Νέα

Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
475
Πόντοι
21
Νομιζω η εξηγηση ειναι πιο απλη ... Σημερα ο αντρας εχει διεξοδους να διασκεδασει και να περασει την ωρα του και δεν καιγεται για σεξ οπως παλια ...το ιδιο και οι γυναικες φυσικα που χορταινουν τη ματαιοδοξια της με μερικα κλικ στο ινσταγκραμ χωρις καν να βγουν απο το σπιτι .... Φυσικα και γινεται σεξ αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι πρωτη προτεραιοτητα ...

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
όταν λεει δεν κάνουν σεξ ...μιλάμε για ζευγάρια που ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σεξ και ΔΕΝ κάνουν! Σχολιάζουμε το παράξενο αυτό γεγονός.Το να έχεις τη γυναίκα σπιτι και να μην πεφτει σεξ!
Αν δεν έχεις γκόμενα...δεν έχεις γυναίκα....τότε έχεις άλλα προβλήματα να λύσεις πριν φτάσεις στο σεξ!!!!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Το λαθος ειναι να εξαρτας το σεξ απο αλλο ατομο.
Εγω απο τοτε που εκανα δεσμο με την παλαμη μου ησυχασα.
Τραβαω κατι θεικες μαλακιες και χυνω βασιλικα.
Αν βαρεθω να γαμαω τη δεξια μου χουφτα τοτε στρεφομαι προς την αριστερη.
Πολλες φορες τραβαω μαλακια και με τα δυο χερια.
Μετα δεν πλενω τα χερια και κανω χειραψιες με ομορφα μουνετα.
Εχει αλλη ομορφια το χαμογελο τους σε αυτη τη χειραψια.
Επισης η χουφτα μου εχει μεγαλη κατανοηση.Καθεται με ακουει δεν λεει ποτε οχι ουτε την πιανει ποτε πονοκεφαλος.
Επειδή ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται, σου έχω και ένα καινούργιο κόλπο που θα σου ανεβάσει την εμπείρια σε άλλα επίπεδα.
Πριν ξεκινήσεις κάθεσαι πάνω στο χέρι σου για κανένα 5ντάλεπτο. Αυτό μουδιάζει εντελώς σε σημείο να μην το αισθάνεσαι καθόλου, και έτσι όταν τραβάς μαλακία έχεις την αίσθηση ότι στην παίζει κάποιος άλλος… :O:2funny:

Ανεβασμένα πράγματα σου λέω…

Vasillakis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Επειδή ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται, σου έχω και ένα καινούργιο κόλπο που θα σου ανεβάσει την εμπείρια σε άλλα επίπεδα.
Πριν ξεκινήσεις κάθεσαι πάνω στο χέρι σου για κανένα 5ντάλεπτο. Αυτό μουδιάζει εντελώς σε σημείο να μην το αισθάνεσαι καθόλου, και έτσι όταν τραβάς μαλακία έχεις την αίσθηση ότι στην παίζει κάποιος άλλος… :O:2funny:

Ανεβασμένα πράγματα σου λέω…
Εγραψες φιλε μου.
Σε παραδέχομαι

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
- Άγχος, στρες / γενικά αιτία για πολλές αρρώστειες, καταστρέφει και το σώμα, αν δεν το καταπολεμήσεις η έλλειψη σεξ θα είναι μόνο ένα απο τα προβλήματά σου
- Κατάθλιψη που ρίχνει τη λίμπιντο / σίγουρα πρόβλημα για όσους έχουν κατάθλιψη, δεν έχουν όμως όλοι οι άνθρωποι
- Πολλές ώρες εργασίας / πρόβλημα για να κρατήσεις μια σχέση, αλλά μη γελιόμαστε δεν είναι έτσι όλη η ζωή του ανθρώπου
- Φοβισμένος άνδρας απέναντι στην σημερινή απελευθερωμένη γυναίκα / αν είσαι τόσο μαλάκας, ισχύει. Αυτός που συμπεριφέρεται έτσι, έχει φάει το σότρο που του σερβίρουν και έχει χάσει τη μπάλα, ποια να του κάτσει;

Θα σου προσθέσω ότι άντρες και γυναίκες ψάχνουν μεν τον τέλειο, δεν έχουν όμως τη διάθεση να προσπαθήσουν. Στη σημερινή εποχή οι άνθρωποι παραιτούμαστε υπερβολικα εύκολα και έτσι δε στεριώνουν οι σχέσεις.
Πολύ σωστό αυτό που λες πως σήμερα οι άνθρωποι παραιτούμαστε υπερβολικά εύκολα.
Αλλά από την άλλη δεν ζούμε και στα 50s που η ζωή κυλούσε πιο αργά και πιο απλά.
Σήμερα θέλεις πιο πολύ χρόνο για να γνωρίσεις κάποιον επειδή όλοι τρέχουμε σαν τους βέγγους και ο χρόνος περνάει αέρα.
Συν τοις άλλοις, για πιο λόγο να προσπαθήσεις απέναντι σε γυναίκες που σήμερα έχουν στο DNA τους ένα κάρο στερεότυπα που σε αποτρέπουν από το να συνεχίσεις μαζί τους και απαιτήσεις δυσανάλογες από αυτά που μπορούν να προσφέρουν;

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Νομίζω ο τίτλος έπρεπε να λέει,γιατι οι Έλληνες κάνουν λιγότερο σεξ, γιατί οι ελλεινιδες, μια χαρά σκύλο γαμιουντε με φίλους και γνωστούς από τις παρέες τους,αλλά και με πλούσιους, με μπαρμεν, ομπρέλα δες κτλ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Δεν δεχονται οι γυναικες να υποταχθουν στον ανδρα.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Τι συγκρίνεις ρε μάγκα?οι αφρικανες σεβονται τον άντρα δε είναι μαλακισμένες σα εδώ που κοιτάνε πως θα αρπάξουν μόνο,οι αφρικανες δίνουν το μουνι τους στους Αφρικανούς χωρίς καν να τις κερασουν πολλές φορές με έναν καφέ κέρασμα ή μια τυρόπιτα κάθονται,εδώ για να κάτσουν πρέπει να κέρασεις 50-100 ευρώ και αν,είχα φίλο που μέχρι να του κάτσει κέρασε φαγητά ποτα ρούχα τη Ελληνίδα μέχρι 3000 ευρώ.Οχι να μας λέει λοιπόν ο μουνοδουλος πάνω ότι είναι φυσιολογικό να πρέπει να κερνάμε Ελληνίδες για να μας κάτσουν στο εξωτερικό αυτά Αφρική,Σουηδία,Πολωνία ούτε κατά διάνοια,τα ζώα οι δικές μας μόνο αυτά όλα.
τζιμακος ις μπακ, γιεααα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
λεει οι ανθρωποι,μια χαρα σεξ κανουν οι ελλεινιδες,επρεπε να λεει οι ελληνες δεν κανουν σεξ,οχι οι ανθρωποι

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Νίκος Ζιάγκος: Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες, έρχονταν στο σπίτι 20-20

«Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια, είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς», είπε χαρακτηριστικά.

:erection:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946

«Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια, είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς», είπε χαρακτηριστικά.

Πρώτον: το νήμα αυτό ανήκει στα νήματα που ρωτάνε "πόσα χρήματα έχετε χαλάσει στα μπουρδέλα" ή "με πόσες βίζιτες έχετε πάει" , κ.λ.π.

Δεύτερον: δεν τον ήξερα τον τύπο από το όνομα, μέχρι που είδα την φάτσα του. Την έχω ξαναδεί(την φάτσα), αν δεν διάβαζα όμως ότι είναι ηθοποιός, θα έλεγα ότι είναι τηλεσελέμπριτης.

Τρίτον: μέχει την στιγμή που δημοσιεύθηκε το άρθρο, ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει ξεπεράσει τον Σφαλιάρα(τις παίρνει 20 - 20) , το "200 πίσω" είναι ΨΙΧΟΥΛΑ για τον τεράστιο ΡΟΚΟ της Ελλάδος.

Τέταρτον: το Μιτού τι λέει για τον αριθμό αυτό; Αναμένονται μηνύσεις;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Επίσης, το παρόν θέμα, απαντήθηκε, κλείστε το: οι άνδρες κάνουν λιγότερο σεξ γιατί ο Νίκος μας τις γαμάει όλες και δεν περισσεύουν για εμάς.

@flyman29: τεράστια υπόκλιση για το άβαταρ που έχεις, τον έναν, μοναδικό και ανεπανάληπτοαξέχαστο, DUDE!!!

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Ειναι γνωστο πως η γυναικα ειναι σημερα ετσι και αυριο γιουβέτσι.Με τον ρολο κ τις δουλειες π ειχε παλιοτερα ο αντρας φώναζε απο μακρια πως ηταν ο Άλφα.

Εχετε δει τα σκυλιά οταν δουν τον Άλφα πως καθονται καταχαμα;Ακομη και με λουριά δεμένα να ειναι απο τ αφεντικα και τα δυο.Υποτάσσονται.Ετσι και η γυναικα.

Ομως στις μερες που διανυουμε εχουν δωσει στη γυναικα το δικαιωμα να ειναι «οπως θελει».Ε,δεν ξερει πως θελει να ειναι!Απο αυτο ξεκιναν ολες οι μαλακιες.

Και οσο περισσοτερο βομβαρδίζεται,τοσο πιο πολυ γαμιεται ο Δίας.

Το να ειναι μια γυναικα απο κατω στο γαμησι και να τρωει και τα μπατσακια της-μαλλιοτραβηγματα,ειναι το ονειρο της.

Συντομα ομως επανέρχεται στο mood που δεν ξερει τι θελει και τι πρεπει και γινόμαστε πουτανα.

Οι γυναικες εχουν τα περισσοτερα ψυχολογικα,ομως εμεις εχουμε οι αντρες τις περισσοτερες αυτοκτονίες.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96

Άλλος παραμυθάς και αυτός, ναι την πήγαινε πούλμαν στο σπίτι του τις ελλεινιδες για να της γαμησει

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Πόσα εξώγαμα να έχει ο τύπος Νίκος Ζιάγκος; Το DNA του θα διαιωνίζεται ΑΙΩΝΙΑ, όταν οι υπόλοιποι από εμάς θα είμαστε αστρική σκόνη....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Πόσα εξώγαμα να έχει ο τύπος Νίκος Ζιάγκος; Το DNA του θα διαιωνίζεται ΑΙΩΝΙΑ, όταν οι υπόλοιποι από εμάς θα είμαστε αστρική σκόνη....
Κάτσε μην έχει εξώδικα από βιασμενες σε λίγο καιρό

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Ειναι γνωστο πως η γυναικα ειναι σημερα ετσι και αυριο γιουβέτσι.Με τον ρολο κ τις δουλειες π ειχε παλιοτερα ο αντρας φώναζε απο μακρια πως ηταν ο Άλφα.

Εχετε δει τα σκυλιά οταν δουν τον Άλφα πως καθονται καταχαμα;Ακομη και με λουριά δεμένα να ειναι απο τ αφεντικα και τα δυο.Υποτάσσονται.Ετσι και η γυναικα.

Ομως στις μερες που διανυουμε εχουν δωσει στη γυναικα το δικαιωμα να ειναι «οπως θελει».Ε,δεν ξερει πως θελει να ειναι!Απο αυτο ξεκιναν ολες οι μαλακιες.

Και οσο περισσοτερο βομβαρδίζεται,τοσο πιο πολυ γαμιεται ο Δίας.

Το να ειναι μια γυναικα απο κατω στο γαμησι και να τρωει και τα μπατσακια της-μαλλιοτραβηγματα,ειναι το ονειρο της.

Συντομα ομως επανέρχεται στο mood που δεν ξερει τι θελει και τι πρεπει και γινόμαστε πουτανα.

Οι γυναικες εχουν τα περισσοτερα ψυχολογικα,ομως εμεις εχουμε οι αντρες τις περισσοτερες αυτοκτονίες.
Πώς ορίζεται το "άλφα αρσενικό" στο ανθρώπινο είδος σήμερα?
Είναι ο άντρας που έχει λεφτά? Που είναι chad και έχει λεφτά? Που έχει και κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα??
Ρωτώ για κάποιον ορισμό που να ανταποκρίνεται στην σημερινή ελληνική κοινωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom