Νέα

Ψηφοι στις κριτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στηρηξτε τους νεους ρεπορτερς ρε μαλακες μη τους διωχνετε...και μετα κλαιγεστε γιατι μειωνεται ο αριθμος κριτικων  :jerking: :jerking:
Αλλο πορνορεπορτερ, αλλο κριτικογραφος........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Εγω εχω παρατηρησει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ μαυρισμα σε κριτικες νεων μελων, γεγονος που φυσικο ειναι να τους αποθαρυνει να συνεχισουν το εργο τους..
Εμενα οι αρχικες μου κριτικες ειναι ολες ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ οσο δεν παει..  :tooth: :tooth:
Στηρηξτε τους νεους ρεπορτερς ρε μαλακες μη τους διωχνετε...και μετα κλαιγεστε γιατι μειωνεται ο αριθμος κριτικων  :jerking: :jerking:
κατ αρχην πρεπει να προσδιορισουμε τον ορο κριτικη γιατι για μενα η κριτικη δεν ειναι και δεν πρεπει ν αντιμετωπιζεται σαν ερωτικη ιστορια

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
:s&m_3:
και τι να αιτιολογησει δλδ;σε ψηφισα αρνητικα γιατι τσακωθηκα μαζι σου στα πολιτικα; :2on1:
Ψηφιζεις αρνητικα οταν διαφωνεις σε καποιο η καποια απο τα σημεια της κριτικης. Και τα αναφερεις για να γινεσαι σαφεστερος (σχολια). Ετσι απλα.....

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Απο την στιγμη που υπαρχει δυνατοτητα καποιος να διπλο/τριπλοψηφισει, ο "θεσμος" χανει την αξια του.

Ασε που εγω τουλαχιστον πιστευω πως πολλες θετικες ή αρνητικες ψηφοι μπαινουν χωρις καν να διαβαστει η κριτικη.

χαρακτηριστικο παραδειγμα.

Κριτικη για την ιδια κοπελα με ταυτοσημο σχεδον περιεχομενο, η μια για παραδειγμα 5 στις 8 . η αλλη 3 στις 30..........

Αλλο:

Βλεπεις κριτικη του Cheyene για παραδειγμα
Οσοι τον πανε +, οσοι δεν τον πανε -, ανεξαρτητα το τι γραφει η κριτικη (ασχετα εαν τις περισσοτερες φορες γραφει αηδιες..... :2funny: :2funny: :2funny:)
Απολυτα σωστος ο Cheyene!!!

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Εγω εχω παρατηρησει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ μαυρισμα σε κριτικες νεων μελων, γεγονος που φυσικο ειναι να τους αποθαρυνει να συνεχισουν το εργο τους..
Εμενα οι αρχικες μου κριτικες ειναι ολες ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ οσο δεν παει..  :tooth: :tooth:
Η εξηγηση ειναι απλη. Οι πρωτοεμφανιζομενοι θεωρουνται "κλωνοι", απο καποιους καχυποπτους, που εχουν μετατρεψει το πεδιο των κριτικων, σε "στιβο μαχης"-επιλυσης διαφορων απο διαφορες γενικα αντιπαραθεσεις στο φορουμ, και "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" αναμεσα στις "φατριες". Ειπωθηκαν λιγο πολυ αυτα και σε προηγουμενα σχολια... Η αξιοπιστια που λεγαμε δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο.

Επισκέπτης
Η εξηγηση ειναι απλη. Οι πρωτοεμφανιζομενοι θεωρουνται "κλωνοι", απο καποιους καχυποπτους, που εχουν μετατρεψει το πεδιο των κριτικων, σε "στιβο μαχης"-επιλυσης διαφορων απο διαφορες γενικα αντιπαραθεσεις στο φορουμ, και "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" αναμεσα στις "φατριες". Ειπωθηκαν λιγο πολυ αυτα και σε προηγουμενα σχολια... Η αξιοπιστια που λεγαμε δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο.
φιλε πεφωτισμενε πολυ σοβαρα την παιρνεις την κατασταση. Ολα μες στο παιχνιδι ειναι και οι κλωνοι και τα τρολ και ο χαβαλες και ολα. τι ψαχνεις να βρεις???

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Και εγώ συμφωνώ με την κατάργηση της ψήφου. Κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει κριτικές, ούτε πρέπει να εχουμε απαιτήσεις απο όσους γράφουνε. Οι κριτικές γίνονται λόγω της καλής θέλησης και όρεξης κάποιων για να μας ενημερώσουνε, δεν είναι υποχρεωμένοι να γραφουν όλες τις λεπτομέρειες, να είναι ακριβείς και ούτε σημαίνει οτι μια κοπέλα είναι καλή αν εχει καλές κριτικές ή και το αντίστροφο.

Αφήστε τον κόσμο να γράφει και κάντε καλοπροαίρετες παρατηρήσεις σχόλια που θα ωφελήσουν όλους (εργαζόμενες-μπουρδελιάρηδες). Στην τελική όσοι γράφουν μούφες αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθούν.  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και εγώ συμφωνώ με την κατάργηση της ψήφου. Κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει κριτικές, ούτε πρέπει να εχουμε απαιτήσεις απο όσους γράφουνε. Οι κριτικές γίνονται λόγω της καλής θέλησης και όρεξης κάποιων για να μας ενημερώσουνε, δεν είναι υποχρεωμένοι να γραφουν όλες τις λεπτομέρειες, να είναι ακριβείς και ούτε σημαίνει οτι μια κοπέλα είναι καλή αν εχει καλές κριτικές ή και το αντίστροφο.

Αφήστε τον κόσμο να γράφει και κάντε καλοπροαίρετες παρατηρήσεις σχόλια που θα ωφελήσουν όλους (εργαζόμενες-μπουρδελιάρηδες). Στην τελική όσοι γράφουν μούφες αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθούν.  
να ενας σωστος ανθρωπος......ψοφο στους ψηφους ρεεεεεεεε :2funny:

Επισκέπτης

+1

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467
κατ αρχην πρεπει να προσδιορισουμε τον ορο κριτικη γιατι για μενα η κριτικη δεν ειναι και δεν πρεπει ν αντιμετωπιζεται σαν ερωτικη ιστορια

Σωστά. Αλλά από την άλλη πλευρά ο καθένας έχει και το προσωπικό του "ύφος" γραφής. Δεν μπορούμε ή και δεν θέλουμε να γράφουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης, ο καθένας από εμάς, έχει το δικό του γούστο (τόσο εμφανισιακά όσο και πρακτικά), καθώς και τις δικές του απαιτήσεις. Συνεπώς, στις κριτικές καταγράφονται,σε άλλες λιγότερο σε άλλες περισσότερο, και προσωπικές απόψεις. Κοντολογίς, ο παράγων υποκειμενικότητα υφίσταται, είτε το θέλουμε, είτε όχι.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
φιλε πεφωτισμενε πολυ σοβαρα την παιρνεις την κατασταση. Ολα μες στο παιχνιδι ειναι και οι κλωνοι και τα τρολ και ο χαβαλες και ολα. τι ψαχνεις να βρεις???
Την ιδια απορια εξεφραζε το 50 και πλεον τοις εκατο των Ελληνων, οταν γυριζαν τις πλατες τους στις τελευταιες εκλογες, και ετρεχαν στις καφετεριες και στις παραλιες... Και τωρα τρωνε κρυα, βροχες και δακρυγονα στις πλατειες... Ενα μερος απο αυτους βρισκεται και εδω μεσα. Θα πρεπει καποτε επι τελους να σοβαρευθουμε.

Επισκέπτης
Καλά όχι και πάντα,μην υπερβάλλουμε
Στην τελική όσοι γράφουν μούφες αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθούν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.056
Πόντοι
25.467

Επιτρέψτε μου να έχω κάποιες επιφυλάξεις.

Επισκέπτης
Σωστά. Αλλά από την άλλη πλευρά ο καθένας έχει και το προσωπικό του "ύφος" γραφής. Δεν μπορούμε ή και δεν θέλουμε να γράφουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης, ο καθένας από εμάς, έχει το δικό του γούστο (τόσο εμφανισιακά όσο και πρακτικά), καθώς και τις δικές του απαιτήσεις. Συνεπώς, στις κριτικές καταγράφονται,σε άλλες λιγότερο σε άλλες περισσότερο, και προσωπικές απόψεις. Κοντολογίς, ο παράγων υποκειμενικότητα υφίσταται, είτε το θέλουμε, είτε όχι.
καλα ολα αυτα αλλα η ψηφος στην κριτικη τι χρειαζεται??? Για να δουμε την προκαταληψη καποιου? για επαινο? γιατι?
Την ιδια απορια εξεφραζε το 50 και πλεον τοις εκατο των Ελληνων, οταν γυριζαν τις πλατες τους στις τελευταιες εκλογες, και ετρεχαν στις καφετεριες και στις παραλιες... Και τωρα τρωνε κρυα, βροχες και δακρυγονα στις πλατειες... Ενα μερος απο αυτους βρισκεται και εδω μεσα. Θα πρεπει καποτε επι τελους να σοβαρευθουμε.
αν οι δυο ψηφοφοριες εχουν την ιδια βαρυτητα για σενα πασο

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

Κοίτα δεν θα κάτσω να μπώ σε διαδικασία κυνηγιού μαγισσών. Διαβάζω μια κριτική, αν θεωρήσω οτι με έψησε, τότε επισκέπτομαι την κοπέλα. Αν δώ οτι μου έλεγε μούφες πολύ απλά δεν θα την ξαναεπισκεπτώ και θα γράψω μια αντίστοιχη κριτική με την δική μου αρνητική εμπειρία.

Επισκέπτης
Κοίτα δεν θα κάτσω να μπώ σε διαδικασία κυνηγιού μαγισσών. Διαβάζω μια κριτική, αν θεωρήσω οτι με έψησε, τότε επισκέπτομαι την κοπέλα. Αν δώ οτι μου έλεγε μούφες πολύ απλά δεν θα την ξαναεπισκεπτώ και θα γράψω μια αντίστοιχη κριτική με την δική μου αρνητική εμπειρία.
σωστο και πολιτισμενο αντι να μαλλιοτραβιεσαι για το ποιος ειναι τι κλπ κλπ.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
πεφωτισμενε ολο προβατακια μου βαζεις ......για ελα απο το τσατ να σε φτιαξω :birdman:
Αυτα τα προβατακια εχουν μπει κατα λαθος και γιαυτο σου ζητω συγνωμη. Αν μπορεις να τα βγαλεις κανε το σε παρακαλω, γιατι και εμενα με εκνευριζουν. Κουβεντα κανουμε για να καταληξουμε σε καποιο συμπερασμα. Στο chat δεν εχω ξαναμπει πως γινεται?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom