gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οταν κατεβω αθηνα θα τσακωθουμε στο κρεβατι πανω στο γαμησι....... :-*
εμεις ποτε θα τσακοθουμε???
εμεις ποτε θα τσακοθουμε???
Το γάμησες. Εδώ δεν είμαστε να ψηφίζουμε ανάλογα τα συναισθήματα και τα κόμπλεξ μας, αλλά ανάλογα με τις υπηρεσίες που πληρώνουμε και λαμβάνουμε..και τι να αιτιολογησει δλδ;σε ψηφισα αρνητικα γιατι τσακωθηκα μαζι σου στα πολιτικα;
Διαβαζοντας τις κριτικες στο Λεωνιδου 6 παρατηρησα. Στου spaceboy 0 στους 5, στου LIONTARI28 2 στους 16 και στου SPEED 10 στους 24, οτι βοηθηθηκαν απο τις αντιστοιχες κριτικες. Κοιταζοντας στα σχολια, 0 (μηδεν) σε ολες. Αυτου του ειδους η "διαμαρτυρια", εκτος απο εντελως αβασιμες υπονοιες, (και υποπτες αντιδρασεις....) δεν προσφερουν τιποτα ουσιωδες. Αν θελετε πραγματικα να "προσφερετε", εχω την εντυπωση οτι τα σχολια προτιμουνται.
Το γάμησες. Εδώ δεν είμαστε να ψηφίζουμε ανάλογα τα συναισθήματα και τα κόμπλεξ μας, αλλά ανάλογα με τις υπηρεσίες που πληρώνουμε και λαμβάνουμε..
χαχαχαχαχαχχα που χαθηκε αυτη η λιονταροψυχη
ναι φυσικα.....τι ειμαστε αλλωστε ;τιποτα κατινες ελλεινες αδελφες του ελεους;Το γάμησες. Εδώ δεν είμαστε να ψηφίζουμε ανάλογα τα συναισθήματα και τα κόμπλεξ μας, αλλά ανάλογα με τις υπηρεσίες που πληρώνουμε και λαμβάνουμε..
μπέρδεψες τα λιοντάριαΥπηρετεί την μητέρα πατρίδα.
ναι φυσικα.....τι ειμαστε αλλωστε ;τιποτα κατινες ελλεινες αδελφες του ελεους;
που ζεις εσυ μαν ειπαμε;
επειτα εδω σαιτ ειναι......αφου ψηφιζουν ολοι ψηφιζει και η ιεροδουλη και ο ιδιοκτητης που διαβαζει και ο ασχετος που μπαινει να τρολαρει.......
ναι φυσικα.....τι ειμαστε αλλωστε ;τιποτα κατινες ελλεινες αδελφες του ελεους;
που ζεις εσυ μαν ειπαμε;
επειτα εδω σαιτ ειναι......αφου ψηφιζουν ολοι ψηφιζει και η ιεροδουλη και ο ιδιοκτητης που διαβαζει και ο ασχετος που μπαινει να τρολαρει.......
να ξερεις εισαι νο1 προτεραιοτητα μου αυτην την περιοδο για αθηνα..... ;):o :o :o
θα γαμηθω εγω με εναν μυθο σαν τον γλ???????
:-* :-* :-*αντρακλα μου εσυ
μπέρδεψες τα λιοντάρια
τι συμφωνεις μωρε κι εσυ ψαρα;αφου δεν ξερετε ακομα το σαιτ τι πεταγεστε;
ο σπιντ φιλε καλο παιδι αλλα εχει πλακωθει με το μισο σαιτ και ο λιονταρης εγραφε ολο για ακαποτα και παρανομα εξτραδακια με πουτανες.....ειναι λογικο να εχουν φαει μαυρισμα....
[/q
Το οτι εχει πλακωθει ο SPEED με ολο το site δεν θα πρεπει να εχει καμια σχεση με την αξιοπιστια στις κριτικες. Οι προσωπικες κοντρες μετατρεπουν την αξιοπιστια των κριτικων σε παιδικη χαρα. Εγω τουλαχιστον οπου πηγα, δεν βρηκα κατι διαφορετικο απο οσα περιγραφει. Τωρα οσον αφορα τον "λιονταρι", με τον να τον καταψηφιζεις τι νομιζεις οτι καταφερνεις? Επειδη δεν συμφωνεις με αυτα που κανει πρεπει ολες οι κριτικες του να φαινονται αναξιοπιστες? Αυτο προαγει την ενημερωση?
Η ψηφοφορια ειναι ουτως η αλλως μυστικη. Με ψευδωνυμα ψηφιζουμε, οχι με ταυτοτητα!!!Παντως, οτι υπαρχει θεμα με τις ψηφους, υπαρχει.
Ψηφιζουμε την κριτικη η το αν μας αρεσει ο κριτικογραφος, ή η κοπελα?
Δεν μπορω ομως να φανταστω πως θα αλλαξει το συστημα, μια που η ψηφος
οφειλει να ειναι μυστικη.
Αν επιβληθει η αιτιολογηση (που και για μενα θα επρεπε), αυτοματα καθισταται και ονομαστικη.+1
οι ψηφοι πρεπει να ειναι ονομαστικες και με αιτιολογηση.
για την ταμπακιερα οι κριτικες που λεει ο τυπος νομιζω ειναι παλιοτερες απο την εποχη πουν μπηκαν τα σχολια....
αλλα και ετσι να μην ειναι καποιος μπορει να μην γουσταρει να ξεκατινιαστει σε σχολια οπως εγινε προσφατα με το 104 και γινανε μαλλια κουβαρια.....
κατ εμε δεν επρεπε να υπαρχει καν ψηφος....δεν εξυπηρετει τιποτα στην πραξη
Να ενας καλος λογος που δεν θα επρεπε καν να υπαρχει η ψηφοφορια.μεταξυ μας κριτικογραφο ψηφιζουμε ολοι ας το παραδεχτουμε.....πχ εγω ολους τους θεσσαλονικεις τους βαζω θετικη ακομα και να μην συμφωνω......απο αλληλεγγυη εκτος αν ειναι κανενας περιεργος νταβατζοκλωνος.....επισης τα παιδια απο το τσατ κλπ....
Το ιδιο σοβαρος εισαι γενικα, η μονο σε αυτον τον χωρο?ποτε θα ανοιξεις κανα θεμα να σπαμαρουμε; οριστε....αυτο στο φαγε ο πεφωτισμενος......ας προσεχες.....
χυστη το σαιτ δεν ηταν ετοιμο για τη δυναμικη σου εισοδο μπηκες σαν πορνοσιφουναςΕγω εχω παρατηρησει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ μαυρισμα σε κριτικες νεων μελων, γεγονος που φυσικο ειναι να τους αποθαρυνει να συνεχισουν το εργο τους..
Εμενα οι αρχικες μου κριτικες ειναι ολες ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ οσο δεν παει..
Στηρηξτε τους νεους ρεπορτερς ρε μαλακες μη τους διωχνετε...και μετα κλαιγεστε γιατι μειωνεται ο αριθμος κριτικων