erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μαγειρευω το κοτοπουλο και και καθαριζω φασολακι
ασε μας ρε κουαρ που το παιζεις και οτι μαγειρευεις ο κορονακης δεν ειναι για τα δοντια σου
Μαγειρευω το κοτοπουλο και και καθαριζω φασολακι
Ναι βρε μικρε μας σεβαλιε δειξε την ανωτεροτητα σου ως αντρας και μην ασχολεισε ακομη μια φοραΣιγα μην ασχοληθω με τα μπαζα
Έτσι,η απαξίωση είναι η καλύτερη τιμωρία γι'αυτές....Σιγα μην ασχοληθω με τα μπαζα
Εγώ όμως δεν θέλω....αν κ δεν ξέρω μπορεί να μου αρέσει αν δοκιμάσω...απλά σκέφτομαι τον πόνο της πρώτης φοράς κ μαγκώνω....
:'( :'( :'( :'( :'(ασε μας ρε κουαρ που το παιζεις και οτι μαγειρευεις ο κορονακης δεν ειναι για τα δοντια σου
Εγώ όμως δεν θέλω....αν κ δεν ξέρω μπορεί να μου αρέσει αν δοκιμάσω...απλά σκέφτομαι τον πόνο της πρώτης φοράς κ μαγκώνω....
Υπάρχουν κ σε μέγεθος δαχτυλικής;;;Το καλο ειναι οτι υπαρχουν στραπον σε διαφορα μεγεθη......Σκεψου το λοιπον....
:'( :'( :'( :'( :'(
Μου πατας το κοκαλο τωρα γιατι ξερεις πως λιωνω για το κορονακι μου :'( :'( :'( :'(
σκυλαααααααααααααα
Και εμενα μου κοπηκε η ορεξη :'( :'( :'(με ειπε μπαζο ο μικρος σεβαλιε. παω να κλαψω. ολα εχουν και τα ορια τους.
Υπάρχουν κ σε μέγεθος δαχτυλικής;;;
Είναι βασικό πράγμα στον χώρο να ακούγεται το ονομά σου....ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ PZ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΕΝΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ... ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! :o
Ωραία με αυτά θα ξεκινήσουμε...να τα αποστειρώσεις καλά...Ναι....Τα δαχτυλακια μου....
δυο παρατηρησεις
πρωτον
ΣΚΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
Ωραία με αυτά θα ξεκινήσουμε...να τα αποστειρώσεις καλά...
Είναι βασικό πράγμα στον χώρο να ακούγεται το ονομά σου....
Πλάκα κάνεις,χαλαρά,μέχρι 62 το χω φτάσει...κάποια στιγμή που πήγα να κοντράρω τον gl.πιζι κρατα γερα, πιστευω πως μπορεις να σπάσεις το 50/ημέρα
Μολιs εξαντληθηκαν τα εισητηρια για το γυμνο αντρικο....Δεν προλαβεsΑμα θες φοραω και χειρουργικο γαντακι...Να μην λερωθω με τη βαζελινη και πλενομαι μια ωρα μετα....
Ρε φαλλοκράτη ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα,θα τον φας κ θα τον φάει.Μολιs εξαντληθηκαν τα εισητηρια για το γυμνο αντρικο....Δεν προλαβεs
Σε 4 χρονια παλι