Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
+1
Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν ενήλικοι που θαυμάζουν τύπους σαν τον Κανάκη...
Εντάξει, και εγώ στα 16 μου ψιλοπήγαινα τον Κωστόπουλο λόγω ΚΛΙΚ, αλλά άνδρες 25 χρονών να μαγνητίζονται από το οργίλο ύφος και τις εξυπνάδες ενός "κουκλεντέ" (δικός του όρος) γεροντοέφηβου που πουλάει επαναστατιλίκι της κακιάς ώρας και - ελλείψει Καλίβάτση που ήταν πραγματικό ταλέντο- να προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει χιούμορ χωρίς αποτέλεσμα, είναι beyond my comprehension...
Φίλε μου διαφωνώ. Ο Καλιβάτσης με κάνει μεν και ξεραίνομαι στα γέλια (πιστεύω ότι είναι φοβερός κωμικός) αλλά μόνο όταν ερμηνεύει έξυπνα σενάρια. Δεν το "έχει" χωρίς τα κατάλληλα σενάρια. Και τα έξυπνα σενάρια που του έδιναν αβάντα τα είχε χάρη στους ΑΜΑΝ. Και επειδή ο Καλιβάτσης είναι καλός κωμικός αλλά όχι μυαλό (όπως ο ψιλο-αντιπαθητικός για μένα Κανάκης) σε μία ανάλογη εκπομπή σα το ράδιο - Αρβύλα πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να βγάλει κιχ. Ο Κανάκης απλά τα σπάει...
Βέβαια με την αρχισυνταξία και παραγωγή της εκπομπής να είναι δικές του ο Κανάκης τα οικονομάει χοντρά. Ίσως τα έσπαγε λοιπόν πολύς κόσμος αν έπαιρνε τόσα φράγκα...
Και κάτι που δεν θα συγχωρέσω ποτέ στον Κανάκη είναι ότι μαμούσε αυτό το θεόνουνο την ψυχολόγα Σάντι Κουτσο κάτι...
Γιατί ρε φιλαράκι ασχημομούρη Αντώνη να μαμάς τέτοιο νουνί; Eπειδή έχεις τα φράγκα και τη δόξα αγόρι μου;