scooby
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Πολλοί λένε ότι κολλάνε περισσσότερα ΣΜΝ από τις γκόμενες
παρά από τις επαγγελματίες του αγοραίου σεξ.![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αλλοι λένε ότι θα πεθάνουμε όλοι αν δεν προσέχουμε με τις πουτάνες.![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εγώ πιστεύω ότι χρειάζονται και τα δύο στην βασή τους,το κάθε ένα για τον σκοπό του.
Τελικά όμως άκρη δεν βγαίνει σε κάτι και δημιουργείται ένα κουίζ.......
Αφού οι Ελληνίδες είναι αγάμητες και ψυχολογικά ανάπηρες (όπως λένε πολλοί εδώ μέσα)
τότε πως στο διάολο έχουν περισσότερα ΣΜΝ από τις πουτάνες;
δηλαδή αυτοί που τις γαμάνε είναι πάντα οι "άρρωστοι";![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Όλο μαλακίες λέτε λοιπόν,απλά δεν σας κάθεται καμία και τις βρίζετε όλες
μαζί για εκδίκηση.Εγώ όλα τα μουνιά για γαμήσι μια χαρά τα βλέπω.
Ξεκατινιαστείτε........
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
παρά από τις επαγγελματίες του αγοραίου σεξ.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αλλοι λένε ότι θα πεθάνουμε όλοι αν δεν προσέχουμε με τις πουτάνες.
Εγώ πιστεύω ότι χρειάζονται και τα δύο στην βασή τους,το κάθε ένα για τον σκοπό του.
Τελικά όμως άκρη δεν βγαίνει σε κάτι και δημιουργείται ένα κουίζ.......
Αφού οι Ελληνίδες είναι αγάμητες και ψυχολογικά ανάπηρες (όπως λένε πολλοί εδώ μέσα)
τότε πως στο διάολο έχουν περισσότερα ΣΜΝ από τις πουτάνες;
δηλαδή αυτοί που τις γαμάνε είναι πάντα οι "άρρωστοι";
Όλο μαλακίες λέτε λοιπόν,απλά δεν σας κάθεται καμία και τις βρίζετε όλες
μαζί για εκδίκηση.Εγώ όλα τα μουνιά για γαμήσι μια χαρά τα βλέπω.
Ξεκατινιαστείτε........