Ισιδώρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εγώ θα προσφερθώ να σε κεράσω καφέ και να τα πούμε.
είναι σα να τον κέρασες.
έτσι κι αλλιώς δεν πίνουμε καφέ στα ίδια μέρη.
εγώ θα προσφερθώ να σε κεράσω καφέ και να τα πούμε.
προσπερνωντας τα σχιζοφρενικα παραληρηματα, που αν μη τι αλλο προκαλουν αφθονο γελιο,η εκπομπη του βαξεβανη για τις αποζημιωσεις,τη σφαγη του διστομου(μετα το 36 min) και τον ρολο των τοτε και των μετεπειτα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ κυβερνησεων στο θεμα των διεκδικησεων,προσφερεται για αρκετα συμπερασματα...
H Γαλλική Επανάσταση έδωσε τα χαρακτηριστικά του Ευρωπαϊκού κράτους' χάρις το ρόλο του Ναπολέοντος, όχι χάρις σε κάτι κοπρόσκυλα κομμισάριους στυλ Ροβεσπιέρου που, άλλως, η συμβολή στην ιστορία θα ήταν μηδενική. Φιλελευθερισμός, Έθνικό κράτος, Ναπολεόντιος κώδικας κά. Οι Βουρβώνοι ήταν κάτι άχρηστοι, που ο λαός πείναγε to my knowledge.
Mεγάλοι μάγκες οι εβραίοι,ό,τι θέλουνε κάνουνε...Υπάρχουν αρχεία της εποχής με αναλυτικές καταστάσεις για όλες τις σοδιές.
Κάθε χρόνο , τα τελευταία χρόνια πριν την επανάσταση , οι σοδιές αυξάνονταν.
Τα περί πείνας μίθος λοιπόν.
Οι Βουρβώνοι ό,τι κι αν ήταν , ήταν ΓΑΛΛΟΙ.
Ήταν δηλαδή ομοεθνείς του λαού που κυβερνούσαν.
Ενώ ο Σαρκοζί , ο Λεόν Μπλούμ κ.α. δεν είναι γάλλοι , αλλά εβραίοι.
Αν είχαν διατηρήσει το θρόνο οι Βουρβώνοι ,
εβραίοι δεν θα κυβερνούσαν στη Γαλλία.
Και αν δεν είχαν κυβερνήσει εβραίοι τη γαλλία και άλλες χώρες (π.χ. Αγγλία)
δεν θα ειχε μπει η Ευρώπη στο σφαγείο των δύο παγκοσμίων πολέμων,
που ουσιαστικά ήταν εμφύλιοι πόλεμοι της λευκής φυλής
και κατέστησαν την ευρώπη έρμαιο των υπανθρώπων της Ασίας & Αφρικής και εξυπηρέτησαν μόνο και μόνο τα συμφέροντα των εβραίων τραπεζιτών και κεφαλαιούχων (Ρότσιλντ , Ζαχάρωφ κτλ κτλ κτλ).
Mεγάλοι μάγκες οι εβραίοι,ό,τι θέλουνε κάνουνε...
Και το ολοκαυτωμα τους πάλι αυτοί το οργανώσανε για να τους λυπηθούμε εεε;;;
Τί εννοείς;;;Το ολοκαυτωμα των Παλαιστινιων ,το αμφισβητειτε ?
Τί εννοείς;;;
Γιατί να αμφισβητείται;;;
Αυτό δεν είναι αμφισβήτηση,απλά δικαιολογία...αμφισβήτηση θα ήτανε η αρνησή του...Οι Εβραιοι το αμφισβητουν !
Οσα εχουν κανει στους Παλαιστινιους ,λενε ,τα εκαναν...αμυνομενοι !
Αυτό δεν είναι αμφισβήτηση,απλά δικαιολογία...αμφισβήτηση θα ήτανε η αρνησή του...
Ωστόσο τί εννοείς;;;
Πρώτη φορά το ακούω...
Ρε ποιο γεγονός αποτελεί το ολοκαύτωμα των παλαιστινίων;;;Αν πας στο Ισραηλ παντως για Τουρισμο ,θα σε ανακρινει η Μοσαντ ,αν εισαι Ελληνας ,για πιθανες σχεσεις με Παλαιστινιους .Εκει καλο ειναι να αρνηθεις το ολοκαυτωμα των Παλαιστινιων !
αααααααααααααααααααααααχαχα !Ρε ποιο γεγονός αποτελεί το ολοκαύτωμα των παλαιστινίων;;;
Καλά κόψε κάτι...
Πόσοι πια δωσίλογοι και συνεργάτες πήραν θέσεις στις μεταπολεμικές κυβερνήσεις;
είναι σα να τον κέρασες.
έτσι κι αλλιώς δεν πίνουμε καφέ στα ίδια μέρη.
στην Κόρινθο πίνεις εσύ καφέ νάτσο?
κι εσύ λαγωνικο;
δεν ξέρω που πίνει καφέ ο str81977.Ενώ εσύ ας πούμε που εμμέσως πλην όμως ΣΑΦΩΣ λες ότι ξέρεις το πού πίνει καφέ ο str81977;
Πώς αλλιώς θα ήσουν βεβαία για το ότι δεν πίνετε τον καφέ σας στα ίδια στέκια;
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όπως τον είχα κόψει το νάτσο, δε νομίζω να έμπαινε ως κλώνος και μάλιστα με γυναικείο νικ.
Τώρα, ποιος/ποια/τι είναι η Ισιδώρα δεν θα σκάσω κιόλας.
Μπορεί να είναι και αυθεντικό new entry...
Εγω παλι δεν το νομιζω, ο fethry ηταν ψυχ, η ισιδωρα εχει αλλο προφιλ... Τωρα αν ειναι γυναικα πραγματι ειναι υπο συζητησητο δείγμα γραφής σε συνδυασμό με το επίπεδο νοημοσύνης μου τον θυμίζει έντονα...