Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Η μεγαλύτερη προσβολή που μπορείς να κάνεις στην κουάρ είναι να μην της πιάσεις τον κώλο,στοίχημα. :2funny:
:2funny: :2funny:

Μην μου κωλοτριβεσε γιατι ξερω το θεατρο σου θα ερθω με 25 ποντους στραπ ον ε :grin:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε τρομπα σε χτυπησε η πιρφορια στο κεφαλι? Για εξωτερικη εμφανιση μιλαμε. Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Ειπαμε ο ενας ειναι ωραιο παιδι, εμφανισιακα η αλλη ειναι μπαζο. Αντικειμενικα και σοβαρα σου μιλαω. Με χεις για κανα μαλακα η δεν με εμπιστευεσε? Τι δε καταλαβαινεις?  :headbang:  :jerking:
στην ομορφιά δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.
για παράδειγμα... εάν ανοίξει το στόμα της μια σαν την Ελένη Μνεγάκη ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ;
έχω διώξει γκόμενα που την πλήρωσα 300 απο εσκορτ γιατί οι 3 πρώτες ερωτήσεις απαντήθηκαν ΜΕ ΜΑΛΤΙΠΛ ΤΣΟΙΣ.

ξεκόλλα. δεν εχω αποψη ούτε για τον ένα ούτε για την αλλη εάν δεν εχω προσωπική επαφή. για τα νικς εχω πλέον πληρη εικόνα.
μιλάμε για ένα βλαμένο αρσενικό και μια πανέξυπνη θηλυκιά.
τι να κάνουμε πάμε παρακάτω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στην ομορφιά δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.
για παράδειγμα... εάν ανοίξει το στόμα της μια σαν την Ελένη Μνεγάκη ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ;
έχω διώξει γκόμενα που την πλήρωσα 300 απο εσκορτ γιατί οι 3 πρώτες ερωτήσεις απαντήθηκαν ΜΕ ΜΑΛΤΙΠΛ ΤΣΟΙΣ.

ξεκόλλα. δεν εχω αποψη ούτε για τον ένα ούτε για την αλλη εάν δεν εχω προσωπική επαφή. για τα νικς εχω πλέον πληρη εικόνα.
μιλάμε για ένα βλαμένο αρσενικό και μια πανέξυπνη θηλυκιά.
τι να κάνουμε πάμε παρακάτω.

Τι σχεση εχει ρε τραμπαριφα το ενα με το αλλο? δεν ειπα ποιος λυνει πιο πολλες εξισωσεις! Ειπα κατι συγκεκριμενο ξεκολλα με το τι ερωτησεις εκανες! :jerking:
αντε μην αρχισω και εδω τις ερωτησεις και θα δουμε μετα  :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Και γυμνασμενο μουνοχειλο εχω ρε κανω κεγκελ στο πιλατες  :birdman: :birdman:

:2funny: :2funny:

ηξερα μια στριπερ αμερικλανα που σου ανηγε τη μπυρα με το μουνι της, αντικειμενικα αυτη θα ταν τουλαχιστον θεογκομενα. Αλλα αυτη δε τρολλαρε μπουρδελοφορουμ οποτε εχανε στα σημεια

αντικειμενικά λοιπόν εγώ που έχω 60 χιλιάρικα σε σάιτ για πουτάνες είμαι άντρακλας και συ με κάτω 100 είσαι πουστάκι.

οχι αντικειμενικα εσυ ζεις στο σκατονησι και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παιζεις καμια μαλακια και να ποσταρεις νετ. Οποτε συχγωριεσαι και συ και τα 60κ ποστς σου. Αμα τα ποστ ητανε στο woman's weekly τοτε θα ανησυχουσα για την παρτυ σου.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ηξερα μια στριπερ αμερικλανα που σου ανηγε τη μπυρα με το μουνι της, αντικειμενικα αυτη θα ταν τουλαχιστον θεογκομενα. [size=18pt]Αλλα αυτη δε τρολλαρε μπουρδελοφορουμ οποτε εχανε στα σημεια[/size]

πού το ξερεις; συζούσατε; ήσουν το κατοικίδιό της;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι σχεση εχει ρε τραμπαριφα το ενα με το αλλο? δεν ειπα ποιος λυνει πιο πολλες εξισωσεις! Ειπα κατι συγκεκριμενο ξεκολλα με το τι ερωτησεις εκανες! :jerking:
αντε μην αρχισω και εδω τις ερωτησεις και θα δουμε μετα  :2funny:
Η γη γυρίζει;;;

α)Ναι

β)Όχι

γ)Μπορεί/ίσως

Κουάρ απάντα να δούμε τι πουλιά πιάνεις.... :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Απάντα πρώτα κ καυλώνεις μετά!!!! :birdman:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχχααχαχχααχ με εκανες και γελασα πολυ τωρα  :rockon:
ουστ ρε μπαζόλα.

κορονάκης ρουλζ λέεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ουστ ρε μπαζόλα.

κορονάκης ρουλζ λέεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Περσόνα της Μαριάννας το θρεντάκι έχει 590+ σελίδες...κανόνισε...καλά ξεκίνησες αλλά μην κολλήσεις στην ανηφόρα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom