erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Μαγειρευω το κοτοπουλο και και καθαριζω φασολακι![]()
ασε μας ρε κουαρ που το παιζεις και οτι μαγειρευεις ο κορονακης δεν ειναι για τα δοντια σου
Μαγειρευω το κοτοπουλο και και καθαριζω φασολακι![]()
Ναι βρε μικρε μας σεβαλιε δειξε την ανωτεροτητα σου ως αντρας και μην ασχολεισε ακομη μια φοραΣιγα μην ασχοληθω με τα μπαζα
Έτσι,η απαξίωση είναι η καλύτερη τιμωρία γι'αυτές....Σιγα μην ασχοληθω με τα μπαζα
Εγώ όμως δεν θέλω....αν κ δεν ξέρω μπορεί να μου αρέσει αν δοκιμάσω...απλά σκέφτομαι τον πόνο της πρώτης φοράς κ μαγκώνω....![]()
:'( :'( :'( :'( :'(ασε μας ρε κουαρ που το παιζεις και οτι μαγειρευεις ο κορονακης δεν ειναι για τα δοντια σου
Εγώ όμως δεν θέλω....αν κ δεν ξέρω μπορεί να μου αρέσει αν δοκιμάσω...απλά σκέφτομαι τον πόνο της πρώτης φοράς κ μαγκώνω....![]()
Υπάρχουν κ σε μέγεθος δαχτυλικής;;;Το καλο ειναι οτι υπαρχουν στραπον σε διαφορα μεγεθη......Σκεψου το λοιπον....![]()
:'( :'( :'( :'( :'(
Μου πατας το κοκαλο τωρα γιατι ξερεις πως λιωνω για το κορονακι μου :'( :'( :'( :'(
σκυλαααααααααααααα
Και εμενα μου κοπηκε η ορεξη :'( :'( :'(με ειπε μπαζο ο μικρος σεβαλιε. παω να κλαψω. ολα εχουν και τα ορια τους.
Υπάρχουν κ σε μέγεθος δαχτυλικής;;;![]()
Είναι βασικό πράγμα στον χώρο να ακούγεται το ονομά σου....ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ PZ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΕΝΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ... ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! :o
Ωραία με αυτά θα ξεκινήσουμε...να τα αποστειρώσεις καλά...Ναι....Τα δαχτυλακια μου....![]()
δυο παρατηρησεις
πρωτον
ΣΚΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ![]()
Ωραία με αυτά θα ξεκινήσουμε...να τα αποστειρώσεις καλά...![]()
Είναι βασικό πράγμα στον χώρο να ακούγεται το ονομά σου....![]()
Πλάκα κάνεις,χαλαρά,μέχρι 62 το χω φτάσει...κάποια στιγμή που πήγα να κοντράρω τον gl.πιζι κρατα γερα, πιστευω πως μπορεις να σπάσεις το 50/ημέρα![]()
![]()
![]()
Μολιs εξαντληθηκαν τα εισητηρια για το γυμνο αντρικο....Δεν προλαβεsΑμα θες φοραω και χειρουργικο γαντακι...Να μην λερωθω με τη βαζελινη και πλενομαι μια ωρα μετα....![]()
![]()
![]()
Ρε φαλλοκράτη ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα,θα τον φας κ θα τον φάει.Μολιs εξαντληθηκαν τα εισητηρια για το γυμνο αντρικο....Δεν προλαβεs
Σε 4 χρονια παλι![]()
![]()