erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Το πρωτο ρε.....Δεν στραπονιαζω γυναικες οποτε δε με νοιαζει αν καθεται η οχι....
Και στο πηγουνι...
καποια στιγμη την μπερδεψα με τον πετραν
Το πρωτο ρε.....Δεν στραπονιαζω γυναικες οποτε δε με νοιαζει αν καθεται η οχι....
Και στο πηγουνι...
Κι εγω αυτο περιμενω να δω (με αντρικα σωματα) αλλα κανεις σας τοσο καιρο δεν αποφασιζει να το κανει....
Κι εγω αυτο περιμενω να δω (με αντρικα σωματα) αλλα κανεις σας τοσο καιρο δεν αποφασιζει να το κανει....
θα σου κανονισουμε ενα με τον Δημητρακι και κανεναν αλλο πατσοκοιλια να παρεις και συ ματι να χαρεις
Μαλακια ειπα, οπως θα επιβεβαιωσει και ο μικρος μας σεβαλιε δεν εχει μαλλια η κουαρ απο τα στεροειδη της επεσαν και εβγαλε μονο στις μασχαλες
Πρωτα απ ολα δεν ειναι το ιδιο ευχαριστο σαν θεαμα
.....Και επειτα εσειs αι γυναικαι(μιαs και ειστε κατωτερα οντα ) δεν στοιχηματιζετε
Τι???????????
Δεν κάνει σχέση με μουνάρες η κουαρ????
Οκευ αλλα στην εισοδο θα σε ψαξω...Στραπον απαγορευονταιΕκαστος στο ειδος του ντιαρ...Εγω προτιμω αντρικα γυμνα σωματακια....
μη λησμονείτε την 20πόντη κλειτορίδα.
Οκευ αλλα στην εισοδο θα σε ψαξω...Στραπον απαγορευονται
Οτι εχει κανεις καλο ειναι ... εδω η Θανου 2 κλικ πριν βγαλει αρχιδια βρηκε αντρα να την παντρευτει
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχΟτι εχει κανεις καλο ειναι ... εδω η Θανου 2 κλικ πριν βγαλει αρχιδια βρηκε αντρα να την παντρευτει
Πώς τις έκλεισες αυτές τις συμμαχίες,να πάει το μυαλό μου στο προφανές;;;;χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Μωρη ερι και ρυθμ μη με δινετε ετσι στεγνα ρε μαλακα!!!!!!! Ζηλιαρες μπαζολες
Μωρη ερι σου εταξα και κωλο τι αλλο θες να πεις οτι ειμαι ομορφη???????????????????????
Και δεν μπαινει και ο γαμαικανος να εχω ενα συμμαχο ουτε καν ο πετραν :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Μωρη ερι και ρυθμ μη με δινετε ετσι στεγνα ρε μαλακα!!!!!!! Ζηλιαρες μπαζολες
Μωρη ερι σου εταξα και κωλο τι αλλο θες να πεις οτι ειμαι ομορφη???????????????????????
Και δεν μπαινει και ο γαμαικανος να εχω ενα συμμαχο ουτε καν ο πετραν :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Πώς τις έκλεισες αυτές τις συμμαχίες,να πάει το μυαλό μου στο προφανές;;;;
Oxi βρε σατυρε τα παιδια ειναι σοβαρα μονο χρημα παιρνουνεΠώς τις έκλεισες αυτές τις συμμαχίες,να πάει το μυαλό μου στο προφανές;;;;
Ότι θα είχες πρόβλημα ας πούμε κ να τους κάτσεις κ να τους πληρώσεις;;;;Oxi βρε σατυρε τα παιδια ειναι σοβαρα μονο χρημα παιρνουνε
Δεν με χτυπησε κατσαρολα τηγανι με χτυπησετους εχω δεμενους σπιτι μου και τους βιαζω εναλλαξ. Ακου ομορφη...ας γελασω. Μιλας εσυ με το τραχυ δερμα αγυμναστη και το προσωπο λες και σε χτυπησε κατσαρολα;