Νέα

ψευτικος και σκηνοθετημενος ο αποκεφαλισμος του Φολει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι ειναι ψευτικος ο αποκεφαλισμος φολει;

• ναι ειναι αμερικανικη προβοκατσια

Ψήφοι: 36 36,7%
  • οχι

Ψήφοι: 44 44,9%
  • δεν ξερω /δεν απαντω

Ψήφοι: 18 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οι ρεπόρτερ του μπου κομ ανακαλυψαν το σκανδαλο...Δοθηκαν 350 ευρω για κλαδι στην πρεσβεια που δεν εχει κηπο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Οι ρεπόρτερ του μπου κομ ανακαλυψαν το σκανδαλο...Δοθηκαν 350 ευρω για κλαδι στην πρεσβεια που δεν εχει κηπο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χα χα χα, γαμάτο πάντως Alex, ούτε γλάστρα δεν έχει η πρεσβεία.

Τέλος πάντως, φαντάζομαι κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει, μπορεί να έκοψαν κλαδί από κανένα bonsai στο γραφείο του πρέσβη, ποιος ξέρει.

Τη διεύθυνση της πρεσβείας την βρήκα εδώ:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λοιπόν ας υποθέσουμε ότι ισχύει η hardcore εκδοχή που παραθέτεις.  Η απόφαση πάντως μιλάει για ένα, επαναλαμβάνω ένα (1) κλαδί.
Βέβαια εμένα θα μου μείνει η απορία, βρήκα την διεύθυνση της πρεσβείας στις Βρυξέλλες και την έβαλα στο google earth.  H πρεσβεία δεν έχει κήπο...

www.google.gr/maps/@50.840271,4.358805,3a,75y,101.7h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1swkwYUu7OZGJKmG22nqNmAA!2e0]https://www.google.gr/maps/@50.840271,4.358805,3a,75y,101.7h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1swkwYUu7OZGJKmG22nqNmAA!2e0[/url]

Αλλά αν είχε μπορεί και να ίσχυαν αυτά που γράφεις οπότε και το κόστος να μην είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται...

για το σπίτι του πρέσβη λέει που το πληρώνει το ελληνικό δημόσιο ... και δεν ξέρω που είναι αυτό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χα χα χα, γαμάτο πάντως Alex, ούτε γλάστρα δεν έχει η πρεσβεία.

Τέλος πάντως, φαντάζομαι κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει, μπορεί να έκοψαν κλαδί από κανένα bonsai στο γραφείο του πρέσβη, ποιος ξέρει.

Τη διεύθυνση της πρεσβείας την βρήκα εδώ:

ρε συ σκετο σαβουροσαιτ κατάντησες... αυτοαναιρείσαι.. πριν από δυο σελίδες έγραψες ότι η διαύγεια αναφέρει για το ΣΠΪΤΙ του πρέσβη ... ποιός σου είπε ότι είναι η πρεσβεία ???

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και αν θες να μάθεις πόσο χρεώνουν στις βρυξέλλες ...

"We had the same problem. I don't know the rules but my husband went to the commune and we had to cut down the trees. You need to talk with the commune about it. The commune issues a document authorising or declaring that the tree is to be cut down. You legally have to have the tree cut by a tree surgeon if it is above a certain height and trunk depth. We paid 1500 to have two trees cut down (but not taken away). Also if the tree falls on your neighbours property in a storm you will be liable so for damage so that worth taking into account."

Πάλι καλά.

Στην Ελλάδα χρειάζονται 2 άδειες. Από το Δασαρχείο και από τον Δήμο.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ρε συ σκετο σαβουροσαιτ κατάντησες... αυτοαναιρείσαι.. πριν από δυο σελίδες έγραψες ότι η διαύγεια αναφέρει για το ΣΠΪΤΙ του πρέσβη ... ποιός σου είπε ότι είναι η πρεσβεία ???

Έλα ρε εντάξει μαλακία μου, το διάβασα εκείνη την ώρα και ξεχάστηκα, μου έμεινε η πρεσβεία.  Άλλωστε όταν έγραψα ότι θα υπάρχει λογική εξήγηση το εννοούσα, δεν τους έχω τόσο μαλάκες να πληρώσουν για κλαδί σε δέντρο που δεν υπάρχει.

Μάγκες καμιά ιδέα που θα βρούμε τη διεύθυνση της οικίας του πρέσβη; Μεγάλος ρουφιάνος τελικά το google earth...

Από την άλλη πρόσεξε την διατύπωση:  "ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΑΠΑΝΗ ΚΟΠΗΣ ΚΛΑΔΙΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΗΠΟΥ ΠΡΕΣΒ. ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ"

Όπως το διαβάζεις τι καταλαβαίνεις;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μάγκες καμιά ιδέα που θα βρούμε τη διεύθυνση της οικίας του πρέσβη; Μεγάλος ρουφιάνος τελικά το google earth...

ρε τυπε θα ξενυχτησεις με αυτον τον καημο τωρα? δε πα να γαμηθει και το σπιτι και τα δεντρα και ο πρεσβης

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ρε τυπε θα ξενυχτησεις με αυτον τον καημο τωρα? δε πα να γαμηθει και το σπιτι και τα δεντρα και ο πρεσβης

Έχεις δίκιο αρχηγέ, είχες χαθεί και ανησύχησα για να πω την αλήθεια.

Συνειδητά αποφεύγω τέτοιου είδους κουβέντες, έτσι και αλλιώς δεν οδηγούν πουθενά και πραγματικά ούτε θέλω ούτε με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν για το οτιδήποτε.

Πέρα από τις κοπέλες όλα τα άλλα γτπκ έτσι και αλλιώς.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής με το κλαδί του πρέσβη:

Ο πρέσβυς είναι δημ. υπάλληλος.
Του πληρώνουμε μισθό.
Του πληρώνουμε (ή μάλλον του παραχωρούμε) και σπίτι για να μένει εκεί που δουλεύει.

Αν εγώ έπιανα δουλειά σε μια εταιρεία και με έστελνε στο Dubai, θα μου έδινε και μισθό, και σπίτι εκεί.
Θα μου πλήρωνε και το κωλόχαρτο? Όχι.
Θα μου πλήρωνε και τον κηπουρό για τις γλάστρες? Όχι.
Θα μου πλήρωνε και την παραδουλεύτρα? Όχι.
Θα μου πλήρωνε και το λογαριασμό τηλεφώνου? Όχι.

Γιατί λοιπόν πρέπει να πληρώσουμε το κλαδί του πρέσβη? Ας το πλήρωνε αυτός απ' το μισθό του.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής με το κλαδί του πρέσβη:

Ο πρέσβυς είναι δημ. υπάλληλος.
Του πληρώνουμε μισθό.
Του πληρώνουμε (ή μάλλον του παραχωρούμε) και σπίτι για να μένει εκεί που δουλεύει.

Αν εγώ έπιανα δουλειά σε μια εταιρεία και με έστελνε στο Dubai, θα μου έδινε και μισθό, και σπίτι εκεί.
Θα μου πλήρωνε και το κωλόχαρτο? Όχι.
Θα μου πλήρωνε και τον κηπουρό για τις γλάστρες? Όχι.
Θα μου πλήρωνε και την παραδουλεύτρα? Όχι.
Θα μου πλήρωνε και το λογαριασμό τηλεφώνου? Όχι.

Γιατί λοιπόν πρέπει να πληρώσουμε το κλαδί του πρέσβη? Ας το πλήρωνε αυτός απ' το μισθό του.

δεν μου λες ρε παίκτη... όταν νοικιάζεις ένα σπίτι και πάθει ζημιά ο θερμοσίφωνας ποιός πληρώνει ?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
δεν μου λες ρε παίκτη... όταν νοικιάζεις ένα σπίτι και πάθει ζημιά ο θερμοσίφωνας ποιός πληρώνει ?
Οι φυσιολογικές φθορές πληρώνονται απ' τον ιδιοκτήτη.
Οι έκτακτες από τον ενοικιαστή.
Το κλαδί τι είναι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι φυσιολογικές φθορές πληρώνονται απ' τον ιδιοκτήτη.
Οι έκτακτες από τον ενοικιαστή.
Το κλαδί τι είναι?

φυσιολογική ανάπτυξη του δέντρου... αν ο ιδιοκτήτης (εν προκειμένου το ελληνικό δημόσιο) θέλει να συνεχίσει να έχει ασφαλισμένο το σπίτι του έναντι ζημιών προς τρίτους πρέπει να το κόψει... εντολή δήμου και πάσα αρχή παυσάτω...

Επισκέπτης
φυσιολογική ανάπτυξη του δέντρου... αν ο ιδιοκτήτης (εν προκειμένου το ελληνικό δημόσιο) θέλει να συνεχίσει να έχει ασφαλισμένο το σπίτι του έναντι ζημιών προς τρίτους πρέπει να το κόψει... εντολή δήμου και πάσα αρχή παυσάτω...
Πόσα ξέρεις,πόσα ξέρεις... :boobies: :boobies: :boobies:

Γμτ λες να με βάλει ο μάστερ σε καμιά τέτοια δουλειά :think: :think: :think:,εγώ υπάλληλος στο γραφείο του ζήτησα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πόσα ξέρεις,πόσα ξέρεις... :boobies: :boobies: :boobies:

Γμτ λες να με βάλει ο μάστερ σε καμιά τέτοια δουλειά :think: :think: :think:,εγώ υπάλληλος στο γραφείο του ζήτησα...

ο μάστερ πιπίκιος ούτε χαρτί τουαλέτας για να σκουπίζει τον κώλο του δεν θα έχει από 19 δικαιωμα να παραγγείλει όχι να σε βάλει σε δουλειά... εκτός αν σε πλρηώνει για να του γλύφεις τον σκατωμένο του κώλο...

Επισκέπτης
ο μάστερ πιπίκιος ούτε χαρτί τουαλέτας για να σκουπίζει τον κώλο του δεν θα έχει από 19 δικαιωμα να παραγγείλει όχι να σε βάλει σε δουλειά... εκτός αν σε πλρηώνει για να του γλύφεις τον σκατωμένο του κώλο...
κάνεις και κοπρολαγνείες; :think:

Δεν ξέρω εγώ και που το διαβάζω με πιάνει αναγούλα,εσύ φαίνεται να το ευχαριστιέσαι κιόλας...γι'αυτό πήγες στο πουστονήσι την χώρα της διαστροφής φαίνεται,ανωμαλιάρα,χοντρή,γριά λούγκρα. :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom