Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Που και ποτε???????????????? :-* :-* :-* :-* :-*
Θα στον βαλω ολο μεσα μεχρι να βγει απτο στομα
Πριβε αυτα......
Που και ποτε???????????????? :-* :-* :-* :-* :-*
Θα στον βαλω ολο μεσα μεχρι να βγει απτο στομα
Και φαντασου κανουμε κι αλλα πραματα συγχρονως.....
Οχι ρε μαλακα μην τον ξενερωνεις ο αντρας ειναι ανωτερος απο την γυναικα κανει ενα πραγμα την ωρα για να μην μπερδευετεΚαι φαντασου κανουμε κι αλλα πραματα συγχρονως.....
αναπνόη, ανοιγόκλεισμα βλεφάρων κτλ
Ποοο ρε πουστη με ρυθμο πολυβολου γραφουν οι καργιες... Μοτερακι εχετε στα δαχτυλα σας τι σκατα ρε πουστη μου...
θα τις όλες εγώ...δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει καμιά τους.Θα κοψειs κλειτοριδεs?? Θα ξεβιδωσειs βυζια?? Θα τροχισειs κωλουs??
Δεν ψηφιζουμε αλλοιωs....
ΠΜ τωρα!Πριβε αυτα......
θα τις όλες εγώ...δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει καμιά τους.
Ίπποτη της ηδονής,αυτή σε είπε μικρό,προσβάλει τα οικόσημά σου!!!!τυφλο συστημα μικρη μου εξουσια... παραλληλα καθαριζω μπαμιες ααααααααααχαχαχα
Μαγειρευω το κοτοπουλο και και καθαριζω φασολακιτυφλο συστημα μικρη μου εξουσια... παραλληλα καθαριζω μπαμιες ααααααααααχαχαχα
θα τις όλες εγώ...δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει καμιά τους.
Εσύ να πηδάς θες...όχι να σε πηδάνε...άλλαξες γούστα κ δεν μας ενημέρωσες;;;Μονο λογια.....
Εσύ να πηδάς θες...όχι να σε πηδάνε...άλλαξες γούστα κ δεν μας ενημέρωσες;;;
Οκ να οργανώσουμε διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα προεδρεύω.Δεν ξερω αν μπορω να δεχτω τοσο μεγαλη θυσια για χαρη μαs
Θα συννενοηθω και με τουs αλλουs
Ασε....θα παρω αυτη με τα φασολακια.....Οχι να μαs βγει και τ ονομαΕσύ να πηδάς θες...όχι να σε πηδάνε...άλλαξες γούστα κ δεν μας ενημέρωσες;;;
Βιτσιοζικο κοριτσι :-* αχχχχχΚαι τα δυο θελω βρε...Ακομη δεν το καταλαβες????
Σιγα μην ασχοληθω με τα μπαζαΊπποτη της ηδονής,αυτή σε είπε μικρό,προσβάλει τα οικόσημά σου!!!!
Αν την έχεις πάνω από 8cm τώρα πρέπει να την στείλεις!!!!
Εγώ όμως δεν θέλω....αν κ δεν ξέρω μπορεί να μου αρέσει αν δοκιμάσω...απλά σκέφτομαι τον πόνο της πρώτης φοράς κ μαγκώνω....Και τα δυο θελω βρε...Ακομη δεν το καταλαβες????
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ασε....θα παρω αυτη με τα φασολακια.....Οχι να μαs βγει και τ ονομα