Τέτοιου είδους έρευνες έχουν γίνει και στο παρελθόν. Εδώ και μια δεκαετία περίπου τα αποτελέσματα τους απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το στερεότυπο του "εξαναγκασμού".
Το θέμα είναι γιατί μέχρι πρότινος αυτού του είδους οι έρευνες δεν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας; Γιατί όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τέτοιου είδους έρευνες δεν βρίσκουν χρηματοδότηση παρά το ενδιαφέρον τόσο της πολιτείας όσο και των διαφόρων οργανώσεων για τα δικαιώματα της γυναίκας;
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσθε ότι οι ερωτήσεις είναι ρητορικές.
Το καλο ειναι οτι αν οι στρπτιτζουδες ειναι πτυχιουχες, τοτε μπορεις να ανταλαξεις και μαι κουβεντα της προκοπης μαζι τους. Ενταξει αυτο δε σημαινει οτι αν μια δεν ειναι πτυχιουχος δεν μπορεις να συζητσεις μαζι της, απλα οι περισσοτερες απ'αυτες πετανε την μια μαλακια μετα την αλλη...
Αλήθεια σου είπε, κάνει την διπλωματική της στο στρηπτιτζάδικο πάνω στην Οικονομική Ανάπτυξη και Μεγένθυνση, μη σου πω κ Διείσδηση... Καλά είσαι σοβαρός ρε φίλε, όλες οι στρηπτιτζούδες το ίδιο παραμύθι λένε για να σε ενθουσιάσουν κ να τις κερνάς ποτά. Όποια Ρωσίδα έχω γνωρίσει στη ζωή μου, στρηπτιτζού ή μη, μου έλεγε πως σπούδαζε οικονομικά κ μάρκετινγκ στην χώρα της αλλά τα παράτησε επειδή δεν είχε λεφτά.