Νέα

ψευτικος και σκηνοθετημενος ο αποκεφαλισμος του Φολει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι ειναι ψευτικος ο αποκεφαλισμος φολει;

• ναι ειναι αμερικανικη προβοκατσια

Ψήφοι: 36 36,7%
  • οχι

Ψήφοι: 44 44,9%
  • δεν ξερω /δεν απαντω

Ψήφοι: 18 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
είχα στο μυαλό μου πιο πρόσφατα περιστατικά από τον Β'ΠΠ που οι αμερικάνοι έχουν βαφτίσει παράπλευρες απώλειες...
δεν είναι λιγότερο δολοφόνοι από άλλους...
όσο για το ξέσπασμά σου το αφήνω ασχολίαστο για την ώρα...
Τι σε πειραζει στο ξέσπασμα του? Συμπαθείς το ISIS και σε πειραξε?
Υπάνθρωποι που πρεπει να εξαερωθουν είναι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
δεν θα το βρείς στο Υπουρείο Εξωτερικών αλλά στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας...

και όσο για την δαπάνη των 350 ευρώ που την βρίσκεις υπερβολική εδώ μου ζήτησε μπογιατζής 3500 ευρώ για να βάψει εσωτερικά ένα σπίτι 75 τμ χωρίς τα κουφώματα και κολλάς για ένα κλαδί στις Βρυξέλλες που στο φινάλε μπορεί να ήταν και καμμιά δεκαπενταριά μέτρα πάνω από το έδαφος και να χρειάστηκε να πάει γερανός με αναβατόρι ??

στείλε τους ένα γράμμα ότι αναλαμβάνεις τέτοιες δουλειές με ένα πενηντάρι ανεξάρτητα από το ύψος στο οποίο βρίσκεται το κλαδί... θα σε προτιμήσουν...

μια ζωή αντίδραση είσαι ρε συ...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ε καλα, δεν είναι κακο να απαντας στο λαϊκισμο...

Βρε Alex και εσένα σου φαίνονται λίγα; Ή υπάρχουν αρκετά ώστε να ξοδεύονται με τέτοιο τρόπο; Κυνικά ομολογούν την κατασπατάληση ως αυτονόητη και το ότι κατακρίνεται είναι λαϊκισμός;

Όσο για τα 15 μέτρα της σεκόγιας στο κήπο του πρέσβη ως υπόθεση εργασίας να υποθέσουμε ότι ισχύει. Ρώτησε οποιοδήποτε κηπουρό της πιάτσας πόσα δίνει για παράδειγμα ημερήσια αμοιβή στον/στους βοηθούς και τι κάνουν για να βγάλουν το μεροκάματο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βρε Alex και εσένα σου φαίνονται λίγα; Ή υπάρχουν αρκετά ώστε να ξοδεύονται με τέτοιο τρόπο; Κυνικά ομολογούν την κατασπατάληση ως αυτονόητη και το ότι κατακρίνεται είναι λαϊκισμός;

Όσο για τα 15 μέτρα της σεκόγιας στο κήπο του πρέσβη ως υπόθεση εργασίας να υποθέσουμε ότι ισχύει. Ρώτησε οποιοδήποτε κηπουρό της πιάτσας πόσα δίνει για παράδειγμα ημερήσια αμοιβή στον/στους βοηθούς και τι κάνουν για να βγάλουν το μεροκάματο.

ποιάς πιάτσας των Βρυξελλών ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Δεν αντιλαμβάνομαι, τι θελετε να πειτε? Ότι δεν ξοδευτηκαν αυτά τα λεφτα και ξοδευτηκαν λιγοτερα και καποιος εβαλε στην τσεπη τη διαφορα?
Ότι ξοδευτηκαν αλλά δεν επρεπε να ξοδευτουν?
Επρεπε να βρεθει ας πουμε καποιος εθελοντης να κανει τη δουλεια?
Τι ακριβως? Εξηγηστε μου, ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Γιατι είναι κατασπαταληση?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
πόσο χρεώνουν στις βρυξέλλες;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Δεν αντιλαμβάνομαι, τι θελετε να πειτε? Ότι δεν ξοδευτηκαν αυτά τα λεφτα και ξοδευτηκαν λιγοτερα και καποιος εβαλε στην τσεπη τη διαφορα?

ξοδεύτηκαν ενώ θα μπορούσαν να ξοδευτούν λιγότερα... εθελοντής γιατί να μην ήταν ο ίδιος ο υπουργός για να δώσει και το παράδειγμα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αυτό που μου την σπάει και γίνομαι αντιδραστικός φίλε είναι η χωρίς καμμιά απολύτως σκέψη υιοθέτηση αυτών που γράφονται και η συνεχιζόμενη ελληνική μαλακία του "φταίνε οι άλλοι"..

στο συγκεκριμένο παράδειγμα της κοπής του κλαδιού ενός δέντρου, έτρεξες να κάνεις κριτική για το ποσό χωρίς να γνωρίζεις τίποτε για τις συνθήκες...

μπορεί να ήταν πάρα πολλά και η δουλειά να ήταν ένα πεντάλεπτο με ένα χειροπρίονο... μπορεί όμως να ήταν και μια δουλειά που έπρεπε να έρθει μηχανημα με αναβατόρι, να ανέβει κάποιος καμμιά δεκαπενταριά μέτρα στον αέρα, να στερεώσει το κλαδί και να το δέσει για να το κατεβάσει ο παπαγάλος, να το κόψει με αλυσοπρίονο και αφού το κατεβάσει να το μεταφέρει και καμμιά δεκαπεντατριά χιλιόμετρα να το πετάξει...

χωρίς λοιπόν να γνωρίζουμε τις πραγματικές συνθήκες δεν κάνουμε κριτική.. εγώ αυτό ξέρω και αυτό ακολουθώ...

το ίδιο ισχύει και για την πτήση στις Βρυξέλλες... δεν γνωρίζω ούτε πόσοι πήγανε, ούτε πότε το έμαθε ο χοντρός ότι έχει έκτακτη σύσκεψη, ούτε τι άλλες υποχρεώσεις είχε  που μπορεί να τον κρατούσαν στο νησί κοντά στην οικογένεια του... δεν γνωρίζω τις συνθήκες δεν κάνω κριτική...

και ειδικά δεν υιοθετώ άκριτα αυτά που γράφουν οι σαβουροφυλλάδες και τα σαβουρομπλόγκ στα οποία γραφόμενα τους αυτοαναιρούνται (επίτηδες φυσικά έτσι ώστε αν έχουν κάνει πατάτα να βγούνε και να πούνε "μα εμείς το γράψαμε...")

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ρε παπάρα για να φέρεις έναν γερανό με αναβατόρι στην Ελλάδα το λίγο λίγο που χρειάζεσαι είναι 150 ευρώ... και αυτό στην Ελλάδα και όχι στις Βρυξέλλες που θα πρέπει να πάρεις άδειες από δήμους (και να πληρώσεις φυσικά), να βάλεις άνθρωπο να κλείσει τον δρόμο αν χρειαστεί και να αλλάζει την κυκλοφορία, να πληρώσεις ασφάλεια και ένα σωρό απαραίτητα κερατιάτικα που εδώ τα έχουμε γραμμένα στα παπάρια μας και όταν γίνει το ατύχημα βγαίνουμε και βρίζουμε τον κακό εργολάβο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ρε παπάρα για να φέρεις έναν γερανό με αναβατόρι στην Ελλάδα το λίγο λίγο που χρειάζεσαι είναι 150 ευρώ... και αυτό στην Ελλάδα και όχι στις Βρυξέλλες που θα πρέπει να πάρεις άδειες από δήμους (και να πληρώσεις φυσικά), να βάλεις άνθρωπο να κλείσει τον δρόμο αν χρειαστεί και να αλλάζει την κυκλοφορία, να πληρώσεις ασφάλεια και ένα σωρό απαραίτητα κερατιάτικα που εδώ τα έχουμε γραμμένα στα παπάρια μας και όταν γίνει το ατύχημα βγαίνουμε και βρίζουμε τον κακό εργολάβο...
Όχι ρε. Να ανεβει ο υπουργος να το κοψει το κλαδι.
Είναι κατασπαταληση. Τερμα. Αποφανθήκαμε. Τι θες?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Έλα βρε Alex μου απαντάς με πληθυντικό, για να καταλάβω μου απαντάς ως δικηγόρος ή κάνουμε κουβέντα στo forum; δεν ισχυρίζομαι ότι έχω το αλάθητο, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μερικά πράγματα με ξενίζουν.

Αν θέλεις απάντηση λοιπόν σε αυτά που ρωτάς τα χρήματα φυσικά και ξοδεύτηκαν αφού στο Διαύγεια υπάρχει αναρτημένη απόφαση έγκρισης δαπάνης και θεωρώ το ποσό υπερβολικό για το κόψιμο ενός (1) κλαδιού στον κήπο του πρέσβη. Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα, με λίγο ψάξιμο στο Διαύγεια  θα βρεις χιλιάδες ανάλογα και χειρότερα παραδείγματα.  Ειλικρινά πιστεύεις ότι αν οποιοσδήποτε ζητούσε προσφορά από κηπουρό για κάτι αντίστοιχο και του ζήταγε αυτά τα χρήματα δεν θα τον έστελνε αμέσως; Κατασπατάληση είναι γιατί ξοδεύονται υπερβολικά μεγάλα ποσά όταν για την ίδια ανάγκη μπορούν να ξοδευτούν λιγότερα, ιδιαίτερα όταν πηγή χρηματοδότησης είναι το δημόσιο.  

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

ρε αρχιμαλάκα... απάντηση δεν έδωσες...

αν θες να συζητάς μαζί μου μην αρχίζεις τις μαλακίες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Έλα βρε Alex μου απαντάς με πληθυντικό, για να καταλάβω μου απαντάς ως δικηγόρος ή κάνουμε κουβέντα στo forum; δεν ισχυρίζομαι ότι έχω το αλάθητο, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μερικά πράγματα με ξενίζουν.

Αν θέλεις απάντηση λοιπόν σε αυτά που ρωτάς τα χρήματα φυσικά και ξοδεύτηκαν αφού στο Διαύγεια υπάρχει αναρτημένη απόφαση έγκρισης δαπάνης και θεωρώ το ποσό υπερβολικό για το κόψιμο ενός (1) κλαδιού στον κήπο του πρέσβη. Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα, με λίγο ψάξιμο στο Διαύγεια  θα βρεις χιλιάδες ανάλογα και χειρότερα παραδείγματα.  Ειλικρινά πιστεύεις ότι αν οποιοσδήποτε ζητούσε προσφορά από κηπουρό για κάτι αντίστοιχο και του ζήταγε αυτά τα χρήματα δεν θα τον έστελνε αμέσως; Κατασπατάληση είναι γιατί ξοδεύονται υπερβολικά μεγάλα ποσά όταν για την ίδια ανάγκη μπορούν να ξοδευτούν λιγότερα, ιδιαίτερα όταν πηγή χρηματοδότησης είναι το δημόσιο.  
Στον πληθυντικο απαντησα γιατι απευθυνθηκα γενικως.
Ένα κρατος εχει πολλες τέτοιες σαχλαμαριτσες σαν δαπανες. Όπως και όλα τα κρατη βεβαια.
Προφανως δεν είναι εκει το πρόβλημα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και αν θες να μάθεις πόσο χρεώνουν στις βρυξέλλες ...

"We had the same problem. I don't know the rules but my husband went to the commune and we had to cut down the trees. You need to talk with the commune about it. The commune issues a document authorising or declaring that the tree is to be cut down. You legally have to have the tree cut by a tree surgeon if it is above a certain height and trunk depth. We paid 1500 to have two trees cut down (but not taken away). Also if the tree falls on your neighbours property in a storm you will be liable so for damage so that worth taking into account."

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
αυτό που μου την σπάει και γίνομαι αντιδραστικός φίλε είναι η χωρίς καμμιά απολύτως σκέψη υιοθέτηση αυτών που γράφονται και η συνεχιζόμενη ελληνική μαλακία του "φταίνε οι άλλοι"..

στο συγκεκριμένο παράδειγμα της κοπής του κλαδιού ενός δέντρου, έτρεξες να κάνεις κριτική για το ποσό χωρίς να γνωρίζεις τίποτε για τις συνθήκες...

μπορεί να ήταν πάρα πολλά και η δουλειά να ήταν ένα πεντάλεπτο με ένα χειροπρίονο... μπορεί όμως να ήταν και μια δουλειά που έπρεπε να έρθει μηχανημα με αναβατόρι, να ανέβει κάποιος καμμιά δεκαπενταριά μέτρα στον αέρα, να στερεώσει το κλαδί και να το δέσει για να το κατεβάσει ο παπαγάλος, να το κόψει με αλυσοπρίονο και αφού το κατεβάσει να το μεταφέρει και καμμιά δεκαπεντατριά χιλιόμετρα να το πετάξει...

χωρίς λοιπόν να γνωρίζουμε τις πραγματικές συνθήκες δεν κάνουμε κριτική.. εγώ αυτό ξέρω και αυτό ακολουθώ...

το ίδιο ισχύει και για την πτήση στις Βρυξέλλες... δεν γνωρίζω ούτε πόσοι πήγανε, ούτε πότε το έμαθε ο χοντρός ότι έχει έκτακτη σύσκεψη, ούτε τι άλλες υποχρεώσεις είχε  που μπορεί να τον κρατούσαν στο νησί κοντά στην οικογένεια του... δεν γνωρίζω τις συνθήκες δεν κάνω κριτική...

και ειδικά δεν υιοθετώ άκριτα αυτά που γράφουν οι σαβουροφυλλάδες και τα σαβουρομπλόγκ στα οποία γραφόμενα τους αυτοαναιρούνται (επίτηδες φυσικά έτσι ώστε αν έχουν κάνει πατάτα να βγούνε και να πούνε "μα εμείς το γράψαμε...")

Λοιπόν ας υποθέσουμε ότι ισχύει η hardcore εκδοχή που παραθέτεις.  Η απόφαση πάντως μιλάει για ένα, επαναλαμβάνω ένα (1) κλαδί.
Βέβαια εμένα θα μου μείνει η απορία, βρήκα την διεύθυνση της πρεσβείας στις Βρυξέλλες και την έβαλα στο google earth.  H πρεσβεία δεν έχει κήπο...

www.google.gr/maps/@50.840271,4.358805,3a,75y,101.7h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1swkwYUu7OZGJKmG22nqNmAA!2e0]https://www.google.gr/maps/@50.840271,4.358805,3a,75y,101.7h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1swkwYUu7OZGJKmG22nqNmAA!2e0[/url]

Αλλά αν είχε μπορεί και να ίσχυαν αυτά που γράφεις οπότε και το κόστος να μην είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
και αν θες να μάθεις πόσο χρεώνουν στις βρυξέλλες ...

"We had the same problem. I don't know the rules but my husband went to the commune and we had to cut down the trees. You need to talk with the commune about it. The commune issues a document authorising or declaring that the tree is to be cut down. You legally have to have the tree cut by a tree surgeon if it is above a certain height and trunk depth. We paid 1500 to have two trees cut down (but not taken away). Also if the tree falls on your neighbours property in a storm you will be liable so for damage so that worth taking into account."

ΟΚ 1500 ευρώ τα 2 δέντρα... πολλά δεν είναι 350 για ένα κλαδί;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom