ΚΑΙ αλτσχάιμερ;Μηπως ηξερες και το ξεχασες;
Μην με τρελαίνεις και άλλο, Ρέγγα
ΚΑΙ αλτσχάιμερ;Μηπως ηξερες και το ξεχασες;
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. αφού κάποτε ήμασταν όλοι μας επισκέπτες..Μηπως ηξερες και το ξεχασες;
ΚΑΙ αλτσχάιμερ;
Μην με τρελαίνεις και άλλο, Ρέγγα
Δεν μου έφτανε η κουφαμάρα, έβγαλα και άλλα προβλήματα τώραΚαι τρελος; Χαχαχα!
Τύπε μήπως είσαι στραβος και όχι κουφός;Δεν μου έφτανε η κουφαμάρα, έβγαλα και άλλα προβλήματα τώρα
Χάλια είσαι και εσύ....Τύπε μήπως είσαι στραβος και όχι κουφός;
Εμένα τώρα που μου ανέβηκε η μυωπία δεν ακουω γιατί δεν βλέπω να διαβάσω τα χείλη...
Χάλια είσαι και εσύ....
Μπορεί να έχω ΚΑΙ στραβομάρα..αλλά τότε πώς γράφω στο κινητό; Με τυφλό σύστημα μάλλον.
Εγώ πάντως ρώτησα γιατί μου αρέσει πολύ το μαγιώ. Για να μας πει από πού το πήρε.Δεν μαρτυράμε, δεν μαρτυράμε.
Εγώ πάντως ρώτησα γιατί μου αρέσει πολύ το μαγιώ. Για να μας πει από πού το πήρε.
Ο Captain ξεφορτώνει τα τσουβάλια σόγια στο Πέραμα και δεν ασχολείται μαζί μας...
Ο Captain ξεφορτώνει τα τσουβάλια σόγια στο Πέραμα και δεν ασχολείται μαζί μας...
Εσένα, δηλαδή, δεν σου αρέσει το μαγιώ, ε; Μήπως σε άλλο χρωματάκι;
Κανείς από τους 2. Θα το κάνουμε δώρο για του Αγ. Βαλεντίνου.Θα το φορέσεις εσύ ή εγώ;
Κανείς από τους 2. Θα το κάνουμε δώρο για του Αγ. Βαλεντίνου.
Να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί, που μπούφο με ανεβάζουν, γαϊδούρι με κατεβάζουν....
Nαι , αλλά ηταν τότε που έκανα δίαιτα και είχα ρεψειΦίλε, στο avatar σου, εσύ είσαι;
Φτου σου! Κούκλος ήσουνα!Nαι , αλλά ηταν τότε που έκανα δίαιτα και είχα ρεψει
Ευχαριστώ τυπε, αν και αισθανόμουν κομμένος με τόσο λίγη τροφή.Φτου σου! Κούκλος ήσουνα!
Να ξανακάνεις δίαιτα, σου πάει!
Κατα πασα πιθανοτητα dogging κατασταση μεσα στα δαση, ο οδηγος τους χαλασε το ρομαντικο περιβαλλον.Δίπλα υπάρχουν και άλλοι, δεν είναι μόνοι τους. Καλό τανάκι η δικιά του, κορίτσι για σπίτι.