Νέα

Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
ξέχασα… πόσες καριολες βγήκαν για τον Βασαλο και είπαν ότι ήταν γκόμενες του ; (εκεί δεν γαμαγε ;)
Άντε ρουφα το ΝΟΥΝΟΥ σου και τραβά στην μαμά σου… και μην γράφεις ότι σου κατέβει…

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.994
Πόντοι
2.846
Εχω να κανω sex 9 μηνες και 2 μερες, ουτε μαλακια ουτε ονειρωξη, τιποτα
πρόσεξε γιατί το πουλάκι χαλάει αν δεν το χρησιμοποιείς. Καταστρέφονται τα αγγεία, δημιουργούνται ινώσεις κ.λπ.
Πήγαινε στα εργαζόμενα κορίτσια. Ή έστω παίχ' την, ακόμα κι η μαλακία είναι προτιμότερη απ' το τίποτα.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
690
Πόντοι
81
Νομιζω η εξηγηση ειναι πιο απλη ... Σημερα ο αντρας εχει διεξοδους να διασκεδασει και να περασει την ωρα του και δεν καιγεται για σεξ οπως παλια ...το ιδιο και οι γυναικες φυσικα που χορταινουν τη ματαιοδοξια της με μερικα κλικ στο ινσταγκραμ χωρις καν να βγουν απο το σπιτι .... Φυσικα και γινεται σεξ αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι πρωτη προτεραιοτητα ...
Χμμμ
Αρκετά εύστοχο το σχόλιο.
Πιστεύω ισχύει ως ένα βαθμό και έχω την αίσθηση ότι πρέπει να το έχω ξαναδιαβάσει σε αναλύσεις.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Εχω να κανω sex 9 μηνες και 2 μερες, ουτε μαλακια ουτε ονειρωξη, τιποτα
καπως ετσι νιωθω και γω τυπε.
δεν υπαρχει ουτε μερα τους τελευταιους 9 μηνες και 2 ημερες που να μην τον επαιξα, γαμησα, ή ειχα ονειρωξη.

μαλλον οταν εβρεχε τεστοστερονη εσυ κραταγες ομπρελα και εγω χορευα γυμνος :coffee:

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Βασικά δεν γαμαμε γιατί δε βρίσκουμε γκόμενά, όλα τα άλλα είναι μικρότερης σημασιας
Ξέρεις δε σημαίνει πως για να γαμας πρέπει να έχεις μόνο γκομενα,υπάρχουν και τα μπουρδέλα ξέρεις που σε βοηθάνε ώστε να μη είσαι αγαμητος.

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Πώς ορίζεται το "άλφα αρσενικό" στο ανθρώπινο είδος σήμερα?
Είναι ο άντρας που έχει λεφτά? Που είναι chad και έχει λεφτά? Που έχει και κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα??
Ρωτώ για κάποιον ορισμό που να ανταποκρίνεται στην σημερινή ελληνική κοινωνία.
Άλφα αρσενικό είναι ο κλασσικός,απλος άντρας δλδ ούτε τατουάζ να έχει ούτε σκουλαρίκια ούτε τραποντυσιματα ούτε τραποαλησιδες στο λαιμο κοινώς να πηγαίνει κοντρα στη μόδα να είναι κλασικός δλδ μπλούζα τζιν η φόρμα και τελος.Nu male είναι αυτός που έχει τατουάζ,σκουλαρίκια,τραποντυσιματα δλδ παει με τη μόδα δε είναι κλασσικός.πχ ένας μπάρμαν ή ένας τραπερ δε μπορεί να γίνει άντρας ποτέ πάντα θα είναι στη κατηγορία numale.Αντιθετα αυτός που δε έχει στιλ και ενδυμασία μπάρμαν και τραπερ ειναι άντρακλας α αρσενικό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Νομιζω η εξηγηση ειναι πιο απλη ... Σημερα ο αντρας εχει διεξοδους να διασκεδασει και να περασει την ωρα του και δεν καιγεται για σεξ οπως παλια ...το ιδιο και οι γυναικες φυσικα που χορταινουν τη ματαιοδοξια της με μερικα κλικ στο ινσταγκραμ χωρις καν να βγουν απο το σπιτι .... Φυσικα και γινεται σεξ αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι πρωτη προτεραιοτητα ...

Οι γυναίκες όντως καλύπτουν την έλλειψη σεξ με το ινσταγκραμ

Αλλά ο άντρας αν δεν γαμάει,δεν έχει γκόμενα,τον χτυπάει περισσότερο.Απόδειξη ότι μόλις βρει γκόμενα,σταματάει ότι άλλα χόμπι έκανε,παρατάει παρέες κλπ

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Άλφα αρσενικό είναι ο κλασσικός,απλος άντρας δλδ ούτε τατουάζ να έχει ούτε σκουλαρίκια ούτε τραποντυσιματα ούτε τραποαλησιδες στο λαιμο κοινώς να πηγαίνει κοντρα στη μόδα να είναι κλασικός δλδ μπλούζα τζιν η φόρμα και τελος.Nu male είναι αυτός που έχει τατουάζ,σκουλαρίκια,τραποντυσιματα δλδ παει με τη μόδα δε είναι κλασσικός.πχ ένας μπάρμαν ή ένας τραπερ δε μπορεί να γίνει άντρας ποτέ πάντα θα είναι στη κατηγορία numale.Αντιθετα αυτός που δε έχει στιλ και ενδυμασία μπάρμαν και τραπερ ειναι άντρακλας α αρσενικό.
Ειδικά αυτό με τη φόρμα που είπες είναι άλφα χαρακτηριστικό :buck2:
Ρε πάτε καλά;;;
Κλασικός άντρας είναι αυτός που έχει κομψότητα, προσωπικότητα, που προσέχει την εμφάνιση του και είναι σταράτος και δυναμικός. Τι φόρμες και μαλακίες. Αυτά είναι μπας κλας

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Ειδικά αυτό με τη φόρμα που είπες είναι άλφα χαρακτηριστικό :buck2:
Ρε πάτε καλά;;;
Κλασικός άντρας είναι αυτός που έχει κομψότητα, προσωπικότητα, που προσέχει την εμφάνιση του και είναι σταράτος και δυναμικός. Τι φόρμες και μαλακίες. Αυτά είναι μπας κλας
δε καταλαβαινομαστε μου φαινεται,θες να σου δωσω παραδειγμα?αντρικο ντυσιμο ειναι ο αλλος να φορεσει ενα απλο τζιν και μια απλη μπλουζα και τιποτα αλλο,ουτε τατουαζ ουτε σκουλαρικια ουτε τραποαλησιδες ουτε τιποτα,να ειναι ντυμενος πολυ απλος δε καταλαβαινεις?να μη ειναι ντυμενος σα τραπερ και σα μπαρμαν.Οι τραπερ και οι μπαρμαν ειναι φλωροι σε κατηγορια τελος.Ο αντρας εννοω πρεπει να ντυνεται underground δλδ μια απλη κλασσικη μπλουζα και ενα απλο τελειως τζιν και τιποτα αλλο.Τατουαζ,σκουλαρικια,τραποαλησιδες,τραποντυσιμο και ντυσιμο μπαρμαν ειναι φλωρικη κατασταση τελος.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
δε καταλαβαινομαστε μου φαινεται,θες να σου δωσω παραδειγμα?αντρικο ντυσιμο ειναι ο αλλος να φορεσει ενα απλο τζιν και μια απλη μπλουζα και τιποτα αλλο,ουτε τατουαζ ουτε σκουλαρικια ουτε τραποαλησιδες ουτε τιποτα,να ειναι ντυμενος πολυ απλος δε καταλαβαινεις?να μη ειναι ντυμενος σα τραπερ και σα μπαρμαν.Οι τραπερ και οι μπαρμαν ειναι φλωροι σε κατηγορια τελος.Ο αντρας εννοω πρεπει να ντυνεται underground δλδ μια απλη κλασσικη μπλουζα και ενα απλο τελειως τζιν και τιποτα αλλο.Τατουαζ,σκουλαρικια,τραποαλησιδες,τραποντυσιμο και ντυσιμο μπαρμαν ειναι φλωρικη κατασταση τελος.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.469
Πόντοι
6.946
καπως ετσι νιωθω και γω τυπε.
δεν υπαρχει ουτε μερα τους τελευταιους 9 μηνες και 2 ημερες που να μην τον επαιξα, γαμησα, ή ειχα ονειρωξη.

μαλλον οταν εβρεχε τεστοστερονη εσυ κραταγες ομπρελα και εγω χορευα γυμνος :coffee:
Αφού ο τύπος παρουσίασε έρευνες (του κώλου) που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότ η αποχή από κάθε είδους ερωτικής ικανοποίησης, ΩΦΕΛΕΙ τον οργανισμό, γιου ντοντ μπιλίιβ χιμ;

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Το χειρότερο για την σεξουαλική διάθεση είναι οι πορνοταινίες. Αυτός που παρακολουθεί εθίζεται στην εικόνα και μετά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Μακριά από τσόντες, μακριά... Αυτή είναι η κύρια αιτία του ότι οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Οι ανθρωποι σημερα κανουν λιγοτερο σεξ απο οτι παλιοτερα?

LOL

Που τα βρισκετε ολα αυτα.

Ειναι οπως οτι ολος ο κοσμος πειναει και τρωει απο τα σκουπιδια.

Καπως πρεπει να συντροφευσεις και τον αγαμητο.

Νημα φτιαγμενο και ραμμενο για παπαροιδεολογια αγαμητου subzero.
Σιγά εσυ κατουρα και λίγο,αν είχες ευκαιρίες για να γαμας Ελληνίδες δε θα ήσουν σε ένα σάιτ που είναι φτιαγμένο για μπουρδελιαρηδες που δε σταυρώνουν γυναίκα εκτός.Κοψε τις παπαριες και έλα στο πλανήτη που μένουμε όλοι.Οι Ελληνίδες πάνε με τους ελάχιστους μόνο και μπορώ να στο αποδείξω απο πολλά που μου έχουν πει και έχω δει και εγώ.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Οι ανθρωποι σημερα κανουν λιγοτερο σεξ απο οτι παλιοτερα?

LOL

Που τα βρισκετε ολα αυτα.

Ειναι οπως οτι ολος ο κοσμος πειναει και τρωει απο τα σκουπιδια.

Καπως πρεπει να συντροφευσεις και τον αγαμητο.

Νημα φτιαγμενο και ραμμενο για παπαροιδεολογια αγαμητου subzero.
Πες τα… γιατί με τους αγαμητους - κουασιμοδους, κάπως πρέπει να τους γλυκάνουν το χάπι !

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
Σιγά εσυ κατουρα και λίγο,αν είχες ευκαιρίες για να γαμας Ελληνίδες δε θα ήσουν σε ένα σάιτ που είναι φτιαγμένο για μπουρδελιαρηδες που δε σταυρώνουν γυναίκα εκτός.Κοψε τις παπαριες και έλα στο πλανήτη που μένουμε όλοι.Οι Ελληνίδες πάνε με τους ελάχιστους μόνο και μπορώ να στο αποδείξω απο πολλά που μου έχουν πει και έχω δει και εγώ.
Μπορεί να γαμαει τίποτα σκατοχοντρες 100 κιλά και πάνω,απο προξενιό παντα, αλλα πιθανόν να μη γαμαει τίποτα, και γλείφει τις ελλεινιδες μπας και βρει καμια

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Μπορεί να γαμαει τίποτα σκατοχοντρες 100 κιλά και πάνω,απο προξενιό παντα, αλλα πιθανόν να μη γαμαει τίποτα, και γλείφει τις ελλεινιδες μπας και βρει καμια
αυτο κανει προσπαθει να το παιξει θετικος με τις ελληνιδες μπας και βρει αλλα αρχιδια,ενας λουζερ ειναι σα ολους οσους ειναι εδω.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
αυτο κανει προσπαθει να το παιξει θετικος με τις ελληνιδες μπας και βρει αλλα αρχιδια,ενας λουζερ ειναι σα ολους οσους ειναι εδω.
η μπορει να ειναι κανας μπαρμπας 60χρονων κα να εχει μεινει στη εποχη του 1970 που γαμουσες ευκολα,εχει πολλους τετοιους εδω που ελεν η θαλασα εγινε γιαουρτι και τετοιες πιπες(λενε δηλαδη οτι τωρα βρισκεις πανευκολα γκομενα,ενω τοτε δεν εβρισκαν)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom