Νέα

Ψηφοι στις κριτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
καλα ολα αυτα αλλα η ψηφος στην κριτικη τι χρειαζεται??? Για να δουμε την προκαταληψη καποιου? για επαινο? γιατι?

Η ψήφος αφορά το κατά πόσο βοήθησε κάποιον, η όποια κριτική.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση η ψήφος τέθηκε για να ξεχωρίσουν οι αμνοί από τα ερίφια (καλοπροαίρετες, αρνητικές ή θετικές κριτικές - κακοπροαίρετες ή διαφημιστικές κριτικές) Δυστυχώς πολλάκις, αυτή η ψήφος χρησιμοποιείται κακεντρεχώς από όσους έχουν προσωπικές διαφορές, είτε με άλλα μέλη του παρόντος, είτε με ιερόδουλες.

Πάντως και εγώ θα προτιμούσα την κατάργηση της ψήφου. Θα ήθελα όμως να παραμείνει η δυνατότητα του σχολιασμού.

Επισκέπτης

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση η ψήφος τέθηκε για να ξεχωρίσουν οι αμνοί από τα ερίφια (καλοπροαίρετες, αρνητικές ή θετικές κριτικές - κακοπροαίρετες ή διαφημιστικές κριτικές) Δυστυχώς πολλάκις, αυτή η ψήφος χρησιμοποιείται κακεντρεχώς από όσους έχουν προσωπικές διαφορές, είτε με άλλα μέλη του παρόντος, είτε με ιερόδουλες.

Πάντως και εγώ θα προτιμούσα την κατάργηση της ψήφου. Θα ήθελα όμως να παραμείνει η δυνατότητα του σχολιασμού.
εγω θα ηθελα ο σχολιασμος να ειναι υποχρεωτικος ετσι ωστε να ξερεις τι φταιει

Επισκέπτης
Κοίτα δεν θα κάτσω να μπώ σε διαδικασία κυνηγιού μαγισσών. Διαβάζω μια κριτική, αν θεωρήσω οτι με έψησε, τότε επισκέπτομαι την κοπέλα. Αν δώ οτι μου έλεγε μούφες πολύ απλά δεν θα την ξαναεπισκεπτώ και θα γράψω μια αντίστοιχη κριτική με την δική μου αρνητική εμπειρία.
Γιατί είναι κυνήγι μαγισσών το να αντιληφθείς την πρόθεση και το αληθές των γραφομένων μιας κριτικής ή μιας ενημέρωσης;
Το κυνήγι μαγισσών είναι ότι δύσκολα κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχθεί.
Μερικά παλικαράκια δεν το κρύβουν καν καλά.Δεν  είναι βέβαια και κάποιο σοβαρό ζήτημα αν κάποιος τα αρπάζει ή τα ζητάει από τάνες ή στούντιο και γράφει μούφες κριτικές κι ενημερώσεις.
Συνήθως πάντως δεν τους μαυρίζω τις κριτικές αλλά δεν τις διαβάζω καν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Γιατί είναι κυνήγι μαγισσών το να αντιληφθείς την πρόθεση και το αληθές των γραφομένων μιας κριτικής ή μιας ενημέρωσης;
Μερικά παλικαράκια δεν το κρύβουν καν καλά.Δεν  είναι βέβαια και κάποιο σοβαρό ζήτημα αν κάποιος τα αρπάζει ή τα ζητάει από τάνες ή στούντιο και γράφει μούφες κριτικές κι ενημερώσεις.

Παρομοίως. Έφαγα όμως κάτι ήττες ώσπου να αποκτήσω  πείρα και να μπορώ να τις ξεχωρίζω...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
φιλε μου εγω εχω φαει ηττες και απο την ιδια κοπελα σε αλλη συνευρεση

Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφετε. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς. Υπάρχουν όμως μεταξύ μας και αρκετοί "ενθουσιώδεις".

Επίσης μου έχει τύχει αρκετές φορές να περιγράφονται ώς μοντέλα και θεές, κοπέλες που έχουν εμφάνιση πολύ κάτω του μετρίου, και ως αγαλματένια κορμιά, κάποια που η κυτταρίτιδα ξεχειλίζει.  ;)

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφετε. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς. Υπάρχουν όμως μεταξύ μας και αρκετοί "ενθουσιώδεις".

Επίσης μου έχει τύχει αρκετές φορές να περιγράφονται ώς μοντέλα και θεές, κοπέλες που έχουν εμφάνιση πολύ κάτω του μετρίου, και ως αγαλματένια κορμιά, κάποια που η κυτταρίτιδα ξεχειλίζει.  ;)
Αλλος ενας καλος λογος οπου υπερισχυει το σχολιο εναντι μιας στειρας ψηφου οπου δεν υπαρχει αιτιολογηση.

Επισκέπτης

Μια απορία που έχω είναι πόσα κιλά περιλαμβάνονται στην περιγραφή μιας κοπέλας ως χυμώδους-μπαμπάτσικης-με πιασίματα;
60,70,80,90;;;Καμιά φορά διαβάζεις κριτική ή κι ενημέρωση και δεν καταλαβαίνεις πως περίπου είναι η κοπέλα.
Είναι άλλο πράγμα αν η κοπέλα που βλέπεις σου αρέσει κι άλλο αν είναι κοντή,ψηλή,χοντρή,αδύνατη,με κυτταρίτιδα ή λαμπάδα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Αλλος ενας καλος λογος οπου υπερισχυει το σχολιο εναντι μιας στειρας ψηφου οπου δεν υπαρχει αιτιολογηση.

Δεν διαφωνώ. Άλλωστε το εξέφρασα και πιο πάνω.

Έχω φροντίσει πάντως, να βρω με ποιους έχω (πάνω - κάτω) τα ίδια γούστα σε εμφάνιση και υπηρεσίες και έτσι πιστεύω ότι ο κίνδυνος για πατατιά ελαχιστοποιείται, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097

ενας αγιος παντα μιλαει σοφα :rockon:αλλα δεν ηξερα οτι γαμαει κιολας :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Μια απορία που έχω είναι πόσα κιλά περιλαμβάνονται στην περιγραφή μιας κοπέλας ως χυμώδους-μπαμπάτσικης-με πιασίματα;
60,70,80,90;;;Καμιά φορά διαβάζεις κριτική ή κι ενημέρωση και δεν καταλαβαίνεις πως περίπου είναι η κοπέλα.
Είναι άλλο πράγμα αν η κοπέλα που βλέπεις σου αρέσει κι άλλο αν είναι κοντή,ψηλή,χοντρή,αδύνατη,με κυτταρίτιδα ή λαμπάδα.

Ακριβώς. Τα, "μου αρέσει", "την βρίσκω σέξυ", "γλυκιά"  κ.λ.π. είναι υποκειμενικά. Τα υπόλοιπα, όχι και τόσο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλη φορα με ζυγαρια για το σφαγιο...... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπορουμε να ζηταμε να την σηκωνουμε αγκαλια......αν μαλιστα μπορει να μας σηκωνει αυτη αγκαλια οπως ελεγε και ο φιλος ο αβραμης τοτε τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα μαλλον :grin:

Επισκέπτης
μπορουμε να ζηταμε να την σηκωνουμε αγκαλια......
Δεν είναι κι αυτό κριτήριο.Θυμάμαι κριτική του Τσεγιέν που έγραφε ότι είχε πάρει αγκαλιά την Βαλεντίνα το θηρίο.
Αυτό είναι ζετέ τύπε,μιλάμε για κιλά όχι μαλακίες :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

φυσικα και δεν είναι κυνήγι μαγισσών αυτό που λές αλλά όταν αμφισβητούμε όποια κριτική δεν μας αρέσει τότε πλησιάζει αρκετά. Χώρια που εγώ (που είμαι χαζός) δεν μπορώ να καταλάβω ποιές κριτικές είναι μούφες και γίνονται για διαφημιστικούς σκοπούς. Εσείς που εχετε πείρα για πείτε μου πως τις ξεχωρίζετε;

κοίτα το θέμα με την εμφάνιση της κάθε κοπέλας είναι λίγο λεπτό. Αφενός μέν υπάρχει το προσωπικό γούστο, αφετέρου δε η αντικειμενική αλήθεια. Θεωρώ οτι σωστό είναι κάποιος να προσπαθήσει να περιγράψει την κοπέλα (χωρίς προσβλητικούς όρους εκτός και αν της αξίζουν) και έπειτα να γράψει την προσωπική του άποψη. Η βαθμολογία εδώ θα πρέπει να μπαίνει με βάση αποκλειστικά και μόνο της προσωπικής άποψης του καθενός.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom