πολυ παππους και θα ξενερωσω
2)Σωστος και να προσθεσω η πιο θρυλικη το am i evil?
3)ασχετο με τα προηγουμενα αλλα πριν λιγο στο αυτοκινητο ακουγα το παρακατω. Ειναι μια διασκευη παλι των Rotting Christ ( Ελληνες death metal) σε τραγουδι της Diamanda Gallas (αυτη τραγουδαει και εδω). Oι στιχοι ειναι για την καταστροφη της Σμυρνης και η Diamanda τραγουδαει(?) αποσπασματα ενδιαμεσα, απο το βιβλιο ματωμενα χωματα της Δ Σωτηριου. Ειναι πολυ καλο!
1)Θα σου έλεγα ότι έκανες μαλακία που δεν πήγες να δεις Κοέν αφού σου άρεσε, αλλά και οι δύο το κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Και εξηγούμαι:όταν το 2007 είχε έρθει στο terra vibe ο Robert Plant των Led Zeppelin έσπευσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δυστυχώς. Απλά γκρεμίστηκε ένα είδωλο. Παππούς με μπυροκοιλιά, τόσο γερασμένος που τρόμαξα να τον αναγνωρίσω (δεν είχα δει πώς είχε καταντήσει και είχα στο νου μου την παλιά ψιλόλιγνη φιγούρα) και το χειρότερο:τραγουδούσε μια οκτάβα πιο χαμηλά! Ο τυπος ήταν ένα κακέκτυπο του εαυτού του...είπε τραγούδια από κάτι δίσκους που είχε βγάλει με μια μπάντα που έχει φτιάξει και δεν είχαν καμία σχέση με Ζέππελιν. Μας έκανε την χάρη και είπε το black dock και στο τελος το Whole lotta love (στο δεύτερο με την παρέα μου κυριολεκτικά τα κάναμε πουτάνα για να ξεδώσουμε με την πατάτα που πήγαμε να δούμε...). Σημειωτέον, κάπου είχα διαβάσει δήλωσή του στο νετ ότι ΄δεν είναι περήφανος για τα τραγούδια που έλεγε με τους Ζέππελιν και ότι ήταν σκουπίδια ( ), ενώ πραγματική μουσική είναι αυτή που κάνει τώρα
Συμπέρασμα:πρέπει να ξέρει κανείς πότε πρέπει να αποσύρεται...ο Κοέν πάντως φαίνεται ότι το έχει ακόμα.
2)το θεώρησα αυτονόητο ότι το am i evil είναι εκτός συναγωνισμού
(θυμάμαι όταν ήμουν στρατό κάποιος μου είχε πει πάνω στην κουβέντα ότι το am i evil των metallica το έβαζαν στο Γκουαντάναμο να το ακούνε οι μουσουλμάνοι κρατούμενοι , σαν ψυχολογικό βασανιστήριο κι έτσι - προφανώς "αρβύλα" ήταν, αλλά πάντως ωραία αρβύλα βέβαια η σολιά που κάνει προς το τέλος με την κιθάρα που ανεβοκατεβαίνει τις κλίμακες...γάμησέ τα...μιλάμε ότι η κιθάρα ξερνάει κακία...μιλάμε για εντελώς σατανικό ήχο...)
3)μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, το τραγουδάκι που ανακάλυψες τα σπάει...?
Απλά γαμάτο, τρομερή μελωδία, φοβερή παραγωγή γενικότερα, ό,τι πιο πρωτότυπο έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό
τους τύπους τους ήξερα (ντεθάδες είναι και είναι πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι μάλιστα και στο εξωτερικό), αλλά καλά θα κάνουν να αλλάξουν όνομα προκαλούν
Επισκέπτης
Playlist 6. - 13.12.10
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 989
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις