φίλε εάν μου το δώσεις θα μου επιτρέψεις και τα μπινελίκια από τα πρώτα ποστ.
Εχω διαβάσει απίστευτα πράγματα εδώ μέσα.΄
Πραγματικά υπάρχουν φορές που θέλω να κάνω λοβοτομή......Να μην διαβάζω και ακούω άλλο αυτά που διαβάζω και ακούω.
Εχω καταλήξει ότι σίγουρα υπάρχει προβληματικό DNA. Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να πολεμήσω τη λογική του λογικού και του προφανούς και να ακολουθήσω τη λογική του παραλόγου. Σήμερα είδα στον δρόμο να πλακώνονται έξω από βενζινάδικο για μια βδομάδα βενζίνη..... Εάν αύριο γινόταν πόλεμος, αυτοί θα σκοτώνονταν μεταξύ τους για ένα πιάτο φαί και όχι με τον εχθρό.
Νιώθω απίστευτα άτυχος που έχω το μυαλό που έχω. Ολοι οι γνωστοι, συγγενείς και φίλοι υποκλίνονται, με σέβονται, με ρωτάνε, με ακούνε προσεκτικά, με ακολουθούν πολλές φορές. Δύσκολο να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα γιατί δεν μπορείς αλλιώς. Μεγάλη κατάρα. Ο πατέρας μου και η μάνα μου έχουν ακούσει απίστευτα γαμωσταυρίδια γιατί προσπαθώ καιρό να βρω από που κληρονόμησα την κόντρα σκέψη και δεν βρίσκω άκρη. Χίλιες φορές ραγιάς, σκλάβος, ηλίθιος, μουνόδουλος, καλοπερασάκιας, χαφιές, γλείφτης, λαμόγιο, ρεμούλας, μαμάκιας, μουνάκιας, απατεώνας, κλικαδόρος, κομματόσκυλο, παπατζής, φαφλατάς, μασκαράς, τσαρλατάνος παρά ο γολγοθάς που περνάω τόσα χρόνια. Κουράστηκα να προσπαθώ να αποδείξω το προφανές, το λογικό, το σωστό, το δίκαιο, το καλό, το ωραίο, το ειρηνικό, το κοινωνικό, το μέτρο, το ώριμο, το όμορφο.
Γαμώ την κοινωνία μου και την φαιά ουσία μου.