Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κι εγω αυτο περιμενω να δω (με αντρικα σωματα) αλλα κανεις σας τοσο καιρο δεν αποφασιζει να το κανει....    :birdman:

Πρωτα απ ολα δεν ειναι το ιδιο ευχαριστο σαν θεαμα

.....Και επειτα εσειs αι γυναικαι(μιαs και ειστε κατωτερα οντα :grin:) δεν στοιχηματιζετε

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Κι εγω αυτο περιμενω να δω (με αντρικα σωματα) αλλα κανεις σας τοσο καιρο δεν αποφασιζει να το κανει....    :birdman:

θα σου κανονισουμε ενα με τον Δημητρακι και κανεναν αλλο πατσοκοιλια να παρεις και συ ματι να χαρεις

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μαλακια ειπα, οπως θα επιβεβαιωσει και ο μικρος μας σεβαλιε δεν εχει μαλλια η κουαρ απο τα στεροειδη της επεσαν και εβγαλε μονο στις μασχαλες

μη λησμονείτε την 20πόντη κλειτορίδα. :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πρωτα απ ολα δεν ειναι το ιδιο ευχαριστο σαν θεαμα

.....Και επειτα εσειs αι γυναικαι(μιαs και ειστε κατωτερα οντα :grin:) δεν στοιχηματιζετε

Εκαστος στο ειδος του ντιαρ...Εγω προτιμω αντρικα γυμνα σωματακια....    :sunglasses:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Μωρη ερι και ρυθμ μη με δινετε ετσι στεγνα ρε μαλακα!!!!!!! Ζηλιαρες μπαζολες  :birdman: :birdman:

Μωρη ερι σου εταξα και κωλο τι αλλο θες να πεις οτι ειμαι ομορφη???????????????????????

Και δεν μπαινει και ο γαμαικανος να εχω ενα συμμαχο ουτε καν ο πετραν  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μωρη ερι και ρυθμ μη με δινετε ετσι στεγνα ρε μαλακα!!!!!!! Ζηλιαρες μπαζολες  :birdman: :birdman:

Μωρη ερι σου εταξα και κωλο τι αλλο θες να πεις οτι ειμαι ομορφη???????????????????????

Και δεν μπαινει και ο γαμαικανος να εχω ενα συμμαχο ουτε καν ο πετραν  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Πώς τις έκλεισες αυτές τις συμμαχίες,να πάει το μυαλό μου στο προφανές;;;; :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μωρη ερι και ρυθμ μη με δινετε ετσι στεγνα ρε μαλακα!!!!!!! Ζηλιαρες μπαζολες  :birdman: :birdman:

Και δεν μπαινει και ο γαμαικανος να εχω ενα συμμαχο ουτε καν ο πετραν  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

τους εχω δεμενους σπιτι μου και τους βιαζω εναλλαξ. Ακου ομορφη...ας γελασω. Μιλας εσυ με το τραχυ δερμα αγυμναστη και το προσωπο λες και σε χτυπησε κατσαρολα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Oxi βρε σατυρε τα παιδια ειναι σοβαρα μονο χρημα παιρνουνε  :idiot:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ότι θα είχες πρόβλημα ας πούμε κ να τους κάτσεις κ να τους πληρώσεις;;;; :2funny: :2funny:

ή να τους πληρώσεις για να τους κάτσεις.... :2funny: :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
τους εχω δεμενους σπιτι μου και τους βιαζω εναλλαξ. Ακου ομορφη...ας γελασω. Μιλας εσυ με το τραχυ δερμα αγυμναστη και το προσωπο λες και σε χτυπησε κατσαρολα;
:birdman: Δεν με χτυπησε κατσαρολα τηγανι με χτυπησε  :grin: :grin:

Οσο για τις τριχες μου να πα να φακ ρε εγω γουσταρω την βελεντζα μου και την μασχαλιλα αχχαχαχχαχαχαχαχαχ

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom