Νέα

Πυρηνική Ενέργεια: Ναι ή όχι; (και άλλα σχετικά)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια είναι η γνώμη σας για τη χρήση πυρηνικής ενέργειας?

• ΟΧΙ πυρηνική ενέργεια

Ψήφοι: 1 2,7%
  • ΝΑΙ πυρηνική ενέργεια

Ψήφοι: 28 75,7%
  • Δεν πειράζουν οι κίνδυνοι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να μη το ρισκάρουμε

Ψήφοι: 4 10,8%
  • Δεν ξέρω.

Ψήφοι: 2 5,4%
  • Τίποτα από τα παραπάνω, την άποψή μου θα τη γράψω σε post

Ψήφοι: 2 5,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
φιλαράκο σου είπα και στο ξαναλέω.
Οσο εσύ θα φιλάς εκτός ελλάδας κατουρημένες ποδιές για ένα χάμπουργκερ και το ενοίκιό σου εγώ θα έχω εδώ στην Ελλάδα λεφτά και για τα εγγόνια μου. Εχω και αρκετά και εις τας Ελβετίας...
Το κακό είναι ότι εγώ έχω αρκετή φαιά ουσία να θέλω το ίδιο και για τους λοιπούς έλληνες.
Εσύ κακομοίρης, μέτριος, πουθενάς, ανύπαρκτος θα προσπαθείς μέχρι να πεθάνεις να πάρεις τη θέση μου. Οπως και όλοι οι τυπικοί κομπλεξικοί νεοέλληνες.....
Συνέχισε από εκεί που είσαι τη μίζερη ζωή σου. Τον Μπιλ Γκέιτς όμως μόνο εμφανισιακά μπορείς να τον προσεγγίσεις...........
Ξέρω η ζωή είναι πουτάνα και καριόλα. Και γίνεται ακόμα πιο καριόλα και πουτάνα όταν το κεφάλαιο βρίσκεται σε χέρια υγιών αριστερών.
Γιατί βέβαια ο γύφτος μέτριος αυτοεξόριστος νεοέλληνας θέλει τον αριστερό μόνο γλείφτη, τελευταίο, άχρηστο, βλάκα, φτωχό και δούλο. Ο μεγαλύτερος όμως εφιάλτης του ανύπαρκτου όψιμου καπιτάλα είναι να κυκλοφορούν όλοι οι αριστεροί φτωχοί με Μερσεντέ......... Ερχεται η ώρα σας ανύπαρκτοι ονειροπόλοι της απάτης, του φόβου, της δουλείας και την εκμετάλλευσης.
Και πού σαι Σαλιέρι.....
Ολες οι αυτοκρατορίες έπεσαν εκ των έσω... Αν σου φτάνει το πίτουρο που έχει για κάψιμο η μέτρια εγκεφαλική σου μηχανή να καταλάβει τι εννοώ.

καλά που μου το φανέρωσες .... να προσέχω τους αριστερούς ελληνάρες εκατομμυριούχους που με προσεγγίζουν .... λες να πέσεις πανω μου ??

ε ρε ξύλο που θα φας ......

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
χαχαχαχαχα γαματο τον εστειλες τον τυπο  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

εχουν πολυ πλακα οι αυτοεξοριστοι αποτυχημενοι (αγαμητοι?  :hmm:)

Με σεβασμο στουσ επιτυχημενους.

με αποστροφή στους αποτυχημένους .......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
καλά που μου το φανέρωσες .... να προσέχω τους αριστερούς ελληνάρες εκατομμυριούχους που με προσεγγίζουν .... λες να πέσεις πανω μου ??

μην χάνεις την ψυχραιμία σου.
που ξέρεις, μπορεί εσύ να πέσεις πάνω του....
όσο για να πάρεις τον τίτλο του νταή και του τρομοκράτη των πλήκτρων,sorry αλλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο.
Έχουμε υπερπληθώρα στο σάιτ και δεν δεχόμεθα άλλους προς το παρών.
όταν και άν αδείασει κάποια θέση θα σε ειδοποιήσουμε.
Μέχρι τότε να κρατιέσαι σε φόρμα και να πηγάινεις και γυμναστήριο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Αχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φας;

Μερικοί από το νήπιο δεν έχουν αναπτύξει πλέον περισσότερο τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.... Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην είχαν ποτέ.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
μην χάνεις την ψυχραιμία σου.
που ξέρεις, μπορεί εσύ να πέσεις πάνω του....
όσο για να πάρεις τον τίτλο του νταή και του τρομοκράτη των πλήκτρων,sorry αλλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο.
Έχουμε υπερπληθώρα στο σάιτ και δεν δεχόμεθα άλλους προς το παρών.
όταν και άν αδείασει κάποια θέση θα σε ειδοποιήσουμε.
Μέχρι τότε να κρατιέσαι σε φόρμα και να πηγάινεις και γυμναστήριο.

επειδή έχουμε και καποια παιδεία λογική και γνωση το ξύλο που αναφέρεται δεν είναι παρα εικονικό ...'

οσο για νταηδες και τρομοκράτες νομίζω οτι η εποχή του big brother - που όλοι μας ζούμε - δεν επιτρέπει την ύπαρξη .... τουλάχιστον εγω δεν διεκδικώ τα σκήπτρα .... τα αφήνω σε άλλους ....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φας;

Μερικοί από το νήπιο δεν έχουν αναπτύξει πλέον περισσότερο τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.... Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην είχαν ποτέ.

σίγουρα .... καποιες περσόνες με σωρία ακαδημαικών πτυχίων και βραβευσεων, με μακρά πορεία στον διεθνη επιχειρηματικο στίβο, με εμπλοκή σε ενεργειακά έργα παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην περιοχή Κασπίας, Νέας Ευρώπης και πρωην Ρωσσικών Δημοκρατιών, Περσικου Κόλπου .... έχουν μια εξαιρετική διανοητική ανάπτυξη που σε συνδιασμό με τη mercedes τους και τα διαθέσιμα του μπαμπα (!!??) κατατροπώνουν κουνελάκια στα τραπεζικά στέκια του Lugano-Paradiso όπου διατηρούν confidential accounts ......

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
γιατι η μεγάλη πλειοψηφία εδω στο θρεντ (53.8%) επιλέγουν Nuclear reactors μπορεί να μας πει κάποιος ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σίγουρα .... καποιες περσόνες με σωρία ακαδημαικών πτυχίων και βραβευσεων, με μακρά πορεία στον διεθνη επιχειρηματικο στίβο, με εμπλοκή σε ενεργειακά έργα παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην περιοχή Κασπίας, Νέας Ευρώπης και πρωην Ρωσσικών Δημοκρατιών, Περσικου Κόλπου .... έχουν μια εξαιρετική διανοητική ανάπτυξη που σε συνδιασμό με τη mercedes τους και τα διαθέσιμα του μπαμπα (!!??) κατατροπώνουν κουνελάκια στα τραπεζικά στέκια του Lugano-Paradiso όπου διατηρούν confidential accounts ......

Ο μέγας Αυτοεξόριστος Καπιταλιστής Σαλιέρι έγινε ο Νέος Βασιλάκης Καίλας.......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
και τι ειναι αυτο το φρούτο που αναφέρεις ?

ο Βασιλάκης Κάϊλας Athens1 ήταν αυτό το παιδάκι που έπαιζε συνέχεια το φτωχό/ορφανό/λουστρο παιδάκι στις παλιές ελληνικές ταινίες.
Ηταν όμως τίμιο και διάβαζε στο νυχτερινό σχολείο, οπότε όταν μεγάλωνε γινότανε  πετυχημένος γιατρός ,δικηγόρος κτλ...

Συνημμένα

• 1abc16c.jpg
    1abc16c.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ο Βασιλάκης Κάϊλας Athens1 ήταν αυτό το παιδάκι που έπαιζε συνέχεια το φτωχό/ορφανό/λουστρο παιδάκι στις παλιές ελληνικές ταινίες.
Ηταν όμως τίμιο και διάβαζε στο νυχτερινό σχολείο, οπότε όταν μεγάλωνε γινότανε  πετυχημένος γιατρός ,δικηγόρος κτλ...

στ'αρχίδια μου .... ποτε δεν ήμουν τίμιος .... και δεν εκτιμησα τους τιμίους εκτος απο την ευκολία να τους παραμυθιάζω ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
στ'αρχίδια μου .... ποτε δεν ήμουν τίμιος .... και δεν εκτιμησα τους τιμίους εκτος απο την ευκολία να τους παραμυθιάζω ...

οκ κατάλαβα.
Προτιμάς τον Σαλιέρι....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Θέλεις δηλαδή να μας πεις θάνατος σου η ζωή μου ?

εκεί που την φέρατε την ελλάδα με τα λεγόμενα και διαπραττόμενα υφ'υμων .... κάπου εκεί θα καταλήξει σύντομα ...

πάντως οτι τον πρωτο λόγο θα τον εχουν πλέον μη έλληνες στα της ελλάδος εχει φανεί στον ΟΤΕ, σύντομα στα λιμάνια, στην ΔΕΠΑ, ΔΕΠ, ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, COSMOTE, WIND, EYDAP και πάει λέγοντας ...

Ε ψιτ!

ΔΕΠ: Τι είναι πάλι τούτο; Τρώγεται;
WIND: Κάνει κουμάντο ο Αιγύπτιος
ΕΛΠΕ: Κάνει κουμάντο ο Λάτσης.

Ρε εσύ μας δουλεύεις; Πως θα κλείσεις το deal στη Κασπία, πως θα πουλήσεις ανεμογεννήτριες στα Σφακιά άμα δεν ξέρεις ούτε ποιός είναι το αφεντικό των ΕΛΠΕ;
Τι λες θα πουλήσει ο Λάτσης, που μόλις αγόρασε, σε ξένο ;

Ή μήπως είναι σαν το άλλο ανέκδοτο με τον Στασινόπουλο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ο Βασιλάκης Καίλας όταν γινόταν δικηγόρος και γιατρός έπαυε να είναι τίμιος....
Βέβαια οι ελληνικές ταινίες τελείωναν στο σημείο που έμπαινε στο Πανεπιστήμιο....
Μετά στ αρχίδια μας τι έκανε.......
Μήπως να γυρίσεις ταινία τη ζωή σου;
Είχα συμμαθητή το γιό του Ξανθόπουλου οπότε έχω άκρες αν σ ενδιαφέρει.....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Κ γιατί έφυγες από την Ελλάδα?? Σαν μη τίμιος που λες οτι είσαι, θα ήσουν άρχοντας εδώ.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ε ψιτ!

ΔΕΠ: Τι είναι πάλι τούτο; Τρώγεται;
WIND: Κάνει κουμάντο ο Αιγύπτιος
ΕΛΠΕ: Κάνει κουμάντο ο Λάτσης.

Ρε εσύ μας δουλεύεις; Πως θα κλείσεις το deal στη Κασπία, πως θα πουλήσεις ανεμογεννήτριες στα Σφακιά άμα δεν ξέρεις ούτε ποιός είναι το αφεντικό των ΕΛΠΕ;
Τι λες θα πουλήσει ο Λάτσης, που μόλις αγόρασε, σε ξένο ;

Ή μήπως είναι σαν το άλλο ανέκδοτο με τον Στασινόπουλο;

ρεεεεεε..... ποιός γευματίζει με τον Κωστόπουλο και σχεδιάζει με τον Αλεξόπουλο ?

Λάτσης ? δηλαδη swiss funds ? δηλαδή ανώνυμοι επενδυτές ? δηλαδή νομίζεις οτι ο κ. Σπύρος ειναι αυτός που αγόρασε ? νυχτωμένος εισαι ....

Στασινόπουλος ........  και νάξερες .....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Για πες ποιά είναι η ΔΕΠ;
Μήπως έχει έδρα την ΓΚΟΑ;