φιλαράκο σου είπα και στο ξαναλέω.
Οσο εσύ θα φιλάς εκτός ελλάδας κατουρημένες ποδιές για ένα χάμπουργκερ και το ενοίκιό σου εγώ θα έχω εδώ στην Ελλάδα λεφτά και για τα εγγόνια μου. Εχω και αρκετά και εις τας Ελβετίας...
Το κακό είναι ότι εγώ έχω αρκετή φαιά ουσία να θέλω το ίδιο και για τους λοιπούς έλληνες.
Εσύ κακομοίρης, μέτριος, πουθενάς, ανύπαρκτος θα προσπαθείς μέχρι να πεθάνεις να πάρεις τη θέση μου. Οπως και όλοι οι τυπικοί κομπλεξικοί νεοέλληνες.....
Συνέχισε από εκεί που είσαι τη μίζερη ζωή σου. Τον Μπιλ Γκέιτς όμως μόνο εμφανισιακά μπορείς να τον προσεγγίσεις...........
Ξέρω η ζωή είναι πουτάνα και καριόλα. Και γίνεται ακόμα πιο καριόλα και πουτάνα όταν το κεφάλαιο βρίσκεται σε χέρια υγιών αριστερών.
Γιατί βέβαια ο γύφτος μέτριος αυτοεξόριστος νεοέλληνας θέλει τον αριστερό μόνο γλείφτη, τελευταίο, άχρηστο, βλάκα, φτωχό και δούλο. Ο μεγαλύτερος όμως εφιάλτης του ανύπαρκτου όψιμου καπιτάλα είναι να κυκλοφορούν όλοι οι αριστεροί φτωχοί με Μερσεντέ......... Ερχεται η ώρα σας ανύπαρκτοι ονειροπόλοι της απάτης, του φόβου, της δουλείας και την εκμετάλλευσης.
Και πού σαι Σαλιέρι.....
Ολες οι αυτοκρατορίες έπεσαν εκ των έσω... Αν σου φτάνει το πίτουρο που έχει για κάψιμο η μέτρια εγκεφαλική σου μηχανή να καταλάβει τι εννοώ.
καλά που μου το φανέρωσες .... να προσέχω τους αριστερούς ελληνάρες εκατομμυριούχους που με προσεγγίζουν .... λες να πέσεις πανω μου ??
ε ρε ξύλο που θα φας ......