Νέα

Πυρηνική Ενέργεια: Ναι ή όχι; (και άλλα σχετικά)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια είναι η γνώμη σας για τη χρήση πυρηνικής ενέργειας?

• ΟΧΙ πυρηνική ενέργεια

Ψήφοι: 1 2,7%
  • ΝΑΙ πυρηνική ενέργεια

Ψήφοι: 28 75,7%
  • Δεν πειράζουν οι κίνδυνοι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να μη το ρισκάρουμε

Ψήφοι: 4 10,8%
  • Δεν ξέρω.

Ψήφοι: 2 5,4%
  • Τίποτα από τα παραπάνω, την άποψή μου θα τη γράψω σε post

Ψήφοι: 2 5,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Πίσω στο κλουβί είπαμε.......... 
Ξημερώματα Σαββάτου αγκαλιά με τα πλήκτρα... Ακόμα και ως δήθεν καπιτάλας αποτυχημένος είσαι. Μια αστεία μετριότητα που φαντασιώνεται να γίνει εκατομμυριούχος με Ασιατικά μοντέλα.......
Ενας Σαλιέρι είσαι. Τίποτα άλλο. Αλλος ένας αποτυχημένος δήθεν καπιταλιστής που έχει ονείρωξή του ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει. Γιατί ακόμα και επιτυχημένος καπιταλιστής χρειάζεται δυό δράμια μυαλό..... Για σένα στο δικό σου σύστημα είναι ολόκληρη φορτωτική.

με προσφωνείς εμένα καπιταλιστη ... και καλά κάνεις ...

εσυ για τον εαυτό σου τι χαρακτηρισμό θα έδινες ? μηπως .... αποτυχημένο - κακομοίρη καπιταλιστη ? εγω για τέτοιο σε κοβω ...

Επισκέπτης
Πολλοι φραγκατοι την σημερον ημερα εχουνε χασει τελειως το μετρο...

Ειδικα μετα το '89 σου λενε ειμεθα οι νικητες,η ιστορια σταματα εδω.ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ...

Τεραστια αλαζονεια,σαν και αυτη που εχουνε ορισμενες πουτανες(οχι ολες,ευτυχως για αυτες)που νομιζουν οτι επειδη πουλανε το μουνι τους και τα πιανουν χοντρα μας εχουνε πιασει κοροιδα και μας κρατανε απο τα αρχιδια...

Κουνια που σας κουναγε πουλακια μου γιατι η Υβρις δεν μενει ατιμωρητη,και ο τοκος για την επαρση σας θα πεσει στην κουτρα σας και θα ειναι πολυ βαρυς.

Μιλα για Ντουμπαι,και Μοσχα ο Athens1 και το τεκετζιδικο την Γκοα,αλλα ξεχνα τις ταραχες προσφατα στο Καιρο,στην Σομαλια και στο Λιβανο για τις τιμες των τροφιμων.Γιατι οταν τα λεφτα δεν φτανουν για ψωμι,αφου οι μαγκες στα χρηματιστηρια τροφιμων"παιζουν"με τις τιμες σιταριου και καλαμποκιου που ακομη δεν εχει καν σπαρθει,τι να τα κανεις τα κινητα?Με αυτα τα κολπα που αποσκοπουν στο μεγιστο κερδος και μονον,αδιαφορωντας πληρως για τον ανθρωπο,δεν μπορει να υπαρχει καμμια πραγματικη προοδος.

Να φανε παντεσπανι μηπως,οπως ειπε η Αντουανετα η Μαριω?Υποθετω Athens1 οτι γνωριζεις που κατεληξε η κυρια αυτη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.113
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• salieri.jpg
    salieri.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 20

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όταν έβρεχε ο θεός μυαλά,  χρήμα και ... κατι άλλο .... εσυ που ήσουν ....
χρήμα έβρεχε ο πατέρας μου.
κάτι που εσύ Σαλιέρι μου στη μετριότητα της ύπαρξής σου κυνηγάς ακόμα. Αυτά που εμένα ο Θεός Σαλιέρι μου μου τα έδωσε απλόχερα, εσένα σε άφησε να τρέχεις στην Γουαδελούπη να κλέψεις καμμιά ιδέα να βγεις από την πουτάνα τη μετριότητά σου.
Μυαλά δεν βρέχει. Αυτά είτε στα δίδει ο Θεός Σαλιέρι μου, είτε όχι. Εσύ ακόμα περιμένεις να βρέξει Σαλιέρι μου μυαλά.

στο μέρος για ...... την καθημερινη σου μαλακία ? εμ τοτε ποιός σου φταιει ... εγω ?
Αργησα Σαλιέρι μου να σου απαντήσω.....
Μόλις τελείωσα από μια θεσπέσια μαλακία.... Κάτι που η μετριότητά σου δεν είναι ικανή ούτε αυτή να προσφέρει στη μιζέρια της μέτριας ύπαρξής σου.

Χίλιες φορές ο Μότσαρτ της μαλακίας παρά ο Σαλιέρι του καπιταλισμού.......
Φιλάκια Σαλιέρι μου.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Μην κακίζεις αυτούς... Να κακίζεις τους χιλιάδες Σαλιέρι και Athens1 που θέλουν απλά να αντιγράψουν αυτό που δεν μπόρεσαν ποτέ να αποκτήσουν. Αυτούς που μέσα στη μιζέρια της μετριότητάς τους δεν είναι ικανοί να καταλάβουν πως το μόνο μεγάλο έργο που μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία και τον εαυτό τους είναι η αυτοκτονία.

Τεραστια αλαζονεια,σαν και αυτη που εχουνε ορισμενες πουτανες(οχι ολες,ευτυχως για αυτες)που νομιζουν οτι επειδη πουλανε το μουνι τους και τα πιανουν χοντρα μας εχουνε πιασει κοροιδα και μας κρατανε απο τα αρχιδια...
Και πάλι μην κακίζεις αυτούς. Μην κακίζεις τον Μότσαρτ. Οταν ο ανταγωνισμός είναι τόσο αστείος κάπου χάνεις το μέτρο.......

Μιλα για Ντουμπαι,και Μοσχα ο Athens1 και το τεκετζιδικο την Γκοα,αλλα ξεχνα τις ταραχες προσφατα στο Καιρο,στην Σομαλια και στο Λιβανο για τις τιμες των τροφιμων.Γιατι οταν τα λεφτα δεν φτανουν για ψωμι,αφου οι μαγκες στα χρηματιστηρια τροφιμων"παιζουν"με τις τιμες σιταριου και καλαμποκιου που ακομη δεν εχει καν σπαρθει,τι να τα κανεις τα κινητα?Με αυτα τα κολπα που αποσκοπουν στο μεγιστο κερδος και μονον,αδιαφορωντας πληρως για τον ανθρωπο,δεν μπορει να υπαρχει καμμια πραγματικη προοδος.

Αγαπητέ η μετριότητα δεν κοιτά τίποτα άλλο από το πως να βγει από τη μιζέρια της. Και η μόνη διέξοδος είναι η ματαιοδοξία, η μισαλλοδοξία και η αντιγραφή. Γιατί στην περίπτωση που κοιτάξει τον εαυτό της στο κάτοπτρο πρέπει να αυτοκτονήσει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φίλε εάν μου το δώσεις θα μου επιτρέψεις και τα μπινελίκια από τα πρώτα ποστ.
Εχω διαβάσει απίστευτα πράγματα εδώ μέσα.΄
Πραγματικά υπάρχουν φορές που θέλω να κάνω λοβοτομή......Να μην διαβάζω και ακούω άλλο αυτά που διαβάζω και ακούω.
Εχω καταλήξει ότι σίγουρα υπάρχει προβληματικό DNA. Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να πολεμήσω τη λογική του λογικού και του προφανούς και να ακολουθήσω τη λογική του παραλόγου. Σήμερα είδα στον δρόμο να πλακώνονται έξω από βενζινάδικο για μια βδομάδα βενζίνη..... Εάν αύριο γινόταν πόλεμος, αυτοί θα σκοτώνονταν μεταξύ τους για ένα πιάτο φαί και όχι με τον εχθρό.
Νιώθω απίστευτα άτυχος που έχω το μυαλό που έχω. Ολοι οι γνωστοι, συγγενείς και φίλοι υποκλίνονται, με σέβονται, με ρωτάνε, με ακούνε προσεκτικά, με ακολουθούν πολλές φορές. Δύσκολο να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα γιατί δεν μπορείς αλλιώς. Μεγάλη κατάρα. Ο πατέρας μου και η μάνα μου έχουν ακούσει απίστευτα γαμωσταυρίδια γιατί προσπαθώ καιρό να βρω από που κληρονόμησα την κόντρα σκέψη και δεν βρίσκω άκρη. Χίλιες φορές ραγιάς, σκλάβος, ηλίθιος, μουνόδουλος, καλοπερασάκιας, χαφιές, γλείφτης, λαμόγιο, ρεμούλας, μαμάκιας, μουνάκιας, απατεώνας, κλικαδόρος, κομματόσκυλο, παπατζής, φαφλατάς, μασκαράς, τσαρλατάνος παρά ο γολγοθάς που περνάω τόσα χρόνια. Κουράστηκα να προσπαθώ να αποδείξω το προφανές, το λογικό, το σωστό, το δίκαιο, το καλό, το ωραίο, το ειρηνικό, το κοινωνικό, το μέτρο, το ώριμο, το όμορφο.
Γαμώ την κοινωνία μου και την φαιά ουσία μου.

Ο ένας ισχυρίζεται ότι έχει εξοχικό στη λίμνη κόμο και ότι οι αγορές ενέγειας κρέμονται από τρίχα στ' @@ του, ο άλλος ότι υποφέρει επειδή είναι πολύ έξυπνος και οι συνάνθρωποί του δεν τον καταλαβαίνουν...

Τελικά, πρέπει να είμαι να είμαι ο μόνος φτωχός, αποτυχημένος, άσχημος, καθυστερημένος, που δεν έχει κάνει ποτέ του ούτε μια πουτάνα να χύσει σε αυτό το site...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
είχα την εντύπωση οτι η θεματολογία του θρεντ αναφέρεται στην Πυρηνική Ενέργεια η τουλάχιστον ευρύτερα στην ενεργειακή παραγωγή και τις επιπτώσεις της ...
διαπιστωνω οτι κάποιοι εδω συγχέουν την κοινωνική κριτική και την πορεία της τυχης λαων και ανθρώπων - μέχρι και την παγκόσμια τιμολογιακή πορεία των τροφίμων - με τα λεγόμενά μου ...
κάποιοι έφτασαν να ευχονται την καταστροφή υλική και ηθική μου αλλά και να αμφισβητούν οτιδήποτε εκφράσω ....
άξιος ο μισθός τους !! ίσως τους έμεινε η συνήθεια απο τα φοιτητικά αμφιθέατρα του τοσο πετυχημένου ελληνικου εκπαιδευτικου συστήματος ....
η ίσως και απο το χωρο του δημοσίου όπου εργάζονται ...

τι να πω ? οταν ετσι αντιμετωπίζονται τα θεματα ... με τη μέθοδο ... διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο ... ε τοτε γιατι να αναρωτιέσαι γιατι ζουν μια τοσο υποβαθμισμένη ζωή οι νεοέλληνες στην παιδεία υγεία περιβάλλον εργασία κοινωνικές παροχές ... γενικά σε όλα και καθε τι ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ο ένας ισχυρίζεται ότι έχει εξοχικό στη λίμνη κόμο και ότι οι αγορές ενέγειας κρέμονται από τρίχα στ' @@ του, ο άλλος ότι υποφέρει επειδή είναι πολύ έξυπνος και οι συνάνθρωποί του δεν τον καταλαβαίνουν...

Τελικά, πρέπει να είμαι να είμαι ο μόνος φτωχός, αποτυχημένος, άσχημος, καθυστερημένος, που δεν έχει κάνει ποτέ του ούτε μια πουτάνα να χύσει σε αυτό το site...

εγω τουλάχιστον δηλωνω συμπαράσταση ....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Ειδικα μετα το '89 σου λενε ειμεθα οι νικητες,η ιστορια σταματα εδω.ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ...

Κουνια που σας κουναγε πουλακια μου γιατι η Υβρις δεν μενει ατιμωρητη,και ο τοκος για την επαρση σας θα πεσει στην κουτρα σας και θα ειναι πολυ βαρυς.

Να φανε παντεσπανι μηπως,οπως ειπε η Αντουανετα η Μαριω?Υποθετω Athens1 οτι γνωριζεις που κατεληξε η κυρια αυτη.

να σε ευχαριστήσω καλοπροαίρετε supermouse για τις ευχές σου .....

Επισκέπτης
ακολουθείς μοναχική πορεία χαμένη απο χέρι ...
η ανθρώπινη φύση επιλέγει δρόμους κέρδους επιτυχίας ανόδου και καταξίωσης ...
το μέλλον είναι μετρήσιμο, δίδοντας προτεραιότητα στα οικονομικά θέματα και στα της κερδοφορίας όπως έχουν επιλέξει εκατομμύρια ατόμων ανα την υφήλιο ποθ θέλουν το δικό τους προσωπικο εισόδημα να αυξηθεί και να ζήσουν όπως οι του δυτικού κόσμου ...
και αυτα αναεξάρτητα απο την δική σου θέληση και επιλογές ....
το περιβάλλον και οι άνθρωποι στους οποίους ανήκει εκείστην Κίνα, Ινδία, Ρωσσία, Περιοχή Κόλπου, εχουν κανει τις επιλογές τους και προχωρούν με αφάνταστα γοργούς ρυθμούς ....
Ουτε δημοσιος υπαλληλος ειμαι,ουτε τριτοβαθμια εκαπαιδευση εχω και αυτο το post το εκανες εσυ.Οπως βλεπεις καμμια σχεση δεν εχει με την θεματολογια του thread.Και νισαφι με αυτο το ανεκδοτο για το κακο κρατος και τους τεμπεληδες Δ.Υ.Οι φιλοι σου οι τραπεζιτες βρηκαν προσφατα τα ζορια με τα subprimes και κλαψουριζουν να πεσουν τα επιτοκια για να μην κλεισει το μαγαζι τους.Αλλα αυτος ειναι καλος κρατικος παρεμβατισμος βεβαια,οι μισθοι να μην αυξηθουν,γιατι τοτε το κρατος δεν αφηνει λεει ελευθερη την αγορα.

Και προσωπικα δεν ειμαι εναντιον της χρησης πυρηνικης ενεργειας για ειρηνικους σκοπους αλλα στην Ελλαδα της αρπαχτης και της ρεμουλας ενα τοσο επικινδυνο δυνητικα εγχειρημα,εχει δεκα εως εκατο φορες περισσοτερες πιθανοτητες να καταληξει σε καταστροφη.Παραβλεποντας την σεισμογενεια της χωρας που οι Ιαπωνες αντιμετωπιζουν,στην δικια τους περιπτωση.

Δεν ειναι μετρησιμη ομως η πεινα?Δεν γινονται ταραχες στον αναπτυσσομενο κοσμο για τις τιμες των τροφιμων?Τι στον πουτσο ειναι αυτη η προσωπικη επιτυχια,ανοδος και καταξιωση οταν το εισοδημα σου δεν φτανει για να φας?Ειναι δηλαδη σωστη επιλογη για μια χωρα σαν την Ινδια να αναπτυσει πυρηνικη τεχνολογια την στιγμη που μερος του πλυθησμου δεν ξερει να διαβαζει,και δεν εχει προσβαση σε καθαρο νερο?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ουτε δημοσιος υπαλληλος ειμαι,ουτε τριτοβαθμια εκαπαιδευση εχω και αυτο το post το εκανες εσυ.Οπως βλεπεις καμμια σχεση δεν εχει με την θεματολογια του thread.Και νισαφι με αυτο το ανεκδοτο για το κακο κρατος και τους τεμπεληδες Δ.Υ.Οι φιλοι σου οι τραπεζιτες βρηκαν προσφατα τα ζορια με τα subprimes και κλαψουριζουν να πεσουν τα επιτοκια για να μην κλεισει το μαγαζι τους.Αλλα αυτος ειναι καλος κρατικος παρεμβατισμος βεβαια,οι μισθοι να μην αυξηθουν,γιατι τοτε το κρατος δεν αφηνει λεει ελευθερη την αγορα.

Και προσωπικα δεν ειμαι εναντιον της χρησης πυρηνικης ενεργειας για ειρηνικους σκοπους αλλα στην Ελλαδα της αρπαχτης και της ρεμουλας ενα τοσο επικινδυνο δυνητικα εγχειρημα,εχει δεκα εως εκατο φορες περισσοτερες πιθανοτητες να καταληξει σε καταστροφη.Παραβλεποντας την σεισμογενεια της χωρας που οι Ιαπωνες αντιμετωπιζουν,στην δικια τους περιπτωση.

Δεν ειναι μετρησιμη ομως η πεινα?Δεν γινονται ταραχες στον αναπτυσσομενο κοσμο για τις τιμες των τροφιμων?Τι στον πουτσο ειναι αυτη η προσωπικη επιτυχια,ανοδος και καταξιωση οταν το εισοδημα σου δεν φτανει για να φας?Ειναι δηλαδη σωστη επιλογη για μια χωρα σαν την Ινδια να αναπτυσει πυρηνικη τεχνολογια την στιγμη που μερος του πλυθησμου δεν ξερει να διαβαζει,και δεν εχει προσβαση σε καθαρο νερο?

απλά απάντησα σε προηγούμενο συνομιλητή ...

η Πυρηνική ενέργεια αποτελλεί λύση - υπο προυποθέσεις - στην επερχόμενη ενεργειακή κρίση.
τωρα στο θέμα της ελλάδος δεν ειναι απαραιτητο η κατασκευη και λειτουργεία των μονάδων να γινει απο έλληνες. Οι μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες ΕΟΝ, RWE, ELECTRABEL και άλλες, έχουν σχέδια γνώση και την δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν με ορθο και αποδοτικο τροπο.

Οσο για τα της Ινδίας και του 3ου κόσμου δεν ειμαι εγω αυτός που θα απολογηθεί για τα πεπραγμενα τους ...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
κύλισε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι του...
Πουτάνα Δεξιά που αγκαλιάζεις ότι ευφυέστερο κυκλοφορεί......... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Πήγαινε μέχρι την Γκόα, μπάς και ξεστραβωθείς
και καταλάβεις τι γίνεται στον κόσμο  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η Πυρηνική ενέργεια αποτελλεί λύση - υπο προυποθέσεις - στην επερχόμενη ενεργειακή κρίση.
τωρα στο θέμα της ελλάδος δεν ειναι απαραιτητο η κατασκευη και λειτουργεία των μονάδων να γινει απο έλληνες. Οι μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες ΕΟΝ, RWE, ELECTRABEL και άλλες, έχουν σχέδια γνώση και την δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν με ορθο και αποδοτικο τροπο.
Νάτος και ο υπερασπιστής των τεράστιων ενεργειακών πολυεθνικών όπου έχει εκατομμύρια μετοχές και παίρνει κάθε χρόνο μέρισμα το ελληνικό ΑΕΠ.....
Νάτος ο νέος Αλογογκούφης που μας λέει ότι η κατασκευή και λειτουργία πρέπει να γίνεται από ξένους. Οπως ακριβώς και στις Ασιατικές χώρες..... Τώρα στ αρχίδια μας εάν ο μισθός των ντόπιων θα είναι 100Ευρώ το μήνα και η χώρα γίνει νέα χώρα της Λατινικής Αμερικής. Το μοντέλο της μιας μισής Ηπείρου να κάνει πίπες στην άλλη μισή πραγματικά με συγκινεί και μου δίνει όραμα και ελπίδα για ένα μέλλον γεμάτο χαμπουργκεράδες Σαλιέρηδες να τρώνε απ τα έτοιμα των σκλάβων......
Ευτυχώς που ακόμα σ αυτή τη χώρα μαλάκες Σαλιέρηδες αυτοεξορίζονται... Το κακό είναι ότι κάποιοι μες τη βλακεία και μετριότητα που τους δέρνει έχουν αρχίσει και αποθεώνουν Αλαγογκούφηδες και ζαγορίτες.   

Οσο για τα της Ινδίας και του 3ου κόσμου δεν ειμαι εγω αυτός που θα απολογηθεί για τα πεπραγμενα τους ...

Σωστά. Εσύ απλά αποθεώνεις το μοντέλο που εφραμόζουν.
Εγώ πάντως θέλω να επιστρέψει η θανατική ποινή. Οχι για τους θανατοποινίτες. Για τους Σαλιέρηδες. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πήγαινε μέχρι την Γκόα, μπάς και ξεστραβωθείς
και καταλάβεις τι γίνεται στον κόσμο  :grin:
Μπα δε χρειάζεται....
Πριν από μερικούς μήνες ήρθε από την εταιρεία μας "ινδός γκουρού" με μισθό 150 ντολλάρια το μήνα για να μας βοηθήσει σε ένα πολύ δύσκολο πρότζεκτ με πολλά λεφτά κέρδος......
Ο γκουρού έπρεπε σε ένα μήνα να βγάλει όσα δεν θα κατάφερναν 2-3 Ελληνες μαζί...
Δούλευε 18 ώρες την ημέρα, Δεν έβγαινε ποτέ από το ξενοδοχείο και την εταιρεία.
Προς το τέλος και ενώ το έργο δεν πήγαινε και πολύ καλά, ο γκουρού κατέρρευσε. Τον έπιασαν αφόρητοι πόνοι στο στομάχι και άρχισε να φτύνει αίμα.....
Ευτυχώς που δε χρειάζεται να πηγαίνω εγώ εκεί... Ερχεται το μοντέλο σε μένα να μου υπενθυμίζει τι με περιμένει από τους τέσσερις χιλιάδες εκατομμυριούχους κιτρινιάρηδες που θα σκίσουν την οικονομική ανάπτυξη του πλανήτη και θα δημιουργήσουν νέα τάξη ινδοκινέζων που στην κυριολεξία πλέον "θα φτύνουν αίμα" για το καλό του νέου μοντέλου ανάπτυξης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.
ΑγαμοιΘήται ρε. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Νάτος και ο υπερασπιστής των τεράστιων ενεργειακών πολυεθνικών όπου έχει εκατομμύρια μετοχές και παίρνει κάθε χρόνο μέρισμα το ελληνικό ΑΕΠ.....
Νάτος ο νέος Αλογογκούφης που μας λέει ότι η κατασκευή και λειτουργία πρέπει να γίνεται από ξένους. Οπως ακριβώς και στις Ασιατικές χώρες..... Τώρα στ αρχίδια μας εάν ο μισθός των ντόπιων θα είναι 100Ευρώ το μήνα και η χώρα γίνει νέα χώρα της Λατινικής Αμερικής. Το μοντέλο της μιας μισής Ηπείρου να κάνει πίπες στην άλλη μισή πραγματικά με συγκινεί και μου δίνει όραμα και ελπίδα για ένα μέλλον γεμάτο χαμπουργκεράδες Σαλιέρηδες να τρώνε απ τα έτοιμα των σκλάβων......
Ευτυχώς που ακόμα σ αυτή τη χώρα μαλάκες Σαλιέρηδες αυτοεξορίζονται... Το κακό είναι ότι κάποιοι μες τη βλακεία και μετριότητα που τους δέρνει έχουν αρχίσει και αποθεώνουν Αλαγογκούφηδες και ζαγορίτες.   

Σωστά. Εσύ απλά αποθεώνεις το μοντέλο που εφραμόζουν.
Εγώ πάντως θέλω να επιστρέψει η θανατική ποινή. Οχι για τους θανατοποινίτες. Για τους Σαλιέρηδες. 

Θέλεις δηλαδή να μας πεις θάνατος σου η ζωή μου ?

εκεί που την φέρατε την ελλάδα με τα λεγόμενα και διαπραττόμενα υφ'υμων .... κάπου εκεί θα καταλήξει σύντομα ...

πάντως οτι τον πρωτο λόγο θα τον εχουν πλέον μη έλληνες στα της ελλάδος εχει φανεί στον ΟΤΕ, σύντομα στα λιμάνια, στην ΔΕΠΑ, ΔΕΠ, ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, COSMOTE, WIND, EYDAP και πάει λέγοντας ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μπα δε χρειάζεται....
Πριν από μερικούς μήνες ήρθε από την εταιρεία μας "ινδός γκουρού" με μισθό 150 ντολλάρια το μήνα για να μας βοηθήσει σε ένα πολύ δύσκολο πρότζεκτ με πολλά λεφτά κέρδος......
Ο γκουρού έπρεπε σε ένα μήνα να βγάλει όσα δεν θα κατάφερναν 2-3 Ελληνες μαζί...
Δούλευε 18 ώρες την ημέρα, Δεν έβγαινε ποτέ από το ξενοδοχείο και την εταιρεία.
Προς το τέλος και ενώ το έργο δεν πήγαινε και πολύ καλά, ο γκουρού κατέρρευσε. Τον έπιασαν αφόρητοι πόνοι στο στομάχι και άρχισε να φτύνει αίμα.....
Ευτυχώς που δε χρειάζεται να πηγαίνω εγώ εκεί... Ερχεται το μοντέλο σε μένα να μου υπενθυμίζει τι με περιμένει από τους τέσσερις χιλιάδες εκατομμυριούχους κιτρινιάρηδες που θα σκίσουν την οικονομική ανάπτυξη του πλανήτη και θα δημιουργήσουν νέα τάξη ινδοκινέζων που στην κυριολεξία πλέον "θα φτύνουν αίμα" για το καλό του νέου μοντέλου ανάπτυξης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.
ΑγαμοιΘήται ρε. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τρέμε λοιπόν τι σε περιμένει !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τρέμε λοιπόν τι σε περιμένει !!!
φιλαράκο σου είπα και στο ξαναλέω.
Οσο εσύ θα φιλάς εκτός ελλάδας κατουρημένες ποδιές για ένα χάμπουργκερ και το ενοίκιό σου εγώ θα έχω εδώ στην Ελλάδα λεφτά και για τα εγγόνια μου. Εχω και αρκετά και εις τας Ελβετίας...
Το κακό είναι ότι εγώ έχω αρκετή φαιά ουσία να θέλω το ίδιο και για τους λοιπούς έλληνες.
Εσύ κακομοίρης, μέτριος, πουθενάς, ανύπαρκτος θα προσπαθείς μέχρι να πεθάνεις να πάρεις τη θέση μου. Οπως και όλοι οι τυπικοί κομπλεξικοί νεοέλληνες.....
Συνέχισε από εκεί που είσαι τη μίζερη ζωή σου. Τον Μπιλ Γκέιτς όμως μόνο εμφανισιακά μπορείς να τον προσεγγίσεις...........
Ξέρω η ζωή είναι πουτάνα και καριόλα. Και γίνεται ακόμα πιο καριόλα και πουτάνα όταν το κεφάλαιο βρίσκεται σε χέρια υγιών αριστερών.
Γιατί βέβαια ο γύφτος μέτριος αυτοεξόριστος νεοέλληνας θέλει τον αριστερό μόνο γλείφτη, τελευταίο, άχρηστο, βλάκα, φτωχό και δούλο. Ο μεγαλύτερος όμως εφιάλτης του ανύπαρκτου όψιμου καπιτάλα είναι να κυκλοφορούν όλοι οι αριστεροί φτωχοί με Μερσεντέ......... Ερχεται η ώρα σας ανύπαρκτοι ονειροπόλοι της απάτης, του φόβου, της δουλείας και την εκμετάλλευσης.
Και πού σαι Σαλιέρι.....
Ολες οι αυτοκρατορίες έπεσαν εκ των έσω... Αν σου φτάνει το πίτουρο που έχει για κάψιμο η μέτρια εγκεφαλική σου μηχανή να καταλάβει τι εννοώ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
φιλαράκο σου είπα και στο ξαναλέω.
Οσο εσύ θα φιλάς εκτός ελλάδας ...................Εσύ κακομοίρης, μέτριος, πουθενάς, ανύπαρκτος θα προσπαθείς μέχρι να πεθάνεις να πάρεις τη θέση μου. Οπως και όλοι οι τυπικοί κομπλεξικοί νεοέλληνες.....
Συνέχισε από εκεί που είσαι τη μίζερη ζωή σου. Τον Μπιλ Γκέιτς όμως μόνο εμφανισιακά μπορείς να τον προσεγγίσεις...........
Ξέρω η ζωή είναι πουτάνα και καριόλα. Και γίνεται ακόμα πιο καριόλα και πουτάνα όταν το κεφάλαιο βρίσκεται σε χέρια υγιών αριστερών.
Γιατί βέβαια ο γύφτος μέτριος αυτοεξόριστος νεοέλληνας θέλει τον αριστερό μόνο γλείφτη, τελευταίο, άχρηστο, βλάκα, φτωχό και δούλο. Ο μεγαλύτερος όμως εφιάλτης του ανύπαρκτου όψιμου καπιτάλα είναι να κυκλοφορούν όλοι οι αριστεροί φτωχοί με Μερσεντέ......... Ερχεται η ώρα σας ανύπαρκτοι ονειροπόλοι της απάτης, του φόβου, της δουλείας και την εκμετάλλευσης.
Και πού σαι Σαλιέρι.....
Ολες οι αυτοκρατορίες έπεσαν εκ των έσω... Αν σου φτάνει το πίτουρο που έχει για κάψιμο η μέτρια εγκεφαλική σου μηχανή να καταλάβει τι εννοώ.

χαχαχαχαχα γαματο τον εστειλες τον τυπο  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

εχουν πολυ πλακα οι αυτοεξοριστοι αποτυχημενοι (αγαμητοι?  :hmm:)

Με σεβασμο στουσ επιτυχημενους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom