Νέα

Ψηφοφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolg15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 673
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
θελω να ρωτησω κατι που νομιζω καταληλοι να μου το απαντησουν ειναι οι υπευθηνοι του σαιτ. εδω γινονται διαφορες ψηφοφοριες. εχεις δικαιωμα να ψηφισεις μονο μια φορα? και αν ναι, αν εγω ''κλεψω'' και ψηφισω και δευτερη μπορειτε να το καταλαβατε? ρωταω σχετικα για μια αλλη ψηφοφορια σε καποιο αλλο σαιτ. δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω αλλα ειμαι εδω και μπορω να τα πω πιο αναλυτικα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
θελω να ρωτησω κατι που νομιζω καταληλοι να μου το απαντησουν ειναι οι υπευθηνοι του σαιτ. εδω γινονται διαφορες ψηφοφοριες. εχεις δικαιωμα να ψηφισεις μονο μια φορα? και αν ναι, αν εγω ''κλεψω'' και ψηφισω και δευτερη μπορειτε να το καταλαβατε? ρωταω σχετικα για μια αλλη ψηφοφορια σε καποιο αλλο σαιτ. δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω αλλα ειμαι εδω και μπορω να τα πω πιο αναλυτικα...
οι ψηφοφοριες εχουν διαφορες επιλογες που μπορει να τις θέσει κατα την δημιουργια τους, αυτος που τις βαζει καθε φορα..

Επισκέπτης
δεν γινετα να κλεψεις εκτος αν φτιαχνεις συνεχεια κλωνους κ μπαινει με διαφορετικο λογαριασμο αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο καμμενο ατομο....μπα ισως υπαρχει :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
οι ψηφοφοριες εχουν διαφορες επιλογες που μπορει να τις θέσει κατα την δημιουργια τους, αυτος που τις βαζει καθε φορα..
ωραια. αυτος που τις βαζει λεει μονο μια ψηφος. εχω εγω ενα προγραμμα που καθαριζει τα παντα και μπορω να ψηφισω και δευτερη. εσυ μπορεις να το καταλαβεις???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δεν γινετα να κλεψεις εκτος αν φτιαχνεις συνεχεια κλωνους κ μπαινει με διαφορετικο λογαριασμο αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο καμμενο ατομο....μπα ισως υπαρχει :2funny: :2funny:

ε όχι κ δεν υπάρχει;;;;ΕΛΕΟΣ
Εδώ έφτιαξε ολόκληρο σάιτ,που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε κλώνους του.Ερωτοααπαντάει μόνος του.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ωραια. αυτος που τις βαζει λεει μονο μια ψηφος. εχω εγω ενα προγραμμα που καθαριζει τα παντα και μπορω να ψηφισω και δευτερη. εσυ μπορεις να το καταλαβεις???
οχι βεβαια !!!! ΔΕΝ μπορω να το καταλαβω..
αν με παρακολουθουσες λιιιιγο περισοτερο θα ειχες καταλαβει οτι ειμαι βλακας..
επισης μίλα με τον εαυτο σου και αποφασισε να μας πεις αν θελεις, αν ρωτας κατι ή απλα απαντας σε αυτο το κατι.
διοτι στο πρωτο σου ποστ ρωτας και στο δευτερο απαντας.
οπότε, τί μας χρειαζεσαι ????  :uglystupid: :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Νικολ , πεστα αναλυτικα να καταλαβουμε - εγω δεν καταλαβα

Επισκέπτης
γιατι τετοια πρεπουρα με τις ψηφοφοριες?χεστηκε η φοραδα σταλωνι για το ποιος θα βγει.Οι διαλογοι εχουν το ζουμι :2funny:

OP
OP
N

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
μαλλον φταιω εγω γιατι δεν σας εδωσα σωστα να καταλαβατε. δεν μιλαω για τις ψηφοφοριες που γινονται εδω αλλα μιλαω γενικα για διαφορες ψηφοφοριες που γινονται στο ιντερνετ και σου δινουν την δυνατοτητα να ψηφισεις μονο μια φορα. ρωταω λοιπον. αν εγω ''κλεψω'' θα το καταλαβουν?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
καλο απογευμα........

Συνημμένα

• bcool.gif
    bcool.gif
    2,2 KB · Εμφανίσεις: 19

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
οχι βεβαια !!!! ΔΕΝ μπορω να το καταλαβω..
αν με παρακολουθουσες λιιιιγο περισοτερο θα ειχες καταλαβει οτι ειμαι βλακας..
επισης μίλα με τον εαυτο σου και αποφασισε να μας πεις αν θελεις, αν ρωτας κατι ή απλα απαντας σε αυτο το κατι.
διοτι στο πρωτο σου ποστ ρωτας και στο δευτερο απαντας.
οπότε, τί μας χρειαζεσαι ????  :uglystupid: :uglystupid:

Τον μπερδεψες τωρα!

Επισκέπτης
μαλλον φταιω εγω γιατι δεν σας εδωσα σωστα να καταλαβατε. δεν μιλαω για τις ψηφοφοριες που γινονται εδω αλλα μιλαω γενικα για διαφορες ψηφοφοριες που γινονται στο ιντερνετ και σου δινουν την δυνατοτητα να ψηφισεις μονο μια φορα. ρωταω λοιπον. αν εγω ''κλεψω'' θα το καταλαβουν?

η θΑ πρεπει να κανεις συνεχεια εγγραφη η θα πρεπει να τρεχεις κανα προγραμματακι που θα σου αλλαζει την ip adress

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom