Κατ' εμέ F καραμπινάτο. Υπολογίζεται δε σε late thirties... ;)
Παλιόγριες...Τι θέλω κι ασχολούμαι μ'αυτές τις ηλικίες...
Παλιόγριες...Τι θέλω κι ασχολούμαι μ'αυτές τις ηλικίες...
Συνεχίσουμε την εκτόξευση λάσπης και βρωμίτσας, ε;
Δεν πειράζει, αφού το λες εσύ, δεν έχει καμμία σημασία (copyright Γεώργιος Παπανδρέου, ξέρεις, αυτός που αγαπούσε πολύ τα κουκούδια και το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία)
δωσιλογοι και ταγματασφαλιτες με την εννοια της υποταγης στη θεωρηση της εκαστοτε εξουσιας παντα θα υπαρχουν...
αλλα μια <<δημοκρατικη>> μεταεμφυλιακη κυβερνηση που θαβει το θεμα των αποζημειωσεων,δινει αμνηστεια σε χασαπηδες(μαρτενς) και εχει και μελη της συνεργατες των ναζι ποσο δωσιλογικη μπορει να ειναι???
Μαλλον βρισκεσαι σε λαθος νημα,το παρον αφορα τη σφαγη του Διστομου το 1944.Πόσο συχνά πια αξιότιμε σύντροφε;
Όταν μιλάς για τις εξελίξεις στον κόσμο και στην ελλάδα και οι ομοϊδεάτες σου παίζουν μονίμως τη γνωστή κασέτα (χίτες, δωσίλογοι, μελιγαλά) κάπου θα αναφερθούν και τα ονόματα των ανωτέρω...
Εγώ πάντως ασχολούμαι τα μάλλα με τα milfοειδή...
Ακόμη δηλαδή. Δεν ξέρω το πώς θα μου βγει στο μέλλον...
Με πρώϊμη εμμηνοπαυση !Κατ' εμέ F καραμπινάτο. Υπολογίζεται δε σε late thirties... ;)
δωσιλογοι και ταγματασφαλιτες με την εννοια της υποταγης στη θεωρηση της εκαστοτε εξουσιας παντα θα υπαρχουν...
αλλα μια <<δημοκρατικη>> μεταεμφυλιακη κυβερνηση που θαβει το θεμα των αποζημειωσεων,δινει αμνηστεια σε χασαπηδες(μαρτενς) και εχει και μελη της συνεργατες των ναζι ποσο δωσιλογικη μπορει να ειναι???
Η αδράνεια όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων είναι δυσεξήγητη και σιγουρα δεν έχει να κάνει με τις δήθεν σχέσεις καραμανλή με δυνάμεις κατοχής που εκτοξεύουν ήδη από το 1950 υπό τη μορφή βρωμίτσας διάφοροι.
Με πρώϊμη εμμηνοπαυση !
To F είναι σχετικό. Αν δεν υπάρχει πέος, υπάρχει προφανής φθόνος του...
Εσυ όμως προσπαθείς να την εξηγήσεις και να βγάλεις τον Καραμανλή λάδι....
To F είναι σχετικό. Αν δεν υπάρχει πέος, υπάρχει προφανής φθόνος του...
Μόνο αυτών που δεν κλίνουν προς τα αριστερα...
Από το 1946 έως και σήμερα έχουμε αλλάξει δεν ξέρω και γω πόσες κυβερνήσεις.
Το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων ανακινήθηκε από ιδιώτες.
Επομένως η μη ανακίνησή του δεν ήταν ζήτημα Καραμανλή και των δήθεν σχέσεων με κατοχικούς...
το δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησης το ξεπερνω,για μενα δεν σηκωνει καν συζητηση...Δυστυχώς ταυτίζεις την εξουσία μιας κατοχικής δύναμης εισβολής με αυτήν μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης επομένως είναι λογικό και επόμενο να βλέπεις παντού "δωσιλόγους"...
Και προτού πεις ότι όλες οι εξουσίες ίδιες είναι ή έστω μοιάζουν, να σου θυμίσω ότι κάθεσαι αναπαυτικά πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου και γράφεις ό,τι γουστάρεις...Και έχεις και την τύχη να μην σε απειλούν με καλαμάκια, καρπαζιές και ροχάλες.
Γίνονται τέτοια πράγματα σε περίοδο κατοχής;
Όσο για τη μη διεκδίκηση αποζημιώσεων, να προσθέσω και το θέμα του κατοχικού δανείου.
Η αδράνεια όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων είναι δυσεξήγητη και σιγουρα δεν έχει να κάνει με τις δήθεν σχέσεις καραμανλή με δυνάμεις κατοχής που εκτοξεύουν ήδη από το 1950 υπό τη μορφή βρωμίτσας διάφοροι.
Τώρα, πες μου μια μεταπολεμική κυβέρνηση στην ευρώπη ή στις ηπα που δεν "αξιοποίησε" πρώην συνεργάτες των ναζί ή ακόμη και ναζί σε πληθώρα ζητημάτων (από αντικομμουνιστικό αγώνα μέχρι διαστημικό πρόγραμμα)...
Προτού μαστιγώσουμε την Ελλάδα που ειρήσθω εν παρόδω συνέχισε να πολεμά μεχρι το 1950, ας δούμε και τι συνέβαινε λίγο πιο έξω.
ειναι πολυ περισσοτερο θα 'λεγα, η τωρινη...οι επιδιωξεις του καθε κεντρου εξουσιας αλληλοεξαρτωνται και αλληλοσυγκρουονται.Όσο δωσιλογική μπορεί να είναι μια δημοκρατική μεταπολιτευτική κυβέρνηση που φέρνει ξένους γραφειοκράτες να κάνουν κουμάντο στα οικονομικά της.
Πάντως τίνος πράκτορας ήταν τελικά ο Φρύδιας; Γιατί στην υπόθεση Μέρτεν, οι αμερικάνοι και οι εβραίοι είχαν ζητήσει να δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου και να τιμωρηθεί παραδειγματικα. Και τελικα του επεβλήθει πόσο; 25 χρόνια; Δεν έχεις σκεφτεί υποθέτω ότι υπήρχαν και άλλα δύο θέματα στην πολιτική ατζέντα της εποχής: Gastarbeiter και ΕΟΚ.
ειναι πολυ περισσοτερο θα 'λεγα, η τωρινη...οι επιδιωξεις του καθε κεντρου εξουσιας αλληλοεξαρτωνται και αλληλοσυγκρουονται.
αλλα μη φευγουμε απο το θεμα και δεν θα σου πω για κομμουνιστες ή φασιστες...σκεψου την εικονα ενος ανθρωπου που μοχθησε,πολεμησε τους κατακτητες,εννοιωσε για μια στιγμη λευτερος και ξυπνησε το επομενο πρωι και συνειδητοποιησε οτι οι διωγμενοι κατακτητες το βραδυ,εγιναν υπουργοι της δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησης το πρωι...
το οτι εγω σημερα τουλαχιστον καθομαι και γραφω σε ενα πισι και δεν υφισταμαι λογοκρισια τυπου κινας ή σαουντ αραμπιας,δεν το χρωστω στη δημοκρατια σου,δεν μου το παραχωρησε κανεις...ή καλυτερα μου το δωρισαν και μου το δωριζουν οι ανθρωποι που δεν εσκυψαν το κεφαλι,που αγωνιστηκαν και αγωνιζονται για τα δικαιωματα ευατον και συνανθρωπων...