str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
το δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησης το ξεπερνω,για μενα δεν σηκωνει καν συζητηση...
το οτι εγω σημερα τουλαχιστον καθομαι και γραφω σε ενα πισι και δεν υφισταμαι λογοκρισια τυπου κινας ή σαουντ αραμπιας,δεν το χρωστω στη δημοκρατια σου,δεν μου το παραχωρησε κανεις...ή καλυτερα μου το δωρισαν και μου το δωριζουν οι ανθρωποι που δεν εσκυψαν το κεφαλι,που αγωνιστηκαν και αγωνιζονται για τα δικαιωματα ευατον και συνανθρωπων...
σε περιοδο κατοχης λες...ειναι φαρδια και ξεφτισμενη η στολη του γκαιμπελς για τον πρετεντερη και το συναφι της ενημερωσης, και οπου δεν πιπτει εργο πιπτει ραβδος(κερατεα,διοδια)
η αδρανεια των μεταπολεμικων κυβερνησεων και η αξιοποιηση των ναζηδων εχει να κανει και με την αδρανεια-το λιγοτερο- των προ του πολεμου κυβερνησεων(σε ολη την ευρωπη)...αλλαξε ο μανωλιος τα ρουχα ιδια!χρησιμος ο φασισμος-ποσο χρησιμος για τη δημοκρατια σας...
Το ότι κάθεσαι αναπαυτικά στο πισι, ακόμη και το ότι έχεις πισι και ίντερνετ δεν το οφείλεις σε συλλογικότητες ή σε αλληλέγγυους συντρόφους αλλά σε δημοκρατικά εκλγεμένες κυβερνήσεις (επανάληψη μητηρ μαθήσεως) που έχουν συντάγματα και νόμους που προστατευουν την ελευθερία λόγου και στην ελεύθερη οικονομία που κατέστησε δυνατό να είναι οικονομικά προσιτό κάτι που πριν λίγα χρόνια ήταν μόνο για στρατό και πανεπιστήμια.
Και από τη μία πλευρά απολαμβάνεις αυτήν την ελευθερία, από την άλλη την αρνείσαι σε όποιον έχει αντίθετη άποψη και επικροτείς τη βία, όταν φυσικά την ασκείς εσύ και μάλιστα παρανόμως (καλά, για τα διόδια δεν θα το κάνω και θέμα- δεν είναι όλες οι αντιδράσεις απαραίτητα κακές αλλά το τί συμβαίνει στα διόδια ελάχιστη έως καμία σχέση έχει με τους κερατιώτες)...
Και το να λες ότι άλλαξε ο μανωλιος κτλ στη μεταπολεμική ευρώπη δεν απαντά γιατί οι δυτικές χώρες ήταν απείρως πιο ελεύθερες εσωτερικά και είχαν καλύτερο επίπεδοζ ζωής από εκεί όπου επικράτησαν αγνοί προλετάριοι αντί για πρώην φασίστες.