Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Άλλο ένα ξεφτιλισμένο πυρφορονήμα.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε ασε με εμενα. εγω σου λεω εχω δει και τους δυο και σου λεω για τον ενα και για την αλλη. Αντικειμενικα, νετα σκετα.
ο κορονακης ειναι ωραιο παιδι πως το λενε. Δε κοιταμε τωρα τι γραφουν εδω.
η κουαρντιν εμενα προσωπικα δεκα χρονια δε μου σηκωνοταν με τπτ. Φερε μου την τελευταια τσουρκα και γινομαι πυραυλος.
Τωρα αν θες ακου με αν θες συνεχισε το πυρφορισμα :grin:
σαν πολύ σοβαρά δεν παίρνεις τι μαλακίες που γράφουμε εδώ μέσα;
χαλάρωσε.
έχω γαμήσει απο μουνιά τσούρκες μέχρι τζούλιες μέχρι ότι γουστάρεις.
το με ποιόν θα καβλαντίζω σε σάιτι για πουτάνες έχεις αμεση εξάρτηση όχι με την εμφάνισή του αλλά με τον εγκέφαλό του.
εδω ας πούμε θα μιλήσω με σένα με την κουάρ με τον νάτσο την ερι.
τι ακριβώς να πω με τον φόρεστ γκαμπ του μπουρδέλα;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ούτε για χάβαλο δεν είναι.

Υ.γ.
δε χαλάει το ίματζ σου στα καταστραμμένα που συναναστρέφεσαι αμα γράψεις την αλήθεια.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσυ που καταντησες αβανταρεις για να γαμησεις  :birdman:
οσο και να προσπαθεις να μου μοιασεις αποκλειεται  :birdman:
είδες τι μαλακας είμαι έ;

φαντάσου να αρχίσω να πηγαίνω και σε μπουρδέλα.
αααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχα

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι ειναι τσουρκες ρε σεις?????

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε βλαμένε βγήκαμε παρέα.....
ήρθε μια ουκρανή που ήταν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ και την άρχισα όπως ξέρεις στα γαμωσταυρίδια.
μετά πήγαμε παραπέρα και βρήκα ένα καβλάκι που άρχισα το μπούρου μπουρου και εάν μέναμε κάνα μισάωρο θα πήγαινε για σαμπάνια.
τι δεν καταλαβαίνεις;
ότι απο το ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ή ΣΚΥ ΜΩΡΗ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΠΩΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΖΩΟ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΓΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΡΟΝΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΕΙΣ;
τι δεν καταλαβαίνεις;
ή ακόμα και εάν καταλαβαίνεις ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;
τι σου έκαναν μικρό τα μουνιά και σιγοντάρεις εγκεφαλικά ανάπηρους ΤΖΩΝ-ΤΖΩΝ;

ρε τρομπα σε χτυπησε η πιρφορια στο κεφαλι? Για εξωτερικη εμφανιση μιλαμε. Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Ειπαμε ο ενας ειναι ωραιο παιδι, εμφανισιακα η αλλη ειναι μπαζο. Αντικειμενικα και σοβαρα σου μιλαω. Με χεις για κανα μαλακα η δεν με εμπιστευεσε? Τι δε καταλαβαινεις?  :headbang:  :jerking:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ο μπαρουλης απο τοτε που πηρε σκυλο εκοψε τα μπουρδελα.....Ανησυχητικο αλλα τα βιτσια ειναι βιτσια.....    :rolleyes:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αντικειμενικα ειπα.....Καλως η κακως καποια ατομα δεν περνουν απαρατηρητα οσο κ να θε ςνα τα μειωσεις....

αντικειμενικα γκομενα με 5-10-15 χιλιαδες ποστ σε αντρικο φορουμ για πουτανες ειναι μπαζιδι κι ας εχει γυμνασμενο κολο

οπως και αντρας με 5-10-15 χιλιαδες ποστ στο κοσμοπολιταν δεν ειναι και πολυ φανατικος αντρας

αντικειμενικα παντα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097

ειμαι ο ανθρωπος σου μαν θα σε κανω μπουρδελακια και πεφτουλα εστω και στα γεραματα σου  :rockon:
εχω αρχισει και γινομαι το ειδωλο σου  :sunglasses:

Ο μπαρουλης απο τοτε που πηρε σκυλο εκοψε τα μπουρδελα.....Ανησυχητικο αλλα τα βιτσια ειναι βιτσια.....    :rolleyes:
οχι ομως και το πεσιμο  :birdman: ποτε θα σας γαμησω εναλλαξ με τη κουαρ  :birdman:
πιπα κωλο θα σας παω  :zfuck:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
αντικειμενικα γκομενα με 5-10-15 χιλιαδες ποστ σε αντρικο φορουμ για πουτανες ειναι μπαζιδι κι ας εχει γυμνασμενο κολο

οπως και αντρας με 5-10-15 χιλιαδες ποστ στο κοσμοπολιταν δεν ειναι και πολυ φανατικος αντρας

αντικειμενικα παντα
Και γυμνασμενο μουνοχειλο εχω ρε κανω κεγκελ στο πιλατες  :birdman: :birdman:

:2funny: :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μάλλον τσούπρες ήθελε να γράψει ο Κύπριος αλλά μπερδεύτηκε στην μετάφραση. :birdman:

Οχι κ ο φιντελ το εγραψε πιο πριν....

αντικειμενικα παντα

Με λες μπαζιδι ε????    :birdman:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αντικειμενικα παντα
αντικειμενικά λοιπόν εγώ που έχω 60 χιλιάρικα σε σάιτ για πουτάνες είμαι άντρακλας και συ με κάτω 100 είσαι πουστάκι.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ειμαι ο ανθρωπος σου μαν θα σε κανω μπουρδελακια και πεφτουλα εστω και στα γεραματα σου  :rockon:

οχι ομως και το πεσιμο  :birdman: ποτε θα σας γαμησω εναλλαξ με τη κουαρ  :birdman:
πιπα κωλο θα σε παμε  :zfuck:
:grin: :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

πιπα κωλο θα σας παω  :zfuck:

Θυμασαι να γαμας ρε η θα πρεπει να σου δειξω  με το στραπον?????    :birdman: :birdman: :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε τρομπα σε χτυπησε η πιρφορια στο κεφαλι? Για εξωτερικη εμφανιση μιλαμε. Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Ειπαμε ο ενας ειναι ωραιο παιδι, εμφανισιακα η αλλη ειναι μπαζο. Αντικειμενικα και σοβαρα σου μιλαω. Με χεις για κανα μαλακα η δεν με εμπιστευεσε? Τι δε καταλαβαινεις?  :headbang:  :jerking:
Εδώ αν απαντήσω ''ναι'' το'χω σίγουρο το μοντεριλίκι ε;;;; :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097

Stories