Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ρε φαλλοκράτη ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα,θα τον φας κ θα τον φάει.
Ετσι....
Ρε φαλλοκράτη ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα,θα τον φας κ θα τον φάει.
Τα ανωτερα οντα μονο τον δινουνΡε φαλλοκράτη ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα,θα τον φας κ θα τον φάει.
Με το μαλακό όμως...μην γίνω ο πρώτος άντρας που θα χει περίοδο...Ετσι....
Πλακα-πλακα ο γλ εχει τα περισσοτερα ποστ στο συνολο ετσι???μετα ο περσονας????? μετα???Ρε φαλλοκράτη ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα,θα τον φας κ θα τον φάει.
Με το μαλακό όμως...μην γίνω ο πρώτος άντρας που θα χει περίοδο...
Φίλε αυτή η απάντηση αφήνει τα πάντα ανοιχτά...πρόσεξε αν όντως δεν θες να τον φας...ποια είναι τα ανώτερα όντα κ τί δίνουν;;;Τα ανωτερα οντα μονο τον δινουν
Εεεε μετά του πούστη αν δεν είμαι εγώ τόσο που την ιδρώνω την φανέλα. >Πλακα-πλακα ο γλ εχει τα περισσοτερα ποστ στο συνολο ετσι???μετα ο περσονας????? μετα???
χο χο χο !!!!Τα ανωτερα οντα μονο τον δινουν
Πλακα-πλακα ο γλ εχει τα περισσοτερα ποστ στο συνολο ετσι???μετα ο περσονας????? μετα???
Δεν το θελουμε αυτο....Μονο ευχαριστηση θελουμε....
Αυτή κάνει πρωταθλητισμό σε άλλο άθλημα.....Εχεις δρόμο ακόμα να τους φτάσεις καημένη...
αμα δε ματωσει ο κολος του δε το ευχαριστιεται τουτος. Εμπαινε με δυναμη και μη φοβασαι τιποτα
προσεχε μην κρυωσειςΕεεε μετά του πούστη αν δεν είμαι εγώ τόσο που την ιδρώνω την φανέλα. >
αστα αστα βρε μαυρε μαυρη μοιρα εχω μεχρι κ σαθτο καημενη ειμαιΕχεις δρόμο ακόμα να τους φτάσεις καημένη...
Εμειs αι ανδραι........Και δινουμε τον μπουροσωληνα με ολουs τουs χυμουsΦίλε αυτή η απάντηση αφήνει τα πάντα ανοιχτά...πρόσεξε αν όντως δεν θες να τον φας...ποια είναι τα ανώτερα όντα κ τί δίνουν;;;
Ποιος το ξεκαθάρισε κ με τί κριτήρια,πηγούλα;;;Εμειs αι ανδραι........Και δινουμε τον μπουροσωληνα με ολουs τουs χυμουs
Ειναι ξεκαθαρισμενο αλλωστε οτι ειμεθα ανωτερα οντα
Εσυ φαινεται να ξερεις αρκετα.....Δωσε συμβουλες...
αστα αστα βρε μαυρε μαυρη μοιρα εχω μεχρι κ σαθτο καημενη ειμαι
Αμα ξερει και πων να ετοιμασει το κωλο του πριν τον πηδηξουν πρεπει οντως να αρχισει να δινει συμβουλες ;)Εσυ φαινεται να ξερεις αρκετα.....Δωσε συμβουλες...
Ποιος το ξεκαθάρισε κ με τί κριτήρια,πηγούλα;;;
Σορρυ η δύναμη της συνήθειας...
Βρε πια 100+ ??????????????? εγω ειμαι στα 220+ βαλεκι οσο περισσότερο κάθεσαι και ποστάρεις, τοσο φαρδαίνει κι ο πισινός να ξέρεις...
παπαζολ και περσονα ειναι στην κατηγορία 100+
ο gl λιγο καλυτερα
κανει διατροφή με εκλεκτα κρέατα του κάμπου