1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το Trash Me δεν ξέρω;
...μέθεξη...
Το Πόπη εάν θυμάσαι είναι στο δίσκο με τον Γκόραν.............
Αλλά κι αυτός τράσμι είναι μαλλον.
Το Trash Me δεν ξέρω;
...μέθεξη...
τζεημς ντιν μου θυμιζει αυτοανθρωποι που έχουν αφήσει με την πορεία τους ένα στίγμα σημαντικό και ξαφνικά η προσφορά τους ανακόπτεται βίαια δημιουργούν ένα μύθο γύρω από το όνομά τους που πολλές φορές ξεπερνάει αναλογικά την πραγματική προσφορά τους.
Τα παραδείγματα πολλά παγκοσμίως.
ανθρωποι που έχουν αφήσει με την πορεία τους ένα στίγμα σημαντικό και ξαφνικά η προσφορά τους ανακόπτεται βίαια δημιουργούν ένα μύθο γύρω από το όνομά τους που πολλές φορές ξεπερνάει αναλογικά την πραγματική προσφορά τους.
Τα παραδείγματα πολλά παγκοσμίως.
Το Πόπη εάν θυμάσαι είναι στο δίσκο με τον Γκόραν.............
Αλλά κι αυτός τράσμι είναι μαλλον.
γιατί ανεκόπη του Τσε;Πάντως ο μύθος του Στελάρα δεν ανεκόπη ποτέ.
Επί 51 χρόνια.
Απο το 1952 που εμφανίστηκε μέχρι το 2001 που πέθανε.
Άρα δεν παίζει αυτό που λες με τίποτα.
γιατί ανεκόπη του Τσε;Πάντως ο μύθος του Στελάρα δεν ανεκόπη ποτέ.
Επί 51 χρόνια.
Απο το 1952 που εμφανίστηκε μέχρι το 2001 που πέθανε.
Άρα δεν παίζει αυτό που λες με τίποτα.
την άποψή μου τη συμμερίζονται πολλοί και για τον Τσε, το εμπορικότερο σύμβολο της αριστεράς......
Πάμε παρακάτω.....
και τον Νταλάρα θα τον γράψουν...Παιδιά τον Καζαντζίδη τον έχουν γράψει κ τα νεώτερα βιβλία Ιστορίας.Τι να λέμε τώρα;;;;
γιατί ανεκόπη του Τσε;
θεωρώ ότι αναλογικά συγκερινόμενο το έργο και των δύο ήταν πολύ μικρότερο από το συνολικό έργο που πρακτικά προσέφεραν ο καθείς στον τομέα του.
Απόψεις είναι αυτές...
Οσο κόλλημα και εάν έχω με τον Τσε και το ξέρεις, όταν αφαιρείς το συναίσθημα η αντικειμενική κρίση οδηγεί σε αυτό που είπα........
είπα ότι τα παραδείγματα είναι πολλά....ε δεν ειναι? να δεις παλιοπαιδο κ πεταμενος θα ναι κ ο μπρεγκοβιτς..
τζεημς ντιν μου θυμιζει αυτο
είναι πιο πολλα από αυτά που έχει πει ο Νταλάρας;Έχεις μετρήσει τα τραγούδια που είπε ο Καζαντζίδης;
Μέτρα τα, και μετά μιλάμε,
Ίσως είναι λίγο off topic διότι δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλήσουμε για τραγουδίστριες, αλλά μέγιστο respect στη Νανά Μούσχουρη..
είναι πιο πολλα από αυτά που έχει πει ο Νταλάρας;
Και οι 100 και βάλε δίσκοι που έχω σπίτι μου απ τον Νταλάρα τι ειναι;
Κόπυ πέιστ;
Όταν τις προάλλες σου έλεγα πόσο γεροντισμό έχουν οι πολιτικοκοινωνικές απόψεις σου, σε παρομοίωσα με κάποιον που ακούει Κλειώ Δενάρδου.
Και τελικά δεν έπεσα έξω.
Αυτό το ξενικό αξάν της Μούσχουρη με πεθαίνει λέμε!
Όπως και η εν γένει φρεσκαδούρα της, με το ταγιεράκι και τον κώτσο.
Κάτι σαν τους Σεξ Πίστολς ένα πράμα.
θες να πάω στο πατρικό να τους μετρήσω..;Εκατό και βάλε δίσκους LONG PLAY του Νταλάρα;
Για μέτρα τους έναν έναν ξανά, πληζ.
Εκατό και βάλε δίσκους LONG PLAY του Νταλάρα;
Για μέτρα τους έναν έναν ξανά, πληζ.
Εσύ που είσαι οργισμένο νιάτο, άκου ζιγκουάλα!
Η γυναίκα είναι φωνάρα, έχει πει μεγάλα τραγούδια και έχει κάνει πωλήσεις που πολλοί σύγχρονοι αστέρες της ξένης μουσικής θα ζήλευαν (για εγχώρια δε λέω διότι κάθε σύγκριση θα ήταν άδικη)..
Όσο για την εμφάνιση εκτός ότι έξω θεωρείται cult με την καλή έννοια, κάτι ταγάρια της ελληνικής σκηνής τα βάζει άνετα κάτω και σε στυλ...
Τώρα στην ελλάδα είναι παρεξηγημένη...Λες να φταίνε οι πολιτικές της πεποιθήσεις;
Μα μη αριστερή τραγουδίστρια; Jamais!
Τώρα μπάινουμε και στο τέριτόρυ αδερφάδων.... Ούτε οι πούστηδες έχουν ταλέντο φαντάζομαι......Οκ, ότι πεις.
Εγώ ακούω τη Ζιγκουάλα (που δεν ακούω μόνον αυτήν, αλλά τεσπα), εσύ άκου "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι".
Και θα ήταν σωστή η ανάλυσή σου για τους μη αριστερούς καλλιτέχνες (που διώκονται περίπου ), αν μας εξηγούσες κιόλας τη λατρεία που έχει ο κόσμος της Αριστεράς (και δικαίως) για το Μάνο Χατζιδάκι.
πάρε λινκ και μέτρα.....
Μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει πάνω από 70 προσωπικούς δίσκους (που έχουν ξεπεράσει τα 12.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο ), ενώ συμμετείχε σε περισσότερους από 80 δίσκους άλλων καλλιτεχνών ως ερμηνευτής, μουσικός και παραγωγός, εκφράζοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος των πολύπλευρων μουσικών του αναζητήσεων.
Στον παρακάτω κατάλογο περιλαμβάνονται μόνο οι δίσκοι στους οποίους υπάρχει "πρωτογενές" υλικό, δηλαδή ηχογραφήσεις που δεν έχουν κυκλοφορήσει άλλη φορά σε δίσκο. Συνεπώς, δεν περιλαμβάνονται κάθε λογής συλλογές, ούτε αναφέρονται για δεύτερη φορά -όταν επανεκδίδονται- δίσκοι που περιέχουν ηχογραφήσεις που έχουν περιληφθεί ήδη σε προηγούμενο δίσκο. Εξαίρεση φυσικά είναι οι ενότητες: "Προσωπικές συλλογές" και "Διεθνείς εκδόσεις". Οι αριθμοί καταλόγων που αναφέρονται, αφορούν τις πρώτες εκδόσεις των δίσκων και όχι τις επανεκδόσεις και τα remastered.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9D%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82_(%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1)
Καμμιά φορά τα νούμερα χρειάζονται για να καταλαβαίνουν μερικοί πόσο μυρμήγκια είναι.........