Νέα

Ψηφοι στις κριτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φυσικα και δεν είναι κυνήγι μαγισσών αυτό που λές αλλά όταν αμφισβητούμε όποια κριτική δεν μας αρέσει τότε πλησιάζει αρκετά. Χώρια που εγώ (που είμαι χαζός) δεν μπορώ να καταλάβω ποιές κριτικές είναι μούφες και γίνονται για διαφημιστικούς σκοπούς. Εσείς που εχετε πείρα για πείτε μου πως τις ξεχωρίζετε;
Δεν υπάρχει καμιά μούφα κριτική.
Δεν γράφεται καμιά κριτική για διαφημιστικούς λόγους.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν υπάρχει καμιά μούφα κριτική.
Δεν γράφεται καμιά κριτική για διαφημιστικούς λόγους.

δεν διαφωνώ στο οτι υπάρχει αλλα δεν θα κάτσω να ψάξω. Αν πέσει κάποια στην αντίληψη μου καλώς, αλλιώς δεν πρόκειται να της κάνω τα "επτά μικρά τέστ για να δούμε αν η κριτική είναι αληθινή"

Επισκέπτης
δεν διαφωνώ στο οτι υπάρχει αλλα δεν θα κάτσω να ψάξω. Αν πέσει κάποια στην αντίληψη μου καλώς, αλλιώς δεν πρόκειται να της κάνω τα "επτά μικρά τέστ για να δούμε αν η κριτική είναι αληθινή"
Ντάξει τύπε.
Εγώ έχω εξελιχθεί και εφαρμόζω τα "έξι μικρά τεστ για να δούμε αν η κριτική είναι αληθινή"
Γεια σου έμπειρε ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Διαβαζοντας τις κριτικες στο Λεωνιδου 6 παρατηρησα. Στου spaceboy 0 στους 5, στου LIONTARI28 2 στους 16 και στου SPEED 10 στους 24, οτι βοηθηθηκαν απο τις αντιστοιχες κριτικες. Κοιταζοντας στα σχολια, 0 (μηδεν) σε ολες. Αυτου του ειδους η "διαμαρτυρια", εκτος απο εντελως αβασιμες υπονοιες, (και υποπτες αντιδρασεις....) δεν προσφερουν τιποτα ουσιωδες. Αν θελετε  πραγματικα να "προσφερετε", εχω την εντυπωση οτι τα σχολια προτιμουνται. 

Υπαρχει ανθρωπος ακομα που γαμαει με βαση τις ψηφους στις κριτικες???  :headbang:

Κατα τα αλλα...... """Περσινα ξυνα σταφυλια""" το νημα!
Εχουν γινει εκτενεις διαλογοι πανω σε αυτο το θεμα!

Παμε παρακατω.......!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τι συμφωνεις μωρε κι εσυ ψαρα;αφου δεν ξερετε ακομα το σαιτ τι πεταγεστε;

ο σπιντ φιλε καλο παιδι αλλα  εχει πλακωθει με το μισο σαιτ........

Μουνοπανο ειμαι ρε! Τι καλο παιδι!

Ποιο μισο site καλε! Λιγα λες!  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δεν μπορω να καταλαβω αυτους που την πατανε απο τις κριτικες.
εγω τις διαβαζω για να μαθω τι ωρες δουλευει,αν δινει κωλο,αν τα παιρνει στην μαπα κτλ
παω μετα την τσαρκα μου και αναλογα επιλεγω.
πολλες φορες την εχω πατησει αλλα εγω εκανα την επιλογη.δεν διαβασα μια σουπερ κριτικη και πηγα με κλειστα ματια.
με λιγα λογια απλα ενημερώνομαι για θεματα της κοπελας και οχι αν γαμησε καλα ο αλλος

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εγω τις διαβαζω για να μαθω τι ωρες δουλευει,αν δινει κωλο,αν τα παιρνει στην μαπα κτλ
πολλες φορες την εχω πατησει αλλα εγω εκανα την επιλογη.δεν διαβασα μια σουπερ κριτικη και πηγα με κλειστα ματια.
με λιγα λογια απλα ενημερώνομαι για θεματα της κοπελας και οχι αν γαμησε καλα ο αλλος

Απολυτα σωστος!

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Υπαρχει ανθρωπος ακομα που γαμαει με βαση τις ψηφους στις κριτικες???  :headbang:

Κατα τα αλλα...... """Περσινα ξυνα σταφυλια""" το νημα!
Εχουν γινει εκτενεις διαλογοι πανω σε αυτο το θεμα!

Παμε παρακατω.......!
Δηλαδη τι εννοεις? Οτι οι ψηφοι στις κριτικες ειναι μια γωνια για να παιζουν τα βλαμμενα του site? Τοτε τι λογο υπαρξης εχουν για σενα?

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Για τους ψηφους στις κριτικες μιλαμε, οχι για τις κριτικες...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
1. Ακριβως.
2. Καμια!  :sunglasses:
Τελικα ολοι σας κατα βαθος το ιδιο λετε, ο καθενας απο την δικη του οπτικη γωνια. Οτι δηλαδη οι ψηφοι ειναι αναξιοπιστη γωνια στο site και πρεπει να καταργηθουν. Δεν βρεθηκε ενας να πει το αντιθετο.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
καλα ολα αυτα αλλα η ψηφος στην κριτικη τι χρειαζεται??? Για να δουμε την προκαταληψη καποιου? για επαινο? γιατι?αν οι δυο ψηφοφοριες εχουν την ιδια βαρυτητα για σενα πασο
Οταν εισαι χαβαλες, εισαι παντου χαβαλες, και οταν εισαι σοβαρος εισαι παντου σοβαρος. Αυτο θα το καταλαβεις οταν ερθει η ωρα να θερισεις οτι εσπειρες....

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Εγω δεν θελω να καταργηθουνε...Αλλα σιγουρα θα ηταν καλυτερα να φαινονται και τα ονοματα των "ψηφοφορων" ..
Αυτο δηλαδη που προτεινω και εγω στην εισαγωγη του θεματος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οτι λεει πανω :grin:

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Στο να μη μαυριζονται "αδικα" κριτικες συγκεκριμενων μελων...
Οταν γραφει ο Cheyenne η ο n.smyrni πχ ειμαι σιγουρος οτι μπαινουν καποιοι και μαυριζουν παντα χωρις να διαβασουν κριτικη, απλα επειδη δεν τους γουσταρουν...
Αν φαινονται τα ονοματα τους θα σταματησουν να το κανουν
Αν η αποκαλυψη ξεκινησει απο το παρελθον, θα βρεθεις προ μεγαλων εκπληξεων.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Δηλαδη τι εννοεις? Οτι οι ψηφοι στις κριτικες ειναι μια γωνια για να παιζουν τα βλαμμενα του site? Τοτε τι λογο υπαρξης εχουν για σενα?

εδω μας ειπαν να βαλουμε και like σαν το fb  :jerking:

Για τους ψηφους στις κριτικες μιλαμε, οχι για τις κριτικες...

ναι το εχω καταλαβει.το προβλημα πιο ειναι?σου μαύρισαν καποια κριτικη σου και θελεις πλεον διαφάνεια?

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
εδω μας ειπαν να βαλουμε και like σαν το fb  :jerking:

ναι το εχω καταλαβει.το προβλημα πιο ειναι?σου μαύρισαν καποια κριτικη σου και θελεις πλεον διαφάνεια?
Θελω να γνωριζω που ακριβως διαφωνουν οσοι δινουν αρνητικη ψηφο, και σε μενα οταν ανεβαζω κριτικη, και σε κριτικες συναδελφων, για να μπορω να απαντησω. Δεν ειναι επαρκης βοηθεια μια στειρα ψηφος. Μονο ερωτηματικα και αποριες δημιουργει. Καθως και ολα τα υπολοιπα που εχουν ηδη αναφερθει. Βλεπεις συναγωνιστες με ποσοστα κατω του 20 ακομα και του 10 τοις εκατο και δεν ξερεις τι να υποθεσεις. Ειναι αναξιοπιστοι, ειναι αποτελεσμα εκτονωσης απο φιλονικιες? Και ολα αυτα δυστυχως επειδη αναποφευκτα κυκλοφορουν αναμεσα μας διποδα με μυαλο ποας. Γιατι αμα πω τετραποδα θα αδικησω καποια ζωακια που κανουν θαυματα στο YouTube. Αν και εχω περιστατικο εναντιον μου, δεν θα ηθελα να αναφερθω ονομαστικα, γιατι ειναι δουλευταρας, προσφερει στο site, και δεν θελω απο μια ανοησια του να τον "σημαδεψω".

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom