Νέα

Ψήφος για τη σφαγή Διστόμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mysterious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
προσπερνωντας τα σχιζοφρενικα παραληρηματα, που αν μη τι αλλο προκαλουν αφθονο γελιο,η εκπομπη του βαξεβανη για τις αποζημιωσεις,τη σφαγη του διστομου(μετα το 36 min) και τον ρολο των τοτε και των μετεπειτα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ κυβερνησεων στο θεμα των διεκδικησεων,προσφερεται για αρκετα συμπερασματα...

Ο Βαξεβάνης ειρήσθω εν παρόδω, είχε πρωτοστατήσει στην "αποκάλυψη" του σκανδάλου του βατοπεδίου, όταν εγαζόταν για τον υπόδικο κοντομηνούλη...
2-3 χρόνια μετά, ακόμη δεν ξέρουμε καν αν ζημιώθηκε το δημόσιο.
Τώρα αναπαράγει βρωμίτσες της δεκαετίας του '60....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Προσωπικά δεν αθωώνω κανένα και ειδικά τους Γερμανούς,
γιατί ως έλληνας και μόνο , δεν με ενδιαφέρει κανείς άλλος λαός , ειδικά δε οι γερμανοί.

Εσείς , τα γαμημένα κουμμούνια , έχετε διάφορες συμπάθειες και αντιπάθειες , ανάλογα την εποχή.Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που διέπραξαν το έγκλημα , οι κουμμουνιστές ήταν όμως οι ηθικοί αυτουργοί , όρος που γενικά χρησιμοποιείται από τη δικαιοσύνη
(εκτός αν μιλάμε για δικαιοσύνη κουμμουνιστών όπου τα πράγματα είναι απλά , όσοι δεν είναι κουμμουνιστές εκτελούνται).

Το γαμημένο κουμμουνι soupermouse όμως εδώ πάει να μας βγάλει λάδι τους ... Ιταλούς!
Οι Γερμανοί (γράφει το γαμημένο κουμμούνι) άρχισαν τις μαζικές εκτελέσεις μετά την ... συνθηκολόγηση των Ιταλών!!! Λες και οι Ιταλοί ήταν οι καλοί μας ... προστάτες!!!!
Και η Ελλάδα δεν μπλέχτηκε στον πόλεμο λόγω της Ιταλίας και της συμμάχου της Αλβανίας που της επιτέθηκαν το 1940 !!!!!!!

Αλλά τα γαμημένα κουμμούνια , λόγω συμπάθειας προς την Ιταλία για τη μετέπειτα ιστορία της (ερυθρές ταξιαρχίες και άλλα αριστερά ΣΚΑΤΑ) και λόγω λατρείας προς την Αλβανία (Ενβέρ Χότζας , έχθρα για την ελλάδα , επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδας κτλ) καμία αναφορά δεν κάνουν για την Ιταλία και την Αλβανία!!!!

Όπως ξεχνάνε και τη Βουλγαρία , που ήταν ο τρίτος κατακτητής
και αυτή λόγω της ... μετέπειτα πορείας της!!!!!!!!!
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Βουλγαρία ήταν και έδρα των εξόριστων κουμμουνιστών
και έδρα λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού του ΚΚΕ  μετά το 1949.
Από το σταθμό αυτό ακριβώς κατέδωσε στους Άγγλους ο Ζαχαριάδης την ταυτότητα του Γρίβα το 1955 !!!!!!!!!!

Μετά από αυτά συντρόφισσα αδελφάρα soupermouse,
βάλε καμιά άλλη επανάσταση εβραίων για άβαταρ.
Μετά τη γαλλική , μπορείς να βάλεις την οκτωβριανή (νεομβριανή με το νέο)
ή την επανάσταση της κούβας ....
εβραίοι πήραν την εξουσία σε όλες ....

(Αν δεν επρόκειτο για μαλάκα , ανεγκέφαλο , ηλίθιο , φελό ,
που τρώει τα σκατά που του σερβίρουν ΑΜΑΣΗΤΑ ,
θα ζητούσα να μας γράψει αν έχει στοιχεία ,
τι είδους ισότητα - ελευθερία - αδελφότητα απέκτησαν
οι απλοί γάλλοι μετά την επανάσταση του κώλου -που εχει για αβαταρ- και σε τι βελτιώθηκε η ζωή τους.
Γιατί ένας μη ηλίθιος , μπορεί να καταλάβει ότι το μόνο που απέκτησε η γαλλία ,
ήταν τη δυνατότητα να κυβερνάται από εβραίους ,
όπως ο Λεόν Μπλούμ και ο Σαρκοζί
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΒΑΣΙΛΕΥΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΒΟΥΡΒΩΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ).

laki ωραία τα λες για το ρόλο των κομμουνιστών...πέραν των χαρακτηρισμών :rolleyes:
Εκεί που διαφωνώ είναι για τη Γαλλική Επανάσταση. H Γαλλική Επανάσταση  έδωσε τα χαρακτηριστικά του Ευρωπαϊκού κράτους' χάρις το ρόλο του Ναπολέοντος, όχι χάρις σε κάτι κοπρόσκυλα κομμισάριους στυλ Ροβεσπιέρου που, άλλως, η συμβολή στην ιστορία θα ήταν μηδενική. Φιλελευθερισμός, Έθνικό κράτος, Ναπολεόντιος κώδικας κά. Οι Βουρβώνοι ήταν κάτι άχρηστοι, που ο λαός πείναγε to my knowledge..

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ο Βαξεβάνης ειρήσθω εν παρόδω, είχε πρωτοστατήσει στην "αποκάλυψη" του σκανδάλου του βατοπεδίου, όταν εγαζόταν για τον υπόδικο κοντομηνούλη...
2-3 χρόνια μετά, ακόμη δεν ξέρουμε καν αν ζημιώθηκε το δημόσιο.
Τώρα αναπαράγει βρωμίτσες της δεκαετίας του '60....
Το θέμα δεν είναι ποιος το λέει αλλά τι λέγεται.Το αν είναι βρωμίτσες και προβοκάτσιες ή αληθινά μένει να αποδειχθεί. Από τα όσα ελέχθησαν στην εκπομπή του δε βγήκε και κανένα συμπέρασμα που να στοιχειοθετεί προδοσία ή οτιδήποτε άλλο,απλά ξαναήρθε στην επιφάνεια ένα θέμα χωρίς νέα στοιχεία.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το θέμα δεν είναι ποιος το λέει αλλά τι λέγεται.Το αν είναι βρωμίτσες και προβοκάτσιες ή αληθινά μένει να αποδειχθεί. Από τα όσα ελέχθησαν στην εκπομπή του δε βγήκε και κανένα συμπέρασμα που να στοιχειοθετεί προδοσία ή οτιδήποτε άλλο,απλά ξαναήρθε στην επιφάνεια ένα θέμα χωρίς νέα στοιχεία.

Έχεις δίκιο, απλά θυμήθηκα τα "αποκαλυπτικά" ρεπορτάζ του βαξεβάνη σε άλλες περιπτώσεις και το πως παρουσιάζε "στοιχεία" και "τεκμήρια"...

laki ωραία τα λες για το ρόλο των κομμουνιστών...πέραν των χαρακτηρισμών :rolleyes:
Εκεί που διαφωνώ είναι για τη Γαλλική Επανάσταση. H Γαλλική Επανάσταση  έδωσε τα χαρακτηριστικά του Ευρωπαϊκού κράτους' χάρις το ρόλο του Ναπολέοντος, όχι χάρις σε κάτι κοπρόσκυλα κομμισάριους στυλ Ροβεσπιέρου που, άλλως, η συμβολή στην ιστορία θα ήταν μηδενική. Φιλελευθερισμός, Έθνικό κράτος, Ναπολεόντιος κώδικας κά. Οι Βουρβώνοι ήταν κάτι άχρηστοι, που ο λαός πείναγε to my knowledge..

+1...
Και δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο μου έχουν κρατήσει οι κμμουνιστές και οι αριστεριστές από τη Γαλλική Επανάσταση που για κάποιον ακατανόητο λόγο θεωρούν εαυτούς εξέλιξή της, είναι η περίοδος της τρομοκρατίας...
Κράτος δικαίου, Σύνταγμα, οικονομικός και πολιτικός φιλελευθερισμός, καθολική παιδεία κτλ έχουν πεταχθεί ως αστικά παράσιτα στην αγνή επαναστατική βία...
Δες και την υπογραφή μου!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αλήθεια, αποζημιώσεις από αλβανία, γιούγκους και βούλγαρους για την πολύτιμη βοήθεια που έδιναν στο δσε, θα ζητήσουμε ποτέ;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο, απλά θυμήθηκα τα "αποκαλυπτικά" ρεπορτάζ του βαξεβάνη σε άλλες περιπτώσεις και το πως παρουσιάζε "στοιχεία" και "τεκμήρια"...

+1...
Και δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο μου έχουν κρατήσει οι κμμουνιστές και οι αριστεριστές από τη Γαλλική Επανάσταση που για κάποιον ακατανόητο λόγο θεωρούν εαυτούς εξέλιξή της, είναι η περίοδος της τρομοκρατίας...
Κράτος δικαίου, Σύνταγμα, οικονομικός και πολιτικός φιλελευθερισμός, καθολική παιδεία κτλ έχουν πεταχθεί ως αστικά παράσιτα στην αγνή επαναστατική βία...
Δες και την υπογραφή μου!

H παράνοια της Ελληνικής κομμουνιστικής θεώρησης, μόνο σε ένα κράτος που μπήκε στη ΕΕ μέ χρεός 20% του ΑΕΠ και τώρα είναι 140% (και βγάζει Παπανδρέου-Σαμαρά), μπορεί να υπάρξει ;) :headbang:

Επισκέπτης
Το γαμημένο κουμμουνι soupermouse όμως εδώ πάει να μας βγάλει λάδι τους ... Ιταλούς!
Οι Γερμανοί (γράφει το γαμημένο κουμμούνι) άρχισαν τις μαζικές εκτελέσεις μετά την ... συνθηκολόγηση των Ιταλών!!! Λες και οι Ιταλοί ήταν οι καλοί μας ... προστάτες!!!!
Eκανα οτι μπορουσα,ο λογος πλεον στους ψυχιατρους.

Επισκέπτης
Αλήθεια, αποζημιώσεις από αλβανία, γιούγκους και βούλγαρους για την πολύτιμη βοήθεια που έδιναν στο δσε, θα ζητήσουμε ποτέ;
Παρακατω η πρωτη παρεμβαση του ισιου στο παρον νημα,στην 2η σελιδα για οποιον ενδιαφερεται.
Τα μυαλά κολλημένα πάντα στο 1944-1949...
Πραγματι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παρακατω η πρωτη παρεμβαση του ισιου στο παρον νημα,στην 2η σελιδα για οποιον ενδιαφερεται.Πραγματι.

Σε θέμα για πολεμικές αποζημιώσεις από το β' ππ είναι προφανές ότι θα γίνει και αναφορά στον εμφύλιο...
Όταν όμως μιλάμε για γεγονότα του 2011 και ο υ/π βλέπει προσπάθειες θέσης του κκε εκτός νόμου ή ταγματασφαλίτες στο πρόσωπο των τσέων, τότε ναι, υπάρχει κόλλημα στη συγκεκριμένη περίοδο και προσπάθεια ερμηνείας σύγχρονων γεγονότων με εργαλεία του χθες.
Απλό είναι υ/π, μην με απογοητεύεις.

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλή  ιδέα.
και με αυτά τα χρήματα ν'αποζημιώσουμε τις ηπα για την πολυτιμη βοήθειά τους.
ξέρεις, αυτή με τις ναπάλμ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καλή  ιδέα.
και με αυτά τα χρήματα ν'αποζημιώσουμε τις ηπα για την πολυτιμη βοήθειά τους.
ξέρεις, αυτή με τις ναπάλμ.

Μα δε θέλουν αποζημίωση καρδιά μου!
Οι καλές πράξεις δεν απαιτούν ανταπόδοση!

Υ/γραφο: Στην τελική, όταν έπεσαν οι ναπαλμ, η συντριπτική πλειοψηφία των μαχητών του δσε ήταν μακεντόσνσκι...

Επισκέπτης
θα το έχω υπ'όψιν μου αν κάποτε συναντηθούμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καρφωθηκες βλακα! Αλλα για πες... ειναι συνηθες να χρησιμοποιειτε γυναικεια ονοματα στο κομμα?  :2funny: :2funny: :2funny: φανταζομαι συνδιαζονται και με την αναλογη αμφιεση...  :2funny: :2funny: :2funny:

[move][size=32pt]ΙΣΙΔΩΡΑ = FETHRY[/size][/move]

checked!

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καρφωθηκες βλακα! Αλλα για πες... ειναι συνηθες να χρησιμοποιειτε γυναικεια ονοματα στο κομμα?  :2funny: :2funny: :2funny: φανταζομαι συνδιαζονται και με την αναλογη αμφιεση...  :2funny: :2funny: :2funny:

[move][size=32pt]ΙΣΙΔΩΡΑ = FETHRY[/size][/move]

checked!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
βλακα, αστο, σε παρακολουθω εδω και μερες! Απλα το μισος και η βλακεια σου ειναι τοσες που δεν κρυβονται πισω απο ενα ψευδωνυμο!

Υ.Γ. σε ποση ωρα θα με παραπεμψεις στον αντισθενη γιανα μου πει για την ip σου?

:2funny: :2funny: :2funny:
αν σε κάνει χαρούμενο το να είμαι ο φέθρυ να μη σου χαλάσω χατήρι.
ότι πεις βλάκα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
θα το έχω υπ'όψιν μου αν κάποτε συναντηθούμε.

Α, η ισιδώρα ( ; ) που όλοι αγαπήσαμε...
Με την καλή κουβέντα και την απειλή στο στόμα...
Όταν λοιπόμ συναντηθούμε, εγώ θα προσφερθώ να σε κεράσω καφέ και να τα πούμε.
Εσύ αν θέλεις πυροβόλησε/ πυρπόλησε/ κατσαβίδιασε.
Άοπλος θα είμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom