Νέα

Ράδιο-αρβύλα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 497
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παντως ο Κανακης ειναι κοκάκιας!

Έχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή λέμε μαλακίες για να φέρουμε σε δύσκολη θέση το σάιτ;

(μπορείς βέβαια να πεις ότι κάνεις σάτιρα όποτε no harm done..Τόσους έχει βρίσει ο Κανάκης λέγοντας μετά ότι κάνει πλάκα...)

trombas

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
"Σατιρα" κανουμε!
Αμ τι? μονο οι ναρκωμανεις τηλεκαραγκιοζηδες θα κανουν σατιρα στον ΑΝΤ1 και στον ΑΛΦΑ?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το κακό με "χιουμορίστες" τύπου Κανάκη ή Λαζόπουλου είναι ότι δεν έχουν τα @@ να πουν ευθέως αυτό που πιστεύουν και πρεσβεύουν και το λένε υπό το μανδύα της ψευδοσάτιρας για να μπορούν να τα γυρίσουν όταν τους ζητηθούν ευθύνες..

Αν ο κανάκης έκανε πλάκα όταν έλεγε ότι πρέπει να καεί ο γιωργιάδης, τότε όλα του τα πολιτικά σχόλια στα πλαίσια της εκπομπής του είναι όντως της πλάκας, όποτε no harm done...

Αλλά εσύ δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στα λεγόμενά του για τα πολιτικά...
Όποτε;

Και βέβαια το κάψιμο των βιβλιοπωλείων του Γιωργιάδη και άλλων ομοϊδεατών του αρκετοί δεν το εκλαμβάνουν καθόλου ως πλάκα και το έχουν πράξει καμια 15αριά φορές...

Από την άλλη, ίσως και το indymedia να είναι χιουμοριστικό site...Και η Αυγή με το ημερολόγιό της σατιρική εφημερίδα...

Και δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς σε εμένα, ούτε και σε κάποιον άλλον.

Δεν είμαι ο θεολόγος σου στο λύκειο!
Ωωωπα ωπα... Ο Κανακης δεν εχει τα αρχιδια να πει αυτα που πιστευει??? Οι live μουτζες σε παπαδες τι ειναι? Το κραξιμο ολων αυτων που κραζει τι ειναι? Το βιντεο που κραζει στον αερα και μεσ τη μαπα του τον υπουργο Μακεδονιας-Θρακης τι ειναι?
Τελικα απο ποτε δε μπορει καποιος να μιλαει αλλες φορες σοβαρα και αλλες να κανει την πλακα του?? Ειναι ηλιθια παιδιαστικη γενικευση το οτι αν κανει μια φορα πλακα, ολα ειναι για πλακα. Αυτο ηταν το πιο παιδιαστικο που μπορουσες να βρεις ή μηπως σε λιγο θα μου κανεις και "καθρεφτακι" που λεγαμε στο νηπιαγωγειο???

Έχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή λέμε μαλακίες για να φέρουμε σε δύσκολη θέση το σάιτ;

(μπορείς βέβαια να πεις ότι κάνεις σάτιρα όποτε no harm done..Τόσους έχει βρίσει ο Κανάκης λέγοντας μετά ότι κάνει πλάκα...)
Ποιον εβρισε ο Κανακης και ειπε ΜΕΤΑ οτι εκανε πλακα? Λεει οτι λεει και οποιος ειναι πανω απο το επιπεδο του κολλημενου που μυγιαζεται πιανει αν το λεει σοβαρα ή αν κανει χαβαλε...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Παντως ο Κανακης ειναι κοκάκιας!
Επισης μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημασια εχει αν καποιος ειναι κοκακιας ή πρεζακιας?? Απο τη στιγμη που δε τα πουλαει σε αλλους...

(Οχι οτι θα ηταν κακο να τα πουλαει καποιος σε αλλους απο τη στιγμη που η αντιμετωπιση των ναρκωτικων στη χωρα απο αποψη προληψης, παιδειας και νομοθεσιας ειναι σε επιπεδο μεσσαιωνα...
Για καθε παιδι που βλεπετε να πεθαινει απο την πρεζα πρωτοι το σκοτωσαν πριν πολλα χρονια οι γονεις του, το σχολειο και οι νομοι της χωρας και μετα τελευταιος ο πρεζεμπορας...)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτο ηταν το πιο παιδιαστικο που μπορουσες να βρεις ή μηπως σε λιγο θα μου κανεις και "καθρεφτακι" που λεγαμε στο νηπιαγωγειο???

Καθρεφτάκι κάναμε στα κορίτσια που φορούσαν φούστα..
Αν πληροίς τις προδιαγραφές αυτές (ή έστω κυκλοφορείς με φούστα - μπλούζα  :boobies: ) να σου κάνω καθρεφτάκι αν και ήδη ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει αυτό που θα δω! :S

Επισης μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημασια εχει αν καποιος ειναι κοκακιας ή πρεζακιας?? Απο τη στιγμη που δε τα πουλαει σε αλλους...

(Οχι οτι θα ηταν κακο να τα πουλαει καποιος σε αλλους απο τη στιγμη που η αντιμετωπιση των ναρκωτικων στη χωρα απο αποψη προληψης, παιδειας και νομοθεσιας ειναι σε επιπεδο μεσσαιωνα...
Για καθε παιδι που βλεπετε να πεθαινει απο την πρεζα πρωτοι το σκοτωσαν πριν πολλα χρονια οι γονεις του, το σχολειο και οι νομοι της χωρας και μετα τελευταιος ο πρεζεμπορας...)

Μετά το "καλύτερα πούστης και αλβανός" (έτσι εξηγείται και η φούστα - μπλούζα) διαβάσαμε ότι η πώληση ναρκωτικών δεν είναι κάτι κακό...

Μάλλον πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις Κανάκη...
Σου έχει προκαλέσει μη αναστρέψιμη εγκεφαλική ζημιά...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καθρεφτάκι κάναμε στα κορίτσια που φορούσαν φούστα..
Αν πληροίς τις προδιαγραφές αυτές (ή έστω κυκλοφορείς με φούστα - μπλούζα  :boobies: ) να σου κάνω καθρεφτάκι αν και ήδη ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει αυτό που θα δω! :S

Μετά το "καλύτερα πούστης και αλβανός" (έτσι εξηγείται και η φούστα - μπλούζα) διαβάσαμε ότι η πώληση ναρκωτικών δεν είναι κάτι κακό...

Μάλλον πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις Κανάκη...
Σου έχει προκαλέσει μη αναστρέψιμη εγκεφαλική ζημιά...
Μεγαλες κουβεντες με επιχειρηματα γραφονται παλι... Εκτος απο το οτι εισαι κολλημενος δε ξερεις και να διαβαζεις αυτα που λεω για τα ναρκωτικα? Συνεχισε να κοιτας το δαχτυλο...... (Οπως εχω ξαναπει δε το παιζω φωστηρας κλπ, αλλα απ οτι φαινεται αυτα τα αυτονοητα που λεω ειναι εξωγηινα για καποιους...)

Τελος οπως εχω υποστηριξει απειρες φορες, αν ειναι οι ανθρωποι που δεν εχουν εγκεφαλικη ζημια να σκεφτονται σαν κι εσενα, προτιμω να πεσω σε κωμα...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι εγινε? Στερεψαμε απο αστηριχτα μπαρμπουτσαλα της πουτσας? Αφου η ηλιθιοτητα ειναι ευρεως διαδεδομενη (αρα και μοδα...) :think:
Τι παθατε???

trombas

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ο Κανακης "πηγαινει" με ανηλικες...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ο Κανάκης είναι serial killer, μέλος της Al-Qaeda και ο κύριος υπαίτιος για το φαινόμενο El Nino.

trombas

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπα! Η Σαντυ Κουτσοπαπαρα φαινεται πολυ ξενερωτη γκομενα...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ε αυτο μας ελειπε ρε δικε μου
αν εισαι στο σταρ συστεμ γαμας
η κανας αθλητης
εδω ρε καποτε ο λυμπε γαμαγε την καρτσωνα
:2funny: :2funny:

Εδώ ο Μπρούνο Τσιρίλο γάμαγε την Έλενα Ασημακοπούλου, τι λες τώρα...

φιλε εισαι λαθος εδω.η σαντυ ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ.και ειναι και ψυχολογος.

Σωστός ο τύπος. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom