ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Αμα δειξεις "ελεος" παραπληροφορεις....Στας κορασίδας όμως, δεν δείχνετε έλεος........
Αμα δειξεις "ελεος" παραπληροφορεις....Στας κορασίδας όμως, δεν δείχνετε έλεος........
Αλλο πορνορεπορτερ, αλλο κριτικογραφος........Στηρηξτε τους νεους ρεπορτερς ρε μαλακες μη τους διωχνετε...και μετα κλαιγεστε γιατι μειωνεται ο αριθμος κριτικων
κατ αρχην πρεπει να προσδιορισουμε τον ορο κριτικη γιατι για μενα η κριτικη δεν ειναι και δεν πρεπει ν αντιμετωπιζεται σαν ερωτικη ιστοριαΕγω εχω παρατηρησει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ μαυρισμα σε κριτικες νεων μελων, γεγονος που φυσικο ειναι να τους αποθαρυνει να συνεχισουν το εργο τους..
Εμενα οι αρχικες μου κριτικες ειναι ολες ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ οσο δεν παει..
Στηρηξτε τους νεους ρεπορτερς ρε μαλακες μη τους διωχνετε...και μετα κλαιγεστε γιατι μειωνεται ο αριθμος κριτικων
Ψηφιζεις αρνητικα οταν διαφωνεις σε καποιο η καποια απο τα σημεια της κριτικης. Και τα αναφερεις για να γινεσαι σαφεστερος (σχολια). Ετσι απλα.....και τι να αιτιολογησει δλδ;σε ψηφισα αρνητικα γιατι τσακωθηκα μαζι σου στα πολιτικα;
Απολυτα σωστος ο Cheyene!!!
Απο την στιγμη που υπαρχει δυνατοτητα καποιος να διπλο/τριπλοψηφισει, ο "θεσμος" χανει την αξια του.
Ασε που εγω τουλαχιστον πιστευω πως πολλες θετικες ή αρνητικες ψηφοι μπαινουν χωρις καν να διαβαστει η κριτικη.
χαρακτηριστικο παραδειγμα.
Κριτικη για την ιδια κοπελα με ταυτοσημο σχεδον περιεχομενο, η μια για παραδειγμα 5 στις 8 . η αλλη 3 στις 30..........
Αλλο:
Βλεπεις κριτικη του Cheyene για παραδειγμα
Οσοι τον πανε +, οσοι δεν τον πανε -, ανεξαρτητα το τι γραφει η κριτικη (ασχετα εαν τις περισσοτερες φορες γραφει αηδιες..... )
το λεω οσον αφορα το περιεχομενο ;)μαλλον το λες αυτο για τις δικες μου οι οποιες ειναι λιγο εκτενεις..
προσπαθω να το διορθοσω στις τελευταιες :- γιατι οντως οι τεραστιες κριτικες κουραζουν..
Η εξηγηση ειναι απλη. Οι πρωτοεμφανιζομενοι θεωρουνται "κλωνοι", απο καποιους καχυποπτους, που εχουν μετατρεψει το πεδιο των κριτικων, σε "στιβο μαχης"-επιλυσης διαφορων απο διαφορες γενικα αντιπαραθεσεις στο φορουμ, και "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" αναμεσα στις "φατριες". Ειπωθηκαν λιγο πολυ αυτα και σε προηγουμενα σχολια... Η αξιοπιστια που λεγαμε δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο.Εγω εχω παρατηρησει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ μαυρισμα σε κριτικες νεων μελων, γεγονος που φυσικο ειναι να τους αποθαρυνει να συνεχισουν το εργο τους..
Εμενα οι αρχικες μου κριτικες ειναι ολες ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ οσο δεν παει..
Στηρηξτε τους νεους ρεπορτερς ρε μαλακες μη τους διωχνετε...και μετα κλαιγεστε γιατι μειωνεται ο αριθμος κριτικων
φιλε πεφωτισμενε πολυ σοβαρα την παιρνεις την κατασταση. Ολα μες στο παιχνιδι ειναι και οι κλωνοι και τα τρολ και ο χαβαλες και ολα. τι ψαχνεις να βρεις???Η εξηγηση ειναι απλη. Οι πρωτοεμφανιζομενοι θεωρουνται "κλωνοι", απο καποιους καχυποπτους, που εχουν μετατρεψει το πεδιο των κριτικων, σε "στιβο μαχης"-επιλυσης διαφορων απο διαφορες γενικα αντιπαραθεσεις στο φορουμ, και "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" αναμεσα στις "φατριες". Ειπωθηκαν λιγο πολυ αυτα και σε προηγουμενα σχολια... Η αξιοπιστια που λεγαμε δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο.
πεφωτισμενε ολο προβατακια μου βαζεις ......για ελα απο το τσατ να σε φτιαξωΝα ενας καλος λογος που δεν θα επρεπε καν να υπαρχει η ψηφοφορια.
να ενας σωστος ανθρωπος......ψοφο στους ψηφους ρεεεεεεεεΚαι εγώ συμφωνώ με την κατάργηση της ψήφου. Κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει κριτικές, ούτε πρέπει να εχουμε απαιτήσεις απο όσους γράφουνε. Οι κριτικές γίνονται λόγω της καλής θέλησης και όρεξης κάποιων για να μας ενημερώσουνε, δεν είναι υποχρεωμένοι να γραφουν όλες τις λεπτομέρειες, να είναι ακριβείς και ούτε σημαίνει οτι μια κοπέλα είναι καλή αν εχει καλές κριτικές ή και το αντίστροφο.
Αφήστε τον κόσμο να γράφει και κάντε καλοπροαίρετες παρατηρήσεις σχόλια που θα ωφελήσουν όλους (εργαζόμενες-μπουρδελιάρηδες). Στην τελική όσοι γράφουν μούφες αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθούν.
+1Και εγώ συμφωνώ με την κατάργηση της ψήφου. Κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει κριτικές, ούτε πρέπει να εχουμε απαιτήσεις απο όσους γράφουνε. Οι κριτικές γίνονται λόγω της καλής θέλησης και όρεξης κάποιων για να μας ενημερώσουνε, δεν είναι υποχρεωμένοι να γραφουν όλες τις λεπτομέρειες, να είναι ακριβείς και ούτε σημαίνει οτι μια κοπέλα είναι καλή αν εχει καλές κριτικές ή και το αντίστροφο.
Αφήστε τον κόσμο να γράφει και κάντε καλοπροαίρετες παρατηρήσεις σχόλια που θα ωφελήσουν όλους (εργαζόμενες-μπουρδελιάρηδες). Στην τελική όσοι γράφουν μούφες αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθούν.
κατ αρχην πρεπει να προσδιορισουμε τον ορο κριτικη γιατι για μενα η κριτικη δεν ειναι και δεν πρεπει ν αντιμετωπιζεται σαν ερωτικη ιστορια
Την ιδια απορια εξεφραζε το 50 και πλεον τοις εκατο των Ελληνων, οταν γυριζαν τις πλατες τους στις τελευταιες εκλογες, και ετρεχαν στις καφετεριες και στις παραλιες... Και τωρα τρωνε κρυα, βροχες και δακρυγονα στις πλατειες... Ενα μερος απο αυτους βρισκεται και εδω μεσα. Θα πρεπει καποτε επι τελους να σοβαρευθουμε.φιλε πεφωτισμενε πολυ σοβαρα την παιρνεις την κατασταση. Ολα μες στο παιχνιδι ειναι και οι κλωνοι και τα τρολ και ο χαβαλες και ολα. τι ψαχνεις να βρεις???
Καλά όχι και πάντα,μην υπερβάλλουμεΚαι εγώ συμφωνώ με την κατάργηση της ψήφου. Κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει κριτικές, ούτε πρέπει να εχουμε απαιτήσεις απο όσους γράφουνε. Οι κριτικές γίνονται λόγω της καλής θέλησης και όρεξης κάποιων για να μας ενημερώσουνε, δεν είναι υποχρεωμένοι να γραφουν όλες τις λεπτομέρειες, να είναι ακριβείς και ούτε σημαίνει οτι μια κοπέλα είναι καλή αν εχει καλές κριτικές ή και το αντίστροφο.
Καλά όχι και πάντα,μην υπερβάλλουμεΣτην τελική όσοι γράφουν μούφες αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθούν.
Και εγώ συμφωνώ με την κατάργηση της ψήφου. Κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει κριτικές, ούτε πρέπει να εχουμε απαιτήσεις απο όσους γράφουνε. Οι κριτικές γίνονται λόγω της καλής θέλησης και όρεξης κάποιων για να μας ενημερώσουνε, δεν είναι υποχρεωμένοι να γραφουν όλες τις λεπτομέρειες, να είναι ακριβείς και ούτε σημαίνει οτι μια κοπέλα είναι καλή αν εχει καλές κριτικές ή και το αντίστροφο.
καλα ολα αυτα αλλα η ψηφος στην κριτικη τι χρειαζεται??? Για να δουμε την προκαταληψη καποιου? για επαινο? γιατι?Σωστά. Αλλά από την άλλη πλευρά ο καθένας έχει και το προσωπικό του "ύφος" γραφής. Δεν μπορούμε ή και δεν θέλουμε να γράφουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Επίσης, ο καθένας από εμάς, έχει το δικό του γούστο (τόσο εμφανισιακά όσο και πρακτικά), καθώς και τις δικές του απαιτήσεις. Συνεπώς, στις κριτικές καταγράφονται,σε άλλες λιγότερο σε άλλες περισσότερο, και προσωπικές απόψεις. Κοντολογίς, ο παράγων υποκειμενικότητα υφίσταται, είτε το θέλουμε, είτε όχι.
αν οι δυο ψηφοφοριες εχουν την ιδια βαρυτητα για σενα πασοΤην ιδια απορια εξεφραζε το 50 και πλεον τοις εκατο των Ελληνων, οταν γυριζαν τις πλατες τους στις τελευταιες εκλογες, και ετρεχαν στις καφετεριες και στις παραλιες... Και τωρα τρωνε κρυα, βροχες και δακρυγονα στις πλατειες... Ενα μερος απο αυτους βρισκεται και εδω μεσα. Θα πρεπει καποτε επι τελους να σοβαρευθουμε.
Καλά όχι και πάντα,μην υπερβάλλουμε
σωστο και πολιτισμενο αντι να μαλλιοτραβιεσαι για το ποιος ειναι τι κλπ κλπ.Κοίτα δεν θα κάτσω να μπώ σε διαδικασία κυνηγιού μαγισσών. Διαβάζω μια κριτική, αν θεωρήσω οτι με έψησε, τότε επισκέπτομαι την κοπέλα. Αν δώ οτι μου έλεγε μούφες πολύ απλά δεν θα την ξαναεπισκεπτώ και θα γράψω μια αντίστοιχη κριτική με την δική μου αρνητική εμπειρία.
Αυτα τα προβατακια εχουν μπει κατα λαθος και γιαυτο σου ζητω συγνωμη. Αν μπορεις να τα βγαλεις κανε το σε παρακαλω, γιατι και εμενα με εκνευριζουν. Κουβεντα κανουμε για να καταληξουμε σε καποιο συμπερασμα. Στο chat δεν εχω ξαναμπει πως γινεται?πεφωτισμενε ολο προβατακια μου βαζεις ......για ελα απο το τσατ να σε φτιαξω