Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αγαπημένη.....γάμησε τα, τι κρύες κομπρέσες, τι με παγάκια το τρίβω για να αντεπεξέλθω...τι να κάνουμε, το αποζητούν!

ψιτ... ακου να δεις πως θα το παιξεις το παιχνιδι γιατι το πας λαθος. Πας στο σιδεραδικο της γειτονιας σου, βρησκεις τον τυπα τον περιεργο τον καπως και του λες θελω πλατη 1,60 στηθος και 80 ποντους δικεφαλο. Σου δινει τη ντρογκα, πας κλειδωνεσαι στο γυμναστηριο 5-6 μηνες και μετα παιζεις μπαλα. Με το σαχλο-ζουζουνο-μελισταλασταλαχτο internetoκαμακι δε θα δεις χαρα στα σκελια σου, ο personas εχει κοτερο και τσιμπριακες λιρες κατω απο το στρωμα, εχεις χασει πριν κατεβεις στο γηπεδο.

ΥΓ υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα τ'αρχιδια σου να γινουν σα στραγαλια απο τη ντρογκα, δε σε νοιαζει αυτο, το αγνοεις.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σαφως αγαπη περσονα μου!!
Και κορονακι πανμεγιστο και σεβαλιε που ομως δεν ασχολειτε και κανα 2 ακομα αλλα πολυ κατωτερα οντα!! Ειχαμε παρτυ που να στα λεω..Αλλα ενα το συμπερασμα αγαπη οι αντρες ειναι και ανωτερα οντα για κλαψομουνιαση  :grin: :grin: :grin:

Δες εδω αγαπη 25 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. :grin:
:-*
μπουααααααααααχχαχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα
σε σάιτ για πουτάνες ΔΛΔ σε σάιτ που τα ανώτερα αρσενικά ψάχνουν ή συζητάνε πού θα βρουν να γαμήσουν ΕΠΙΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΘΗΛΥΚΑ έμαθα σήμερα ότι είμαι πολύ ανώτερος.
μετά γυρίζω στην πρώτη σελίδα βλέπω μόνο κώλους γυναικείους και μουνιά και λέω αφού είμαι ανώτερος πού μπορώ να βάλω ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ σε μπάνερ να την πουλάω σε κατώτερα όντα κάνα 20άρι...
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχααχαχα

μαλάκες.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
σε σάιτ για πουτάνες ΔΛΔ σε σάιτ που τα ανώτερα αρσενικά ψάχνουν ή συζητάνε πού θα βρουν να γαμήσουν ΕΠΙΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΘΗΛΥΚΑ έμαθα σήμερα ότι είμαι πολύ ανώτερος.
μετά γυρίζω στην πρώτη σελίδα βλέπω μόνο κώλους γυναικείους και μουνιά και λέω αφού είμαι ανώτερος πού μπορώ να βάλω ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ σε μπάνερ να την πουλάω σε κατώτερα όντα κάνα 20άρι...

μαλάκες.

εσενα ρε μαλακα σ'εχω ικανο να βαλεις μπανερ να πουλας πενηντοευρα για 20 ευρω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

μαλάκες.

παλιολινατσα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ

και επειδη τους εχω δει και τους δυο...
( σα να λεμε "και ελαβα υποψη" )

η κουακερντιν η πως σκατα ειναι μπαζιδι

και ο κορονακης ωραιο παιδι ( αντικειμενικα).

τωρα πυρφορισε ελευθερα :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

μαλάκες.
χαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα
Ναι ρε περσονα γιατι ειναι και αυτη η ανωτεροτητα πανω απο ολα ρε παιδι που ξεχειλιζει εδω μεσα  :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Αντικειμενικα η κουαρ δεν ειναι μπαζιδι...Υποκειμενικα να λες....Αν γουσταρεις περισσοτερο κορονακι παντως προσεξε το....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αντικειμενικα η κουαρ δεν ειναι μπαζιδι...Υποκειμενικα να λες....Αν γουσταρεις περισσοτερο κορονακι παντως προσεξε το....

ενω εσυ που λες για την κουαρντιν δε πρεπει να το προσεξεις!  για να πιρφοριζει καποιος με την κουαρντιν νταξει πρεπει να ναι και πολυ αγαμητος , ειπαμε!  :headbang:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

φιλαράκι εάν ή ήμουν γκόμενα και γαμούσα τον κορονάκι πάει να πει ότι θα ήμουν πολύ καθυ-στερημένο μουνί

Υ.Γ.
εσύ μπορείς τώρα να πάς να γαμήσεις τη τζούλια γιατί είναι αντικεμινεικά όμορφη και θα καταλάβει όλα αυτά που γράφεις και λες για ιστορία, πολιτική θρησκεία και λογοτεχνία.  :birdman:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γουστα ειναι ρε φιλουναδα μη το κομπλαρεις το μικρο μας σεβαλιε και παθει ψυχολογικα και μετα δεν εκδηλωνεται το καημενο  :grin: :grin:

Κορονακις ρουλεζ :rockon: :rockon: :rockon:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ενω εσυ που λες για την κουαρντιν δε πρεπει να το προσεξεις!  για να πιρφοριζει καποιος με την κουαρντιν νταξει πρεπει να ναι και πολυ αγαμητος , ειπαμε!  :headbang:
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :smitten: :smitten: :smitten:
Ειπε σωστα το ονομα μου ο  μικρος μου αχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε ζηλεύω...μόνο το δικό μου κωλαράκι θέλω να γλεντάς... >:( :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλαράκι εάν ή ήμουν γκόμενα και γαμούσα τον κορονάκι πάει να πει ότι θα ήμουν πολύ καθυ-στερημένο μουνί

Υ.Γ.
εσύ μπορείς τώρα να πάς να γαμήσεις τη τζούλια γιατί είναι αντικεμινεικά όμορφη και θα καταλάβει όλα αυτά που γράφεις και λες για ιστορία, πολιτική θρησκεία και λογοτεχνία.  :birdman:

βρε ασε με εμενα. εγω σου λεω εχω δει και τους δυο και σου λεω για τον ενα και για την αλλη. Αντικειμενικα, νετα σκετα.
ο κορονακης ειναι ωραιο παιδι πως το λενε. Δε κοιταμε τωρα τι γραφουν εδω.
η κουαρντιν εμενα προσωπικα δεκα χρονια δε μου σηκωνοταν με τπτ. Φερε μου την τελευταια τσουρκα και γινομαι πυραυλος.
Τωρα αν θες ακου με αν θες συνεχισε το πυρφορισμα :grin:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενω εσυ που λες για την κουαρντιν δε πρεπει να το προσεξεις!
ρε βλαμένε βγήκαμε παρέα.....
ήρθε μια ουκρανή που ήταν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ και την άρχισα όπως ξέρεις στα γαμωσταυρίδια.
μετά πήγαμε παραπέρα και βρήκα ένα καβλάκι που άρχισα το μπούρου μπουρου και εάν μέναμε κάνα μισάωρο θα πήγαινε για σαμπάνια.
τι δεν καταλαβαίνεις;
ότι απο το ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ή ΣΚΥ ΜΩΡΗ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΠΩΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΖΩΟ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΓΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΡΟΝΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΕΙΣ;
τι δεν καταλαβαίνεις;
ή ακόμα και εάν καταλαβαίνεις ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;
τι σου έκαναν μικρό τα μουνιά και σιγοντάρεις εγκεφαλικά ανάπηρους ΤΖΩΝ-ΤΖΩΝ;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Αντικειμενικα ειπα.....Καλως η κακως καποια ατομα δεν παιρνουν απαρατηρητα οσο κ να θε ςνα τα μειωσεις....
:sunglasses:

Ρε ζηλεύω...μόνο το δικό μου κωλαράκι θέλω να γλεντάς... >:( :birdman:
esena μωρη μπετουγια ολοι σε γλεντανε  :zfuck:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Υ.Γ.
εσύ μπορείς τώρα να πάς να γαμήσεις τη τζούλια γιατί είναι αντικεμινεικά όμορφη και θα καταλάβει όλα αυτά που γράφεις και λες για ιστορία, πολιτική θρησκεία και λογοτεχνία.  :birdman:
Κατι σκεφτηκα τωρα τοσο ανωτερα οντα που ειναι κορονακις μικρος σεβαλιε κτλ πρεπει να περνονται μονοι τους ρε να μην δινουν αξια στις κατωτερες μπαζολες θυληκες  :grin: :grin: :grin:

εεεε????παιδια??????σας εφτιαξα"?"???? :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
ρε βλαμένε βγήκαμε παρέα.....
ήρθε μια ουκρανή που ήταν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ και την άρχισα όπως ξέρεις στα γαμωσταυρίδια.
μετά πήγαμε παραπέρα και βρήκα ένα καβλάκι που άρχισα το μπούρου μπουρου και εάν μέναμε κάνα μισάωρο θα πήγαινε για σαμπάνια.
τι δεν καταλαβαίνεις;
ότι απο το ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ή ΣΚΥ ΜΩΡΗ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΠΩΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΖΩΟ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΓΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΡΟΝΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΕΙΣ;
τι δεν καταλαβαίνεις;
ή ακόμα και εάν καταλαβαίνεις ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;
τι σου έκαναν μικρό τα μουνιά και σιγοντάρεις εγκεφαλικά ανάπηρους ΤΖΩΝ-ΤΖΩΝ;
ρε περσυ που καταντησες αβανταρεις για να γαμησεις  :birdman:
οσο και να προσπαθεις να μου μοιασεις αποκλειεται  :birdman:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
βρε ασε με εμενα. εγω σου λεω εχω δει και τους δυο και σου λεω για τον ενα και για την αλλη. Αντικειμενικα, νετα σκετα.
ο κορονακης ειναι ωραιο παιδι πως το λενε. Δε κοιταμε τωρα τι γραφουν εδω.
η κουαρντιν εμενα προσωπικα δεκα χρονια δε μου σηκωνοταν με τπτ. Φερε μου την τελευταια τσουρκα και γινομαι πυραυλος.
Τωρα αν θες ακου με αν θες συνεχισε το πυρφορισμα :grin:
Θα φορουσα λαθος βρακι σε συνδιασμο με καλτσα οταν με ειδες γιαυτο  :grin: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom