Νέα

Ράδιο-αρβύλα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
πασο μαλακες μπορει να ειναι στο ΕΣΡ?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ωωωπα ωπα... Ο Κανακης δεν εχει τα αρχιδια να πει αυτα που πιστευει??? Οι live μουτζες σε παπαδες τι ειναι? Το κραξιμο ολων αυτων που κραζει τι ειναι? Το βιντεο που κραζει στον αερα και μεσ τη μαπα του τον υπουργο Μακεδονιας-Θρακης τι ειναι?
Τελικα απο ποτε δε μπορει καποιος να μιλαει αλλες φορες σοβαρα και αλλες να κανει την πλακα του?? Ειναι ηλιθια παιδιαστικη γενικευση το οτι αν κανει μια φορα πλακα, ολα ειναι για πλακα. Αυτο ηταν το πιο παιδιαστικο που μπορουσες να βρεις ή μηπως σε λιγο θα μου κανεις και "καθρεφτακι" που λεγαμε στο νηπιαγωγειο???
Ποιον εβρισε ο Κανακης και ειπε ΜΕΤΑ οτι εκανε πλακα? Λεει οτι λεει και οποιος ειναι πανω απο το επιπεδο του κολλημενου που μυγιαζεται πιανει αν το λεει σοβαρα ή αν κανει χαβαλε...

πες τα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ο Κανακης γαμαει λεμε!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το πολύ fake ήταν η εκπομπή μετά τη δολοφονία του Αλέξη (υπάρχουν τα σχετικά video σε προηγούμενη σελίδα) που και καλά δεν ήθελαν να βγουν στο αέρα και το έκαναν με το ζόρι. Ο Κανάκης έχοντας και την παραγωγή και την αρχισυνταξία της εκπομπής δικά του (βγάζοντας δηλαδή τρελά φράγκα) έκανε ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ να βγει η εκπομπή του....

Επίσης όλο αυτό το δήθεν ότι στους ίδιους δεν αρέσουν οι διαφημίσεις γιατί είναι ιδεολόγοι αλλά και καλά είναι επιβεβλημένες. Του κώλου τα ενιάμερα.....

Παιδί του λαού και καλά ο Κανάκης, με αρχισυνταξία και παραγωγή δική του σε καθημερινή εκπομπή ενός από τους πιο μεγάλους και εμπορικούς τηλεοπτικούς σταθμούς - τροφοδότες του "συστήματος" στην Ελλάδα; Δεν δένει ρε παιδιά...

Πέρα από αυτό, ο Κανάκης στη συγκεκριμένη εκπομπή τα σπάει - και αρκετά καλός σε "θέσεις" είναι και ο μουσατο-γυαλάκιας αριστερά....

το λες και μονος σου! σε εναν απ τους μεγαλυτερους σταθμους "τροφοδοτη του συστηματος" και ομως παει συνεχεια κοντρα στο ιδιο του το καναλι που τον φιλοξενει!
χεστηκε αν θα του βαλουν χερι, χεστηκε να γλειψει τα μεγαλα αφεντικα του καναλιου, χεστηκε να γλειψει μεχρι και τους τηλεθεατες κατι που δειχνει ποσο ακομπλεξαριστο ατομο ειναι!!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
πες τα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ο Κανακης γαμαει λεμε!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Είναι απλό ...

Ο Κανάκης πουλάει στα κουλ τυπάκια και καλά...

Ο Άνθιμος πουλάει στα συντηρητικά άτομα.

Ο Μυλωνάς (έτσι δεν τον λένε?) στους γαύρους.
κοκ.

Κάθενας θέλει μια αγορά να πουλάει τα προιόντα του.
Και ο σωστός έμπορος δεν ασχολείται με την ηθική του θέματος ... η δική του ηθική είναι η καλύτερη αγορά.
Ακόμα και με τις ηθικότερες των προθέσεων να ξεκινάς, στο τέλος καταλήγεις να ψάχνεις την καλύτερη αγορά.
Αυτό είναι προφανές σε πολλά άτομα που κατα καιρούς αλλάζουν ακροατήριο "προδίδοντας" αντιλήψεις...

Δεν καταλαβαίνω γιατί την ψάχνετε τόσο για αυτονόητα πράγματα.
Ο Κανάκης σαφώς και δεν είναι παιδί του λαού ... και προσωπικά πιστευώ ότι καλά κάνει.
Μου αρέσει πολύ ο ίδιος και η εκπομπή του ... αλλά σιγά μην έκανα τον καραγκιόζη για ένα απλό μεροκάματο.
Κάνει κάποιος τον καραγκιόζη τηλεοπτικά για να τα τρώει σε σπίτια, κότερα και ταξίδια ... όπως π.χ. κάποια μοντέλα ξεπέφτει -ή αναβαθμίζεται πιθανόν κατα αυτή- σε πουτάνα...

Και ο Κανάκης σαφώς και δεν είναι αντικειμενικός ... το έδειξε με τον Αλέξη και κατόπιν με τον σοβαρό τραυματισμο πιτσιρικάδων αστυνομικών που έκανε την παλαβή ... τουλάχιστον οι αστυνομικοι τραυματίζονται όχι για την καυλα τους αλλά για την πατρίδα και μετά από εντολές των κυβερνήσεων που η πλειοψηφία εξέλεξε ... και όχι για να το παίξουν μάγκες μπροστά σε οπλισμένους μπάτσους σαν κάποια καλομαθημένα παιδάκια των ΒΠ που μετά -τι ειρωνία!- γίνονται σηαμία των κατώτερων στρωμάτων!
Μήπως το "τελευταίο" δεν είναι και ο Κανάκης άλλωστε???!!!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Είναι απλό ...

Ο Κανάκης πουλάει στα κουλ τυπάκια και καλά...

Ο Άνθιμος πουλάει στα συντηρητικά άτομα.

Ο Μυλωνάς (έτσι δεν τον λένε?) στους γαύρους.
κοκ.

Κάθενας θέλει μια αγορά να πουλάει τα προιόντα του.
Και ο σωστός έμπορος δεν ασχολείται με την ηθική του θέματος ... η δική του ηθική είναι η καλύτερη αγορά.
Ακόμα και με τις ηθικότερες των προθέσεων να ξεκινάς, στο τέλος καταλήγεις να ψάχνεις την καλύτερη αγορά.
Αυτό είναι προφανές σε πολλά άτομα που κατα καιρούς αλλάζουν ακροατήριο "προδίδοντας" αντιλήψεις...

Δεν καταλαβαίνω γιατί την ψάχνετε τόσο για αυτονόητα πράγματα.
Ο Κανάκης σαφώς και δεν είναι παιδί του λαού ... και προσωπικά πιστευώ ότι καλά κάνει.
Μου αρέσει πολύ ο ίδιος και η εκπομπή του ... αλλά σιγά μην έκανα τον καραγκιόζη για ένα απλό μεροκάματο.
Κάνει κάποιος τον καραγκιόζη τηλεοπτικά για να τα τρώει σε σπίτια, κότερα και ταξίδια ... όπως π.χ. κάποια μοντέλα ξεπέφτει -ή αναβαθμίζεται πιθανόν κατα αυτή- σε πουτάνα...

Και ο Κανάκης σαφώς και δεν είναι αντικειμενικός ... το έδειξε με τον Αλέξη και κατόπιν με τον σοβαρό τραυματισμο πιτσιρικάδων αστυνομικών που έκανε την παλαβή ... τουλάχιστον οι αστυνομικοι τραυματίζονται όχι για την καυλα τους αλλά για την πατρίδα και μετά από εντολές των κυβερνήσεων που η πλειοψηφία εξέλεξε ... και όχι για να το παίξουν μάγκες μπροστά σε οπλισμένους μπάτσους σαν κάποια καλομαθημένα παιδάκια των ΒΠ που μετά -τι ειρωνία!- γίνονται σηαμία των κατώτερων στρωμάτων!
Μήπως το "τελευταίο" δεν είναι και ο Κανάκης άλλωστε???!!!

ειναι ανηθικο να ψαχνεις τη καλυτερη αγορα? δεν κλεβει κανεναν με χαρα τον παρακολουθουνε και τον ακουνε ολοι! αν δεν θες αλλαζεις καναλι!
Και το οτι απεκτησε στη πορεια λεφτα πολλα δεν σημαινει οτι δεν εχει λαικο αισθημα! το ιδιο και ο Λαζοπουλος!
και προς θεου καραγκιοζης δεν γινεται με τη καμια! ολα οσα κανουν ειναι στα πλαισια παρειστικου χαβαλε! καραγκιοζης ειχε γινει ο αρναουτογλου που χορευε κουνωντας το κωλαρακι του και φαινοταν η βρακα  :P
καλα και μη μου το γαμας οτι "οι αστυνομοι τραυματιζονται για τη πατριδα" γιατι θα βαλω τα γελια! η πλεοψηφια τους ειναι τραμουκοι που δεν εχουν ιερο και οσιο και το παιζουν μαγκες βαροντας παιδακια σε πορειες και ψεκαζοντας στη μουρη εθνικους ηρωες!!
α και δεν ειμαι καθολου κουλ τυπακι, αλλα ο κανακης μ αρεσει!  :rockon:

και σε οσους λενε οτι ο καλυβατσης ειναι καλυτερος, αν οντως ηταν θα χε κανει κατι μετα το ΑΜΑΝ, βλεπουμε ομως οτι ειναι τελειωμενος ενω ο κανακης και η παρεα του χτυπανε 40αρια και οτι λενε γινεται ατακα! ας δει καποιος λιγο το "φατους ολους" να δει για τι κρυο χιουμορ μιλαμε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εισαι ζαβή, τελεία.

Επισκέπτης
εισαι ζαβή, τελεία.
Τελεία και παύλα πάτερ μου και ρίξε της κανένα εξορκισμό!!! :cheesy:

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Υ.Γ.Μωρή αν σου πέσει πρόταση να πας ράδιο αρβύλα συντριβάνι θα γίνεις από το χύσιμο που θα κάνεις,πολλαπλούς οργασμούς θα έχεις επί ένα μήνα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.2Τα περί αστυνομίας που λέει ο sirtimid  μου φαίνονται και εμένα λάθος,εκτός αν δεν μιλάει για την ελληνική αστυνομία!!!  :grin:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τελεία και παύλα πάτερ μου και ρίξε της κανένα εξορκισμό!!! :cheesy:

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Υ.Γ.Μωρή αν σου πέσει πρόταση να πας ράδιο αρβύλα συντριβάνι θα γίνεις από το χύσιμο που θα κάνεις,πολλαπλούς οργασμούς θα έχεις επί ένα μήνα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.2Τα περί αστυνομίας που λέει ο sirtimid  μου φαίνονται και εμένα λάθος,εκτός αν δεν μιλάει για την ελληνική αστυνομία!!!  :grin:

πρεπει να μου γινει προταση?  :P
αν παω Θεσσαλονικη θα παω απο μονη μου να τους δω  :rockon:
εκτος κι αν λες για παρουσιαση οπου εκει θα λεγα οχι γιατι δεν το χω

Επισκέπτης
πρεπει να μου γινει προταση?  :P
αν παω Θεσσαλονικη θα παω απο μονη μου να τους δω  :rockon:
εκτος κι αν λες για παρουσιαση οπου εκει θα λεγα οχι γιατι δεν το χω
Και τα δύο εννοούσαααα!!! ;)

Σε φαντάζομαι στο πλατό να τσιρίζεις: Κανάκηηηηηηηηηη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα γουσταρει τοσο τον γεροντα κανακη τοτε ολοι εχουμε μια ελπιδα  :rockon: :rockon:

εκτος αμα γενικως γουσταρει τους μεγαλους  :headbang:

δεν μ αρεσουν οι μεγαλοι αλλα ο τυπος δειχνει 30!!!
γενικα δεν τον θεωρω κανεναν θεο, αλλα εχει τυπο κατι που πολλοι νεοι και ωραιοι αντρες δν εχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom