Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
QUARDEEN Αγυμναστη,ελεηνη,χοντρελο,σαπιο κωλα, η μανα μου ειναι μουναρα μπροστα σε εσενα! επισεις η μανα μου γενηθηκε σε μια εποχη που η γυναικα ηταν σουζα στον ανδρα και αξια συζηγος-μανα! Ποτε δεν το επεξαι ανεξαρτιτη με τα λευτα του ανδρα της και ποτε δεν ποσταρε ψευτηκες φωτο για να πισει οτι ειναι ωραια οπως εσυ! ΚΩΛΟΜΠΑΖΟ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΑΠΛΑ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρε μαλακα, δε τη ξερω τη γκομενα την κουαρντιν  αλλα οσο καμπια και να ναι εσυ βγαζεις ψυχολογικα τυπου που στανταρ εχει φαει χυλοπιτα μεχρι και σε μπουρδελο. Χαλαρωσε. Πιες ενα πρασινο τσαι. Φαε κανα παγωτακι. Ο κοσμος θα ναι πιο ωραιος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απ'τα αναβολικά και τα στεροειδή θα είναι η τριχοφυία :birdman: μήπως είναι τούμπανα όλες οι κνίτισσες :birdman:
Πάντως είναι γυναίκες όπως κ να χει,για gay party στην χρυσή αυγή. :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κλασικη ποντια εχει τριφοχυια.

Αυτο ειναι αληθεια τοση πολυ τριχα που αρχισα να ζεσταινομαι οταν την επιασα. Αστα μικρε μου σεβαλιε. Ποντια ε; τι λες δεν το ηξερα. γιαυτο ο κωλος ηταν στο πατωμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ρε συ εκτος απο αγυμναστη και με τριχες οπως λες αυτο που με συγκλονισε πιο πολυ ηταν το λιπαρο και τραχυ δερμα. Μολις επιασα τους κοιλιακους ειδικα ρωτα και τον γαμουλι και τον πετραν εφριξα. Νομιζω πως εχεις για ακομα μια φορα δικιο. Λογικο αλλωστε μιας και ο αντρας ειναι ανωτερος απο την γυναικα. :rockon:

Υ.Γ φωκια κουαρ στα ελεγα χασε κανα κιλο κανε και καμμια πλαστικη πως εισαι ετσι;  :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ακομα με αυτη την κακομοίρα ασχολείστε?  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μαλακια ειπα, οπως θα επιβεβαιωσει και ο μικρος μας σεβαλιε δεν εχει μαλλια η κουαρ απο τα στεροειδη της επεσαν και εβγαλε μονο στις μασχαλες

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αντε αρχιστε καμμια λασπομαχια τηs προκοπηs....Βαριομαστε

Δεν τρελαθηκα να την αντιμετωπισω κατα μετωπο....Να μου κοπανισει κανα 10κιλο στο κεφαλι.....Με υπουλο τροπο θα την εξοντωσω....    :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σου τρώει κ εσένα γκόμενους ή δεν κάθεται να την στραπονιάσεις;;;; :birdman:

Το πρωτο ρε.....Δεν στραπονιαζω γυναικες οποτε δε με νοιαζει αν καθεται η οχι....    :birdman:

Μαλακια ειπα, οπως θα επιβεβαιωσει και ο μικρος μας σεβαλιε δεν εχει μαλλια η κουαρ απο τα στεροειδη της επεσαν και εβγαλε μονο στις μασχαλες

Και στο πηγουνι...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν τρελαθηκα να την αντιμετωπισω κατα μετωπο....Να μου κοπανισει κανα 10κιλο στο κεφαλι.....Με υπουλο τροπο θα την εξοντωσω....    :grin:

Ειπα κι εγω.....Θαβλεπα θεαμα με γυμνα σωματα στη λασπη...και πηρα και ποπκορν.........Γυναικεs πφφφφφ :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειπα κι εγω.....Θαβλεπα θεαμα με γυμνα σωματα στη λασπη...και πηρα και ποπκορν.........Γυναικεs πφφφφφ :grin:

Κι εγω αυτο περιμενω να δω (με αντρικα σωματα) αλλα κανεις σας τοσο καιρο δεν αποφασιζει να το κανει....    :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom