Νέα

Ράδιο-αρβύλα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φυσικα και κανω πλακα
οσο υπερβολικο ειναι να αποκαλεις καποιον κοκακια πρεζακια και παιδεραστη επιδη δεν τον γουσταρεις αλλο τοσο ειναι να θεωρεις μαγκα καποιον που κανει κριτικη εκ του ασφαλους
η υποκρισια στην Ελλαδα περισσευει
εχω βαρεθει τους αριστερους με δεξια τσεπη,τους πολεμιους του συστηματος που κατοικουν στα β.προαστια,τους κοινωνικα ευαισθητους που εχουν υπαλληλους με 600 ευρω,τους ψευτοαντιρατσιστες που γουσταρουν την πολυπολιτισμικοτητα αλλα ταμπουρωνονται μακρια απο το τριγωνο της καταντιας(ομονοια-μεταξουργειο-αγ.παντελεημονας),τους επαγγελματιες επαναστατες δηλαδη που εαν αυτοι ειναι αριστεροι εγω ειμαι ο che quevara

+1

Οποτε τι θα επρεπε να ειναι αυτος που θα βγει και θα πει δυο πραγματα, οχι να αλλαξει τον κοσμο, για να μην ειναι επαγγελματιας ψευτο επαναστατης? Ο Τσε??

Και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι!
Σου είναι τόσο δύσκολο να δεχθείς ότι ο Κανάκης δεν είναι συμπαθής σε σεβαστό ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού αυτής της χώρας;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι!
Σου είναι τόσο δύσκολο να δεχθείς ότι ο Κανάκης δεν είναι συμπαθής σε σεβαστό ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού αυτής της χώρας;
Οχι. Αντιθετως μου ειναι αρκετα ευκολο βλεποντας τι κυκλοφορει γυρω μου... Μου ειναι ομως δυσκολο να δεχθω οτι ο Κανακης ειναι "κοκακιας, αριστερος προδοτης, πλουσιος που δε θα επρεπε να το παιζει αριστερος" και λοιπες πιπες... Και στην τελικη μαγκια του αν εχει λεφτα να βγαινει και να λεει δυο σωστα πραγματα, απο το να ειναι αλλο ενα σουργελο σαν ολα τα υπολοιπα...

Επρεπε δηλαδη να πηγαινει στην εκπομπη απο την οικοδομη και μετα την εκπομπη να πηγαινει να μενει στην καλυβα του διπλα στην Ομονοια για να του επιτραπει να πει δυο πραματα απο τους μεγαλους αλανθαστους διδασκαλους κριτες του?

Ωπα... Κριτες της προσωπικης (λεμε τωρα, αν ξεραμε οντως τι κανει στην προσωπικη του ζωη) του ζωης και οχι αυτων που λεει... Κατινες του δηλαδη...

edit: Εδω ενα σεβαστο ποσοστο του ενηλικου πλυθησμου ψηφισε και ξαναψηφισε Κωστακη να πουμε... Απο αυτο και περα πιστευω τα παντα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ποιός είναι ο Κανάκης;

Θα έπρεπε να τον ξέρω; :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Κανένα CV του κυκλοφορεί;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ποιός είναι ο Κανάκης;

(μια και είσαι κομμάτι ηλικιωμένος θα στο πώ έτσι να το καταλάβεις)
ο Κανάκης είναι ο Γεωργαλάς του 2009. Ο 'Κατηχητής του 2009', ένα
ακόμα ανθρωπάκι του συστήματος και φυσικά 'αριστερός' (θα παρκάρει το αμάξι
του στην αριστερή πλευρά του γκαράζ στο σπίτι του...μπούχαχαχα).

Υ.Γ. Το ίδιο 'λειτούργημα' επιτελεί και ο Λαζόπουλος απλά είναι σε άλλο κανάλι.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πάντως κάτι παίρνουν και οι 4 πριν την εκπομπή,

τέτοιο γέλιο όλη την ώρα, δεν εξηγείται αλλιώς....  :grin:  :grin:  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ποιός είναι ο Κανάκης;

Η δικη μου αποψη ειναι οτι ειναι καποιος που βγαινει και λεει δυο σωστες κουβεντες στο ραδιο αρβυλα, αλλα για τους υπολοιπους εδω μεσα ειναι ή "κοκακιας" ή "αριστερος προδοτης" ή "πλουσιος καπιταλιστης που δε θα επρεπε να το παιζει αριστερος"...
Σελιδες εχουν να σχολιαστουν αυτα που λεει στην εκπομπη, σχολιαζονται αυτα που υποτιθεται οτι κανει εκτος εκπομπης...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Λέει δυο σωστές κουβέντες, όντως, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν μπορεί να είναι πρότυπα για κανέναν, ούτε ο Κανακης ούτε ο Λαζόπουλος...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παντως δεν περιμενα ποτε οτι μια απο τις ελαχιστες αυθεντικες εκπομπες της ελλεινικης τηλεορασης και ενας απο τους μετρημενους στα δαχτυλα οριτζιναλ τυπους που εχουν λογο αυθεντικο, τα λενε εξω απο τα δοντια και τα χωνουν ανοιχτα σε ολους και σε ολα θα ετρωγε τετοιο κραξιμο και τετοια απαξιωση!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ας βγαίνει κάποιος να λέει αυτά που λέει ο Κανάκης, δηλαδή τα αυτονόητα για τα βόδια και τους τραγοπαπάδες, και ας είναι και του ΛΑΟΣ, ας έχει δεξιές τσέπες, 28 μερτσεντέ, ας ρουφάει την κόκα σαν τη ντελόνγκι και ότι άλλο επιχείρημα γεννήσει η πλούσια φαντασία σας! .. Βρε τα χώνει σε αυτούς που μας ρουφάν τον αίμα με το μπουρί της σόμπας? Είναι ο μόνος που τους ξεμπροστιάζει ενώ οι άλλοι καλύπτουν 75 σκάνδαλα την ημέρα?

Gushallo, από που συμπέρανες οτι θέλει να γίνει πρότυπο για κάποιον?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
παντως δεν περιμενα ποτε οτι μια απο τις ελαχιστες αυθεντικες εκπομπες της ελλεινικης τηλεορασης και ενας απο τους μετρημενους στα δαχτυλα οριτζιναλ τυπους που εχουν λογο αυθεντικο, τα λενε εξω απο τα δοντια και τα χωνουν ανοιχτα σε ολους και σε ολα θα ετρωγε τετοιο κραξιμο και τετοια απαξιωση!!!

Την ίδια απορία είχα κι εγώ αλλά μετά είδα πoιος κυβερνάει και μου λυθηκε ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Λέει δυο σωστές κουβέντες, όντως, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν μπορεί να είναι πρότυπα για κανέναν, ούτε ο Κανακης ούτε ο Λαζόπουλος...
Απο το να ειναι προτυπο ο "μαγκας" απατεωνας, σχεδον κοινος κλεφτης, που τρωει λεφτα και παιρνει μιζες απο 18 μεριες, καλυτερα να ειναι ο Κανακης... (Ο Λαζοπουλος δε μαρεσει :grin:)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Ας βγαίνει κάποιος να λέει αυτά που λέει ο Κανάκης, δηλαδή τα αυτονόητα για τα βόδια και τους τραγοπαπάδες, και ας είναι και του ΛΑΟΣ, ας έχει δεξιές τσέπες, 28 μερτσεντέ, ας ρουφάει την κόκα σαν τη ντελόνγκι και ότι άλλο επιχείρημα γεννήσει η πλούσια φαντασία σας! .. Βρε τα χώνει σε αυτούς που μας ρουφάν τον αίμα με το μπουρί της σόμπας? Είναι ο μόνος που τους ξεμπροστιάζει ενώ οι άλλοι καλύπτουν 75 σκάνδαλα την ημέρα?

Αντε πεστε τα γιατι ενιωθα και πολυ εξωγηινος...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απο το να ειναι προτυπο ο "μαγκας" απατεωνας, σχεδον κοινος κλεφτης, που τρωει λεφτα και παιρνει μιζες απο 18 μεριες, καλυτερα να ειναι ο Κανακης... (Ο Λαζοπουλος δε μαρεσει :grin:)

A εδώ πάντως θα σου το χαλάσω! Στους ΑΜΑΝ ήταν πολύ καλύτερος :cheesy:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

Γιατί κι ο Κανάκης κι ο κάθε Κανάκης, αυτό το σύστημα που δήθεν "κράζει, απ' αυτό το σύστημα τρώει και μάλιστα με χρυσά κουτάλια...
Απλά είναι απαραίτητοι 2-3 τέτοιοι για να τηρούνται οι ισορροπίες, και να μπορεί ο καθένας από μας που τρώει το αγγούρι καθημερινά ,
να λέει: "να που υπάρχει κι ένας και τους τα χώνει"
Δικό τους είναι το βήμα, κι όποτε θέλουν του το παίρνουν. Απλά είναι τα πράγματα.
Αλλά πρέπει να ανοίγεις λίγο παραπάνω τα μάτια, και να βλέπεις λίγο παραπέρα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Γιατί κι ο Κανάκης κι ο κάθε Κανάκης, αυτό το σύστημα που δήθεν "κράζει, απ' αυτό το σύστημα τρώει και μάλιστα με χρυσά κουτάλια...
Απλά είναι απαραίτητοι 2-3 τέτοιοι για να τηρούνται οι ισορροπίες, και να μπορεί ο καθένας από μας που τρώει το αγγούρι καθημερινά ,
Δικό τους είναι το βήμα, κι όποτε θέλουν του το παίρνουν. Απλά είναι τα πράγματα.
Τι θα επρεπε να κανει δηλαδη για να μην ειναι αλλο ενα πιονι που απλα ειναι εκει για "να μπορεί ο καθένας από μας που τρώει το αγγούρι καθημερινά, να λέει: να που υπάρχει κι ένας και τους τα χώνει"??? Δε τους τα χωνει απλα κατα τη γνωμη μου. Οταν μιλαει σοβαρα και δε κανει χαβαλε (αλλα μερικες φορες και μεσα απο το χαβαλε) λεει ωραια πραγματα, καινουργια, διαφορετικες οπτικες γωνιες... Π.χ. τα ειπανε πολυ ωραια τοτε για τα ναρκωτικα που ειχανε καλεσει τον Κλεανθη Γριβα...

Εγω νομιζω οτι ετσι σκατα οπως ειμαστε σημερα στους τυφλούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος... Δεν ειπα οτι ειναι ο μεσσιας, αλλα σιγουρα ξεχωριζει...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δε τους τα χωνει απλα κατα τη γνωμη μου. Οταν μιλαει σοβαρα και δε κανει χαβαλε (αλλα μερικες φορες και μεσα απο το χαβαλε) λεει ωραια πραγματα, καινουργια, διαφορετικες οπτικες γωνιες... Π.χ. τα ειπανε πολυ ωραια τοτε για τα ναρκωτικα που ειχανε καλεσει τον Κλεανθη Γριβα...
Το καλυτερο παραδειγμα ηταν η εκπομπη της Δευτερας μετα το φονο του Γρηγοροπουλου...

:rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προσωπικά μου την ψιλοσπάει ο Κανάκης με τα μπράτσα συνέχεια έξω και τη χοντρή οικονόμα (παραγωγή - αρχισυνταξία της εκπομπής είναι όλα δικά του). Κόβει και τα άλλα παιδιά στον αέρα όταν νοιώθει ότι χάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μου θυμίζει και έναν μαλάκα στη δουλειά μου που δεν πάω με τίποτα!

Όμως ρε παιδιά αυτή τη στιγμή κάνει μακράν την πιο ΑΛΗΘΙΝΗ εκπομπή σε μεγάλο κανάλι της σκουπιδο-τιγκαρισμένης  Ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό που κάνει είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛO! Ο άνθρωπος ΤΑ ΣΠΑΕΙ - παρ' όλο που προσωπικά με ψιλοσπάει εμένα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

+1

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν ενήλικοι που θαυμάζουν τύπους σαν τον Κανάκη...
Εντάξει, και εγώ στα 16 μου ψιλοπήγαινα τον Κωστόπουλο λόγω ΚΛΙΚ, αλλά άνδρες 25 χρονών να μαγνητίζονται από το οργίλο ύφος και τις εξυπνάδες ενός "κουκλεντέ" (δικός του όρος) γεροντοέφηβου που πουλάει επαναστατιλίκι της κακιάς ώρας και - ελλείψει Καλίβάτση που ήταν πραγματικό ταλέντο- να προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει χιούμορ χωρίς αποτέλεσμα, είναι beyond my comprehension...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ααααααα, καλά κάνω και δεν βλέπω τηλεόραση και δεν τον ξέρω τον Κύριο Κανάκη.

Σημειολογία: μπλουζάκι με τον Iggy Pop. Ο άλλος με μπλουζάκι Deep Purple.

Τα laptop τι τα θέλουν;;; Για να ενημερώνονται real-time ή για να ανατρέχουν στα σημαντικά ντοκουμέντα που έχουν αποθηκευμένα;;

Και αυτό barcode στο σήμα πολύ "προχωρημένο".

Μπα δεν θα πάρω.
Προτιμώ να βάλω να ακούσω ακόμη μία φορά το "The passenger" από τις αμπελοφιλοφίες του οποιοδήποτε Κανάκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom