Νέα

Ψήφος για τη σφαγή Διστόμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mysterious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παλιόγριες...Τι θέλω κι ασχολούμαι μ'αυτές τις ηλικίες... :boobies:

Εγώ πάντως ασχολούμαι τα μάλλα με τα milfοειδή...

Ακόμη δηλαδή. Δεν ξέρω το πώς θα μου βγει στο μέλλον...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Συνεχίσουμε την εκτόξευση λάσπης και βρωμίτσας, ε;
Δεν πειράζει, αφού το λες εσύ, δεν έχει καμμία σημασία (copyright Γεώργιος Παπανδρέου, ξέρεις, αυτός που αγαπούσε πολύ τα κουκούδια και το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία)

Αφου δεν απάντησες σε αυτο που σε ρωτησα το μεσημέρι, συμπεραίνω την πιθανή στάση σου  ;)

δωσιλογοι και ταγματασφαλιτες με την εννοια της υποταγης στη θεωρηση της εκαστοτε εξουσιας παντα θα υπαρχουν...

αλλα μια <<δημοκρατικη>> μεταεμφυλιακη κυβερνηση που θαβει το θεμα των αποζημειωσεων,δινει αμνηστεια σε χασαπηδες(μαρτενς) και εχει και μελη της συνεργατες των ναζι ποσο δωσιλογικη μπορει να ειναι???

:thumbsup:

Επισκέπτης
Πόσο συχνά πια αξιότιμε σύντροφε;
Όταν μιλάς για τις εξελίξεις στον κόσμο και στην ελλάδα και οι ομοϊδεάτες σου παίζουν μονίμως τη γνωστή κασέτα (χίτες, δωσίλογοι, μελιγαλά) κάπου θα αναφερθούν και τα ονόματα των ανωτέρω...
Μαλλον βρισκεσαι σε λαθος νημα,το παρον αφορα τη σφαγη του Διστομου το 1944.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δωσιλογοι και ταγματασφαλιτες με την εννοια της υποταγης στη θεωρηση της εκαστοτε εξουσιας παντα θα υπαρχουν...

αλλα μια <<δημοκρατικη>> μεταεμφυλιακη κυβερνηση που θαβει το θεμα των αποζημειωσεων,δινει αμνηστεια σε χασαπηδες(μαρτενς) και εχει και μελη της συνεργατες των ναζι ποσο δωσιλογικη μπορει να ειναι???

Δυστυχώς ταυτίζεις την εξουσία μιας κατοχικής δύναμης εισβολής με αυτήν μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης επομένως είναι λογικό και επόμενο να βλέπεις παντού "δωσιλόγους"...
Και προτού πεις ότι όλες οι εξουσίες ίδιες είναι ή έστω μοιάζουν, να σου θυμίσω ότι κάθεσαι αναπαυτικά πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου και γράφεις ό,τι γουστάρεις...Και έχεις και την τύχη να μην σε απειλούν με καλαμάκια, καρπαζιές και ροχάλες.
Γίνονται τέτοια πράγματα σε περίοδο κατοχής;

Όσο για τη μη διεκδίκηση αποζημιώσεων, να προσθέσω και το θέμα του κατοχικού δανείου.
Η αδράνεια όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων είναι δυσεξήγητη και σιγουρα δεν έχει να κάνει με τις δήθεν σχέσεις καραμανλή με δυνάμεις κατοχής που εκτοξεύουν ήδη από το 1950 υπό τη μορφή βρωμίτσας διάφοροι.

Τώρα, πες μου μια μεταπολεμική κυβέρνηση στην ευρώπη ή στις ηπα που δεν "αξιοποίησε" πρώην συνεργάτες των ναζί ή ακόμη και ναζί σε πληθώρα ζητημάτων (από αντικομμουνιστικό αγώνα μέχρι διαστημικό πρόγραμμα)...
Προτού μαστιγώσουμε την Ελλάδα που ειρήσθω εν παρόδω συνέχισε να πολεμά μεχρι το 1950, ας δούμε και τι συνέβαινε λίγο πιο έξω.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η αδράνεια όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων είναι δυσεξήγητη και σιγουρα δεν έχει να κάνει με τις δήθεν σχέσεις καραμανλή με δυνάμεις κατοχής που εκτοξεύουν ήδη από το 1950 υπό τη μορφή βρωμίτσας διάφοροι.

Εσυ όμως προσπαθείς να την εξηγήσεις και να βγάλεις τον Καραμανλή λάδι....

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσυ όμως προσπαθείς να την εξηγήσεις και να βγάλεις τον Καραμανλή λάδι....

Από το 1946 έως και σήμερα έχουμε αλλάξει δεν ξέρω και γω πόσες κυβερνήσεις.
Το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων ανακινήθηκε από ιδιώτες.
Επομένως η μη ανακίνησή του δεν ήταν ζήτημα Καραμανλή και των δήθεν σχέσεων με κατοχικούς...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Όσο δωσιλογική μπορεί να είναι μια δημοκρατική μεταπολιτευτική κυβέρνηση που φέρνει ξένους γραφειοκράτες να κάνουν κουμάντο στα οικονομικά της.

Πάντως τίνος πράκτορας ήταν τελικά ο Φρύδιας; Γιατί στην υπόθεση Μέρτεν, οι αμερικάνοι και οι εβραίοι είχαν ζητήσει να δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου και να τιμωρηθεί παραδειγματικα. Και τελικα του επεβλήθει πόσο; 25 χρόνια; Δεν έχεις σκεφτεί υποθέτω ότι υπήρχαν και άλλα δύο θέματα στην πολιτική ατζέντα της εποχής: Gastarbeiter και ΕΟΚ.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Καλό βράδυ σε όλους! :)

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Από το 1946 έως και σήμερα έχουμε αλλάξει δεν ξέρω και γω πόσες κυβερνήσεις.
Το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων ανακινήθηκε από ιδιώτες.
Επομένως η μη ανακίνησή του δεν ήταν ζήτημα Καραμανλή και των δήθεν σχέσεων με κατοχικούς...

Σταμάτα πια να παριστάνεις τον χαζό, γιατι δεν είσαι.
Μετά τον πόλεμο οι αποζημιώσεις διεκδικήθηκαν απο τα κράτη.
Τοτε ο Καραμανλής μια που δεν έκανε τίποτα, και πήγε και πήρε και επιπλέον δάνειο, πέρασε νόμο για την αμνήστευση των εγκληματιών πολέμου κλπ κλπ κλπ.
Εγω δέχομαι ότι όλα αυτά τα έκαμε καλοπροαίρετα, αλλά σαν εξωτερικό παρατηρητη η όλη ιστορία με βάζει σε υποψίες.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχώς ταυτίζεις την εξουσία μιας κατοχικής δύναμης εισβολής με αυτήν μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης επομένως είναι λογικό και επόμενο να βλέπεις παντού "δωσιλόγους"...
Και προτού πεις ότι όλες οι εξουσίες ίδιες είναι ή έστω μοιάζουν, να σου θυμίσω ότι κάθεσαι αναπαυτικά πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου και γράφεις ό,τι γουστάρεις...Και έχεις και την τύχη να μην σε απειλούν με καλαμάκια, καρπαζιές και ροχάλες.
Γίνονται τέτοια πράγματα σε περίοδο κατοχής;

Όσο για τη μη διεκδίκηση αποζημιώσεων, να προσθέσω και το θέμα του κατοχικού δανείου.

Τώρα, πες μου μια μεταπολεμική κυβέρνηση στην ευρώπη ή στις ηπα που δεν "αξιοποίησε" πρώην συνεργάτες των ναζί ή ακόμη και ναζί σε πληθώρα ζητημάτων (από αντικομμουνιστικό αγώνα μέχρι διαστημικό πρόγραμμα)...
Προτού μαστιγώσουμε την Ελλάδα που ειρήσθω εν παρόδω συνέχισε να πολεμά μεχρι το 1950, ας δούμε και τι συνέβαινε λίγο πιο έξω.
το δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησης το ξεπερνω,για μενα δεν σηκωνει καν συζητηση...

το οτι εγω σημερα τουλαχιστον καθομαι και γραφω σε ενα πισι και δεν υφισταμαι λογοκρισια τυπου κινας ή σαουντ αραμπιας,δεν το χρωστω στη δημοκρατια σου,δεν μου το παραχωρησε κανεις...ή καλυτερα μου το δωρισαν και μου το δωριζουν οι ανθρωποι που δεν εσκυψαν το κεφαλι,που αγωνιστηκαν και αγωνιζονται για τα δικαιωματα ευατον και συνανθρωπων...

σε περιοδο κατοχης λες...ειναι φαρδια και ξεφτισμενη η στολη του γκαιμπελς για τον πρετεντερη και το συναφι της ενημερωσης, και οπου δεν πιπτει εργο πιπτει ραβδος(κερατεα,διοδια)

η αδρανεια των μεταπολεμικων κυβερνησεων και η αξιοποιηση των ναζηδων εχει να κανει και με την αδρανεια-το λιγοτερο- των προ του πολεμου κυβερνησεων(σε ολη την ευρωπη)...αλλαξε ο μανωλιος τα ρουχα ιδια!χρησιμος ο φασισμος-ποσο χρησιμος για τη δημοκρατια σας...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όσο δωσιλογική μπορεί να είναι μια δημοκρατική μεταπολιτευτική κυβέρνηση που φέρνει ξένους γραφειοκράτες να κάνουν κουμάντο στα οικονομικά της.

Πάντως τίνος πράκτορας ήταν τελικά ο Φρύδιας; Γιατί στην υπόθεση Μέρτεν, οι αμερικάνοι και οι εβραίοι είχαν ζητήσει να δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου και να τιμωρηθεί παραδειγματικα. Και τελικα του επεβλήθει πόσο; 25 χρόνια; Δεν έχεις σκεφτεί υποθέτω ότι υπήρχαν και άλλα δύο θέματα στην πολιτική ατζέντα της εποχής: Gastarbeiter και ΕΟΚ.
ειναι πολυ περισσοτερο θα 'λεγα, η τωρινη...οι επιδιωξεις του καθε κεντρου εξουσιας αλληλοεξαρτωνται και αλληλοσυγκρουονται.

αλλα μη φευγουμε απο το θεμα και δεν θα σου πω για κομμουνιστες ή φασιστες...σκεψου την εικονα ενος ανθρωπου που μοχθησε,πολεμησε τους κατακτητες,εννοιωσε για μια στιγμη λευτερος και ξυπνησε το επομενο πρωι και συνειδητοποιησε οτι οι διωγμενοι κατακτητες το βραδυ,εγιναν υπουργοι της δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησης το πρωι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ειναι πολυ περισσοτερο θα 'λεγα, η τωρινη...οι επιδιωξεις του καθε κεντρου εξουσιας αλληλοεξαρτωνται και αλληλοσυγκρουονται.

αλλα μη φευγουμε απο το θεμα και δεν θα σου πω για κομμουνιστες ή φασιστες...σκεψου την εικονα ενος ανθρωπου που μοχθησε,πολεμησε τους κατακτητες,εννοιωσε για μια στιγμη λευτερος και ξυπνησε το επομενο πρωι και συνειδητοποιησε οτι οι διωγμενοι κατακτητες το βραδυ,εγιναν υπουργοι της δημοκρατικα εκλεγμενης κυβερνησης το πρωι...

Καλά κόψε κάτι...
Πόσοι πια δωσίλογοι και συνεργάτες πήραν θέσεις στις μεταπολεμικές κυβερνήσεις;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το οτι εγω σημερα τουλαχιστον καθομαι και γραφω σε ενα πισι και δεν υφισταμαι λογοκρισια τυπου κινας ή σαουντ αραμπιας,δεν το χρωστω στη δημοκρατια σου,δεν μου το παραχωρησε κανεις...ή καλυτερα μου το δωρισαν και μου το δωριζουν οι ανθρωποι που δεν εσκυψαν το κεφαλι,που αγωνιστηκαν και αγωνιζονται για τα δικαιωματα ευατον και συνανθρωπων...

Δεν ειναι ετσι, και οι απο εκει εχουν τετοιους...Η διαφορα ειναι οτι οι δικοι μας δεν φυλακιζονται, αποκεφαλιζονται, εξαφανιζονται κλπ  Και αυτο η δημοκρατια μας το εχει παραχωρησει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom